*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 18
aida_o spune:
Ciuf,
pupici lui Luca, sa se faca bine. daca ai fi scris ca avea si greata + diaree si crampe stomacale, il banuiam de stomach flu (enterocolita virala), ca si aia tot 3 zile tine, dar asa... dragul de el, iti dai seama ca si pe el il afecteaza daca te vede trista? parca-l si vad, incercind sa te calmeze, of!
aalina2003 spune:
Wow, Ciuf, direct la leucemie te gandesti?De fapt, ce sa mai zic eu, ca tot cam asa sunt, uneori nu indraznesc sa ma bucur de Ana cum trebuie fiindca daca vad sau aud ceva rau despre un copilas imediat imi trece prin cap ca daca ar vea si ea asa ceva ce as face?
Ana
Luca sa se faca repede bine! Ce daca scrii despre el aici, ce daca e mai marisor?
Catrinel,Oana cum mai e?
Mihaser, ma mai duc la sala, de tinut regim nu reusesc deloc (Ada o sa ma certe!)dar macar cu miscarea ma aleg.
Ile, si Ana are periode cand mananca mai prost decat prost, cum mananca in general, de exemplu acum,dar nici maca nu am mai cantarit-o de vreo 3 saptamani, m-am obisnuit cu ideea de balerina. Macar ea, daca eu..
Polixeni spune:

7: Alessia-Maria - - Lumsty , Vivian - - Ile77,Magnus Tiberius - - Cristina30
8: David-Alexandru - - Dananita , baietel - - Ayryny !
VA MULTUMIM MULT PT URARILE DE SF.NICOLAE!SI NOI URAM TOATE CELE BUNE (cu intarziere din pacate) TUTUROR CE POARTA ACEST NUME!
Ieri am avut atatea tentative sa scriu ,dar ce am fost lasata in pace?Si apoi a avut liber si tati de la serviciul nocturn si am profitat si am mers iar la Luna Park.M-am dat si eu pe toate masinutele alea.Ce fain a fost!Parca am fost iar copil.Ieri am fost cu Nick la vaccin...a plaaaannns dar cum l-a luat mami in brate imediat i-a trecut.
Imi pare tare rau sa aud ca multi bebelasi sunt bolnaviori,drept pt care le uram MULTA MULTA SANATATE si mamicilor lor MULT MULT CURAJ SI RABDARE SI PUTERE si cate un
dulce la fiecare in parte dela noi! 
Ciufulet fii tare draga mea!Ai vazut ca incet-incet Luca se face bine.Cine stie ce virusi mai sunt si astia.Dupa ce ii trece poate gasesti o solutie sa-i faci un tratament pt intarirea sistemului imunitar.Imi imaginez ce te-ai topit cand a venit Luca la tine si te-a pupat si ti-a zis ca el e bine numai tu sa fii fericita.Doamne copilasii astia sunt minunati!Pupicei voua tuturor!
Elladriel,Ameera bine ati venit in clubul nostru si sa va traiasca minunile!
claudia la psihiatru?de ce?
Andreea G nu te mai intrista...oameni necajiti sunt tot timpul.Si sa vrem sa-i ajutam pe toti ,nu se poate.Pupicim mamica si bubulina!
Las ca vine tati si va inveseleste pe amandoua.Iar chestia cu nedormitul mai toata ziulica o exprimentam si noi de seara pic ca bolovanul un pat.
mihaser mie nu mi se pare ca esti grasa.Si ai un par superb! De Cristian nu mai zic!E ca un ingeras in poza aceea si mama ce de par are!SI eu ma mir?!!Doar are de la cine mosteni!Cand mergi la sala cu cine il lasi pe Cristian?
Ile ce ma bucur sa aud vesti bune despre soacra ta.Mai rar asa soacre! Viv e bine?
Catrinel ai dreptatecu intuitia de mama.Si eu am avut si presimtiri si vise rele inainte de a se imbolnavi Nick.
Onuta si pe mami ei sa treaca!
Biuta de acord cu tine...ne-am sensibilizat de cand am devenit mamici...pai si eu ma trezesc ca ma emotionez la unele emisiuni sau filme...ceea ce pana acum nu mi se intampla.
Ada sanatate fetitei prietenei tale!Maia ce nazdravanii a mai facut?Sa stii ca ma omori cu retetele tale!
Mariana stai linistita si nu-ti mai fa atatea griji.MAi bine asteapta sa vb direct cu ginecologul sa vezi ce-ti zice.Nu te mai lua dupa atatea site-uri ca poate nici nu e cazul tau.Hai curaj si de-abia astept sa te vad in poza.Poate oi fi singura de p-aici dar stii ca eu nu te-am vazut niciodata?!Pupicei trupei!
Tania am vazut pozicile.Ce-a crescut mamarutza!!
Catrinutza pe unde esti?Mariuca ce face?
Iiiii ce m-am intins!Hai ca inchei aici sa nu va plictisesc!
Pupici gasca!
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr
tcelen spune:
mihaiser,multumesc de felicitari
la mine la comp,nu tre sa tii mult apasat,apesi si gataaa,asa ca iti dai seama,distractie frate......
IULIAN merge foarte bine la scoala,multumim de intrebare .
mai fetelor ,cand am zis si eu gata,Ana a luat-o de la capat cu racealA,efectiv nu mai stiu ce sa fac cu NASUL ASTA CARE CURGE TOT TIMPUL,ce ma sfatuiti?????????

azi e si foarte nervoasa,nu ma inteleg cu ea,chip,ca sa nu mai spun ca nu am nici cablu de azi dimineata si cum e inebunita dupa reclame,mai faceam si eu treaba sau altceva,asa........
![]()

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
simona_toma spune:
Salutare!Am venit si noi aseara de la taranoaia(
)Ce bine, ce bine!!Pe tati l-au chemat la serviciu mai devreme cu o zi, deci a fost scurt rau concediul asta.
Vreau sa va spun ca am primit de mos Nicolae un cadou special:Edutu a zis "mama"

Suntem fericiti, adica si tati e.A zis cand era suparat si obosit si a fost asa dragalas!!Si de atunci sotu' il cam supara, ca sa mai zica, ca tare ii place, nu e gelos.
De cand asteptam momentul asta!Stiti si voi cum e.
Roxi, ati ajuns deja la Valcea!Super!!Sa ma suni,sa stabilim o intalnire, ca de abia astept!!
Acum incerc sa citesc ce ati mai facut.
Va pup
micaalsa spune:
tchelen, si cu Iulia am patit chestia asta de vreo 2 luni, nu-i treceau bine mucisorii ca iarasi ii apareau. Am fost cu ea la ORL si acolo mi s-a spus ca-i predispusa la polipi, de-asta ea are probleme asa des cu nasucul. Cica unii copii se nasc cu deficienta asta si trebuie tinuta sub supraveghere. Atunci mi-a dat un preparat cu ser fiziologic, eritromicina si xinina (cred ca asa-i zice daca-mi aduc bine aminte) si ii puneam in nasuc de 2 ori pe zi. Dupa chestia asta i-au trecut si nici nu am mai avut probleme cu nasul pana atunci.
Pupici la Ana-Maria sa se faca bine si la toti bebeii bolnaviori.
Eu cred ca o iau razna ... ma nerveaza ceata asta la culme. La noi de 3 sapt. e asa si nu mai dispare. Disper pt. ca nu o pot scoate pe Iulia afara, dr. mi-a interzis categoric sa o scot pe ceata. De mai tine mult ne 'nervam si o luam iarasi catre Bistrita
.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
simona_toma spune:
Of, ce de bebei bolnaviori!Le doresc multa sanatate tuturor
Catrinuta, unde esti si ce faci?
tcelen spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
tchelen, si cu Iulia am patit chestia asta de vreo 2 luni, nu-i treceau bine mucisorii ca iarasi ii apareau. Am fost cu ea la ORL si acolo mi s-a spus ca-i predispusa la polipi, de-asta ea are probleme asa des cu nasucul. Cica unii copii se nasc cu deficienta asta si trebuie tinuta sub supraveghere. Atunci mi-a dat un preparat cu ser fiziologic, eritromicina si xinina (cred ca asa-i zice daca-mi aduc bine aminte) si ii puneam in nasuc de 2 ori pe zi. Dupa chestia asta i-au trecut si nici nu am mai avut probleme cu nasul pana atunci.
Pupici la Ana-Maria sa se faca bine si la toti bebeii bolnaviori.
Eu cred ca o iau razna ... ma nerveaza ceata asta la culme. La noi de 3 sapt. e asa si nu mai dispare. Disper pt. ca nu o pot scoate pe Iulia afara, dr. mi-a interzis categoric sa o scot pe ceata. De mai tine mult ne 'nervam si o luam iarasi catre Bistrita.
Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
multumesc mult!!pupici
cred ca osa ma duc si eu cuea la orl,ca m-am saturat,si in primulrand ea se chinuie tot timpul

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Qamar spune:
sanatate multa bebeilor bolnaviori si lui Luk cel voinic
si noi suntem in club, cu muci maximi si cu refuz aproapte total de lichide din biberon, pe motiv ca nu poate respira bine...
uffff
Andreea, iti trimit PM!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
Andreea, Bia mea o tot cheama pe Thea![]()
de vreo 20 de minute zice numai: BUBU, BUBU, BUBU!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam