*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Reusi si eu sa mai scriu cateva randuri. Dar sa stiti ca am mai venit pe aici si am citit ce ati mai scris. Imi pare rau ca sunt atatia bebei bolnaviori,cu nasucuri mucoase si febra. Insanatosire grabnica tuturor!
Pana acum ne-a ferit DD, dar si eu trebuie sa am grija cu cel mare ca e cobza si sta mai tot timpul in preajma lui Mateias.
Eu am avut mari probleme cu Mihai ca-mi era bolnav mai tot timpul: 2 zile la cresa sau camin si doua saptamani acasa pt recuperare. Facea febre una doua. Am patit-o si sa nu pot sa-i scade febra decat cu ciorapei inmuiati in apa rece si comprese reci pe frunte si burtica. La urgenta au zis ca-i de internat, dar eu nu am vrut, ca alta data l-am scos si mai bolnav decat l-am bagat si asa ca l-am luat acasa si mi l-am facut singura bine.
Pana la urma tot mamica stie mai bine ce e bun pt puiul ei .
Am vazut o parte din poze si m-am minunat de cati bebei frumosi foc sunt pe aici. O adevarata relaxare. Venea Mihai si ma intreba de zambesc si ii aratam si-atunci si el exclama "Ce bebelus frumos!". Iar de mamici nu mai zic. ..
Eu mi-am dorit f mult ca Matei sa fie dolofan. Mai ales ca la cat e de mancacios ar trebui sa-i atarne falcutele. Dar cred ca de vina e energia pe care o consuma. E tot timpul in miscare, cu manutele si piciorusele pe sus. Asa ca nu prea are cum sa prinda niscaiva pernite. De luat luam in greutate de la 6 luni incoace cate 600 g pe luna. Sa vedem luna asta.
Apropo, felicitari sarbatoritilor zilei!

POLI ti-am vazut acum pozele. Ce strengar dulce ai tu acolo! Arata super cu caciulita rosie. Am vazut ca se ridica in picioruse(numai Matei e mai lenes).

Mai revin mai tarziu, sper...
Va pupic pe fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF,uite ce o sa-i sugerez eu la mosu sa-ti dea printre alte cadouri de craciun.oau,pai cum scumpa sa te gandesti tocmai la leucemie?Bine ca ai facut analizele,vazusi ca totu-i bine si gata!Are si Luca o raceala si o sa mai aiba o gramada,caci tulpinile astea de virusi se tot complica de la an la an si....le depasim si gata.Linisteste-te!!!!Gandeste poziti!!!Pupam zgomotos strumfii !Si Rudy are mucii si nu mai scapa,si noi o dam tot cu tylenolul inainte.Si felicitari pentru Luca cel dulce si intelept!

Noe,noi pe 30 ajungem la Deva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tzuc fetele ca sunteti niste dragute.
La multi ani, David!
Azi de dim. Eva a spus TATA. Nu mai putui de fericire.
Am citit ca Ileana Marius asteapta un BAIETEL. Yuppppiii. sa fie intr-un ceas bun.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Eva!!!

si felicitari, Ileana!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Simona_toma, felicitari pt MAMA, va invidiem. Noi asteptam si iar asteptam... Abia stim sa facem cu manuta tai-tai bye-bye si doua-doua (sa lovim 2 jucarii).
Tcelen, imi pare rau sa citesc ca iar o luati de la capat cu raceala. Lichide cat de multe, supica calda, citrice, usturoi, ceapa... sa stii ca functioneaza.
Ciuf, e mai bine Luca, nu mai face febra? Felicitari pt TATA, in curand urmeaza MAMA, LUCA, EVA... ce bine ca aveti nume simple.
Micalsa, care e ideea cu ceata, de ce nu face bine bebeilor?
Noe, da-i lichide cu lingurita, a mea asa accepta, e foarte important sa bea multe lichide.
Ce mai stiti de Tina, mamaariadna si celelalte fete?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Permiteti sa raportez datele Stefannei pt listuta:

Stefanna, DN 19 iunie
Bianca Nicola, DN 22 martie, ora 4 20 pm, DPN 22 martie, Niagara Falls
dr. Yegapan, Niagara General Hospital

E foarte prinsa cu examenele, va transmite salutari si sanatate!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHASER, am vazut ca era de fapt CIUF Mai, deci care esti tu in poza??
L-am vazut pe tzumpinin – e de-o dulceatzaaa! Ce par lung are, de trei ori mai lung si mai fain ca al oanei!

ANDREEA, or fi dintzisorii de sus? La Oana nu par sa se grabeasca
Cum a fost azi?

Mai CIUF, te bat!! Desi te inteleg…cre ca si pe mine m.ar fi luat 1000 de ganduri! Da’ tot te bat! Si te las si pe tine sa ma bati pe mine cand o sa fac din astea!!
Sper sa fie febra din aia de trei zile. Dar mai era un simptom la aia, parca ceva pete rosii, nu mai stiu exact.
Stai ca m-am uitat, da, dupa trei zile apar ceva pete rosii pe trunchi, sau brate/picioare. Nepericuloase si dispar de la sine. Cica boala spectaculoasa dar nepericuloasa febra asta de trei zile. Prin ce trebuie sa fi trecut, saracu’ de tine… Zile la rand febra 40!!!! Brr!
Bravo Eva pt TATA!!!

TILI, pune si tu ceva pozici!!

SIMONA TOMA, felicitari!!! Asa da Mos!!

MARIANA, io ti.am spus de 1000 de ori ca citesti prea mult!! Mai bine pune poza cu burticu`!!

TCELEn, are si febra Ana? Poate ar fi bine s-o lasi asa, sa nu.i dai nimica, numai picaturi Olynth pt sugari. Sau Nasivin. Ai grija sa pui vase cu apa pe calorifere.

KIM, NOE, nici Oana nu s-a spart band lichide multe… Azi a bagat ceva mai cu spor, cand i.am dat zeama de compot. E mai bine cu nasu’.
AALINA, nu mai era asa infundata azi, a si dormit multisor peste zi, am si scos-o sa doarma afara. Temperatura avea ieri seara cam 37.7. Dimineata avea 36.9. Asa ca nu m-am agitat deloc. Ar fi record, numai 3 zile de muci!!!!!
Da’ ieri mi.a scos peri albi, dimineata a fost OK, dar dupa masa si seara mi.a scos peri albi, ca nu a reusit sa doarma dupamasa si dupa asta era asa agitata, ca parca avea piper in fund. Si seara a devenit si smiorcaita, nu-i convenea nimica….s-a trezit si de 2 ori peste noapte (dar ultima oara la 12, deci tot a fost OK)
Azi a dormit sa recupereze. Si dimineata, si dupamasa afara, si seara a vrut sa se culce mai devreme… ufff. Sper sa fi scapat.

KIM, cum mai e Alisuca?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by kim
Tcelen, imi pare rau sa citesc ca iar o luati de la capat cu raceala. Lichide cat de multe, supica calda, citrice, usturoi, ceapa... sa stii ca functioneaza.

USTUROI??CEAPA???SI CUM SA-I DAU?????????

multumim,pupici

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

intru si eu la semnat condica.
Imi pare rau sa citesc ca atatia bebei sunt bolnaviori... Le dorim multa sanatate!!!
Noi am scapat ieftin: dupa vreo 3 zile de mucisori si un pic de tuse, acum a trecut. Am avut noroc si cu vremea buna, la noi sunt cam 14 grade, am stat cam 3 ore afara in fiecare zi, la respirat aer curat si plimbari, ce mai, sper sa mai tina un pic vremea asta, zici ca vine primavara. Marc nu mi-a racit niciodata, a avut doar mucisori si un pic de rosu in gat de 2 ori, febra n-a facut niciodata, nici macar la vreun vaccin, adevarul e ca de la 2 saptamani nu a fost zi sa nu-l scot la aer! si cred ca si asta conteaza.
Si la noi a venit moshu cu multe daruri , mai bine zis a venit la Marc, ca mami nu a primit nimic, nu ca n-ar fi fost cuminte, dar tati e plecat la Buc. pana sapt. viitoare, vreo 2 saptamani, asa ca...la mami moshu o sa intarzie un pic, nu-i bai. Marc a avut musafiri , a fost alintat, tinut in brate de bunici, matusi, unchi, ce mai, a fost lumea lui! a stat si bunica 2 zile la noi, adica maica-mea, mi l-a tinut numai in brate, asa, sa invete scobitoarea de mami cum se tin vreo 11 kile pe sus...vaaaaiii

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

TCELEn, are si febra Ana? Poate ar fi bine s-o lasi asa, sa nu.i dai nimica, numai picaturi Olynth pt sugari. Sau Nasivin. Ai grija sa pui vase cu apa pe calorifere.

nu,nu face febra,multumim de intrebare,ii curge nasul si e foarte maraita!ii bag cate un supozitor paracetamol in fundulet,si in sear aasta i-am facut o baie fierbinte,apoi o frectie buna si sa vadem daca are vreun rezultat...?
pupici

dar vad ca si moaca ta scumpa se confrunta cu aceleasi probleme,si nunumai ,mai,mai,sanatate muuuulta la toti bebeii si multi pupici ptr ei sa se faca bineeeeeeeee

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput