*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana, poze cu burtica ta? Yummy, abia astept! O sa intru special pentru tine
si nu te mai gindi la prostii, o sa fie totul bine. eu nu cred ca-i chiar asa cum ai citit acolo (apropos: mai lasa-le incolo de lecturari, numai asta iti lipseste tie acum). da' daca tot ai citit, eu cred ca ei se refereau la femeile care fac pauza de 6 ani intre nasteri, si clar nu-i cazul tau
hai, fii cuminte :) pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by MP

...copiii amandoi sunt raciti. Mucisori,febra in jur de 38,suparare maxima. Eu si sotul meu suntem terminati atat de oboseala cat si de ingrijorare si de tristete.
Cam astea sunt vestile...

Kim,si pe noi ne-a lovit raceala...stiu cum e si cum trebuie sa iti fie si tie.Nici Matei nu prea mai vrea sa manance;nici san! il oftica nasul infundat. Eu daca nu sistez sanul nu am nici o sansa sa il invat cu alte tipuri de mancare sau alte lichide.Si,in plus,daca nu il intarc mai repede ma devoreaza cu totul uriasul.
Micaalsa,nu baga in Iulia multe medicamente.In Ro cu prea multa usurinta se dau medicamente.Matei a racit de vreo trei ori pana acum;febra a fost maxim 38,2,muci la greu...etc.Nu i-am dat niciodata nimic in afara de Vitamina C si curatat nasucul cu Marimer si pompita.Si s-a facut bine singurel.Pe Vladut l-am umplut de medicamente de micut si e asa sensibil acum... Vezi si tu cum faci,stiu ca nu e usor sa iti stii puiul bolnavior. Te pup! Sanatate multa multa!

Trebuie sa plec,plange Matei.Nu poate dormi din cauza mucisorilor. O alta noapte de vis ne asteapta.Noroc ca am un inger de om ca sot si ma ajuta mult.

Va pup! Sanatate multa tuturor!

Am citit si eu ca raceala e cauzata de un virus si nu de o bacterie, se vindeca de la sine, cu lichide multe si odihna. Si bineinteles traditionalale citrice, usturoi, ceapa, ceai cu miere (peste 1 an). Cica la bebei e normal sa refuze mancarea, dar e important sa bea multe lichide. Alicia refuza supica din biberon dar accepta (uneori) cu lingurita. Azi e mai bine, si are o pofta de joaca fantastica, dar azi noapte am facut iar de paza, cu randul... asa plangea...! pai cand m-am trezit m-am dus sa-i vad dintii (visasem ca-i iesisera toti odata!).
Monica, cred ca ai slabit mult de la devoratorul tau si te inteleg. Si pe mine m-ar devora Alisuca dar nu mai are asa mult laptic banuiesc ca doar in anumite limite, plus ca nu-i dau eu f mult ca sa pape si solide.
Ciuf, ai grija de piticutii bolnaviori si sa ne tii la curent.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adar acum am citit.Mi se pare ca e vorba de o stenoza totusi, din pacate.Sotul meu a avut asa ceva fiind bebe si l-au operat.Saraca soacra ce s-a mai chinuit cu el, nu putea sa-i dea sa bea decit cantitati infime de lapte si povestea ca era mereu foarte pricajit.Nu e grav, se rezolva.

Aidav-am vazut pozele de la serbarea de Craciun a firmei. obrajeii aia trandafirii a lui Alex!Ce viteza la "mers" avea in filmuletul ala!

Chestia este ca...eu voi avea defapt 5 ani si 11 luni de la ULTIMA NASTERE VAGINALA, de asta ma cam tem...Mi-a taiat avintul, ce mai! (ca dupa discutiile cu 4 doctori suedezi eram pregatita sufleteste pt. VBAC)

Mariana 28+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

VIVIANMAGNUS TIBERIUS!

aalina,ii curat Theei doar partea fara seminte(exteriorul fructului).Nu a facut inca nici o reactie urata,nici la capsuni si nici la kiwi ori la alt fruct.In plus,kiwi contine multa vit. C.

Mihaser,cat de dulce este...bestia cu chip de inger!Si tu aratai minunat,dar te-as fi vazut coafata altfel.Nu-i asa ca n-ai mai apucat sa mergi la coafor?Mie mi se intampla asta la 99% din nunti/botezuri...

Ameera,bine ai venit impreuna cu mica Sara!

Kim,fac (zic eu!) mai multe suflete fericite...in general,nu doar de Craciun,dar tot nu-i de ajuns.Din pacate.

Biuta,6 dintisori?????WOW!Pai puteti trece la rontait copanele si oasele aferente.

Elladriel,bine ai venit si tu alaturi de noi!

Micaalsa,pun samburii de rodie intr-o strecuratoare fina si strivesc cu lingura pana iese tot sucul.Astfel procedam cand Bubu era ...mini bebelus,cu multe fructe&legume.Dulce e Iulia!

Adar si eu ma plangeam de...cascadele Buburuzei si covorul din camera ei e varza(ca multe alte covoare din camere de bebei vomitaciosi),pt. ca vomita in jet aproape in fiecare seara,spre disperarea noastra,mai ales a lui Cristin care nu si-ar fi putut imagina ca va atinge asa ceva...pana atunci.Acum este expert in curatat scarbosenii.Una peste alta,dr. mi-a spus ca se intampla din cauza lacomiei cu care papa si a agitatiei din timpul mesei.Inghitea mult aer.Si eu o manevram ca pe un puf dupa masa,sa nu care cumva sa o zdruncin prea tare.Asadar,daca bebele ia in greutate si are un tonus general OK...e in limite normale.
Mi se pare complicat sa intru pe culinar.Vreau sa trec toate retetele in fisierul meu si...sa-mi iau de o grija.Cu greu fac fata si ...ghioceilor,de cand cu marea taraiala.

Ciuf,sanatate puilor!Multa de tot!

Catrinel,ma bucur ca nu-s ultima sufletista.Ai grija de Onuta sa nu raceasca mai tare si de tine,nu de alta dar n-ai voie(si ragaz)sa bolesti.

Azi Bubu n-a binevoit sa doarma nici un pic,a fost tare nervoasa,a plans mult si doar in brate s-a linistit,in timp ce-i cantam(si radea pe sub suzeta,chestie care ma topeste!).
Seara a cazut lata si sper sa doarma pana maine neantoarsa,ca eu sunt rupta de oboseala.Inca nu a racit pana acum(in 8 luni) si ma rog sa scape.Pt. mucisori avem ac...de cojoc,ca ne-am mai confruntat cu ei.
Ma cam sperie avalansa de bebei bolnaviori.
Azi moralul meu a fost mai ridicat,exceptie facand momentele de plans ale Theei care m-au daramat.Abia acum 30 de min. am reusit sa mananc ceva,dupa o zi plina.Ma bucur ca m-ati inteles si chiar simtiti la fel ca si mine.Si ca nu ma considerati ciudata...
Maine vine tati si mai urca putin moralul meu.Si poate ma mai si odihnesc un pic.Nu stiu cum fac fata mamicile de gemeni in perioada asta,dar...le compatimesc.
Pupam!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare, salutare

Vad ca pe aici bate vantu, lipsesc de la apel multe mamici dar le motivam ca stim ce bebei plini de energie avem!
Si la noi a venit moshu, la mine cu un parfumel si cremitza (Roma)la Bia cu jucarioare, intre noi fie vorba cam sarac pentru pui.
Am pus pozici sa vedeti cu cata "incantare" le-a primit mai ales ca nu era nimic de rontait. Cred ca daca i-am fi luat o zornaitoare ar fi fost de omie de ori mai fericita. De fapt, zornaitoare i-am luat (3 la numar) dar i le-am dat pe 5 ca n-am mai a vut rabdare.
Andreea Georgiana sus fruntea! Pai cum, tocmai tu! Si eu conduc o masina sa zicem scumpa, cunosc si eu sentimentul acela cand ma aflu la volanul ei si vad oameni amarati, dar ma gandesc cate sacrifcii, cate framatari, nopti nedormite, zile si nopti petrecute departe de familie, stors creierii... si-mi dau seama ca, o merit! Pupam Thea cu baterii incarcate la maxim!

pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http//comunity.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

nu se vad pozele, poate acum ca am mancat un m

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ufff,doar ce scrisesem si eu si apasai ca bleaga pe Esc si-mi disparu mindretea de mesaj.
Deci,...

AndreeaG, sa-mi dai o adresa de mail unde sa-ti trimit o poza.Am facut-o acum o luna si cred ca se potriveste de minune.

Fetelor, bebelusii vostrii au avut perioade cind nu prea mai mincau.Viv sapt asta a mincat f putin, si asta cu chiu si vai.Sau poate i s-o trage de la dinti??

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ameerea bine ai venit in club! Sa va traisca Sara!
Kim multumesc frumos! nu prea il cert pe Cristian ca nu prea stie el ce face! i-am dat la fundulet cu batul de la mos Nicolae si el radea credea ca ma joc cu el...iti dai seama ca am ras si eu...de el! Ce draguta e Alicia in poza de la YM! Imi place mult gropitza ei...in felicitare se vede bine!
Biuta multumesc frumos! am reusit si eu in sfarsit sa vad pozele voastre! am ramas cu gura cascata ce dolofn a Anthony...ce frumos doarme el cu ursulika in brate!
Ciuf sanatate baietelului! si te rog eu incearca sa fii si tu mai tare...mai ziceai de el ca l-a intimidat fetita...pai tu esti exemplul lui! Nu stiu despre ce foietaj vorbesti, dar daca il mancai sub patura...e clar, era delicios. Da la miscarea asta nu as mai renunta...e super! Pacat ca nu imi permit sa fac si masaje, dar il mai pacalesc pe sot sa-mi faca...al lui e cel mai fain ca ma relaxez total.
Mp multa sanatate baietilor si sa ne traiasca sotii astia saritori...sa le pastreze D-zeu obiceiul! Voi mai faceti o fetita?
Micaalsa am vazut pozicile voastre si Iulia arata foarte bine. Cum reusiti sa le faceti asa dolofane?Cristian e un pispirel fata de fetitele voastre! Cat despre medici si eu cred ca exagereaza cu medicamente, picaturi, etc...Daca o jeneaza picaturile nu-i mai pune ca nici eu nu le suport!
Adar of cum n=am fost pe faza de mos Nicolae sa iti trimit un bat...imi faci o pofta cu prajiturile astea...Mai mult pofta sa le fac decat sa le mananc...dar nu am timp...insa imi fac eu de sarbatori! Ce mai face albinuta Maia?
Cristina/Galati ei asa am facut si noi cand ne-am mutat...o sa le faceti in timp...bine ca ati luat apartamentul ca aici au crescut mult preturile in ultimele 3 saptamani. Felicitari ptr slujba de moderator! Cred ca e interesant...arata fain site-ul...Anuscha stinge compu...stie sa tina apasat mai mult pe buton? Muta unitatea mai sus! Iulian cum se descurca la scolita?
Ile multumesc frumos! eu zic sa nu renunti la idee....nici eu nu mai speram sa-l am lung si uite ca dupa sarcina ii merge destul de bine...singura problema e Cristi care trage fara mila...si de al meu si de al lui! Am patit cu hartia cum ai patit tu cu Viv cu sosetuta. Am simtit ca mor! Mama soacra cum se mai simte? Ai dat examnul la engleza?
Simona felicitari ptr dintisori! si noi avem 6 si ies caninii...mai poate gasesti si tu ceva ajutor sa te mai odihnesti ca te derelezi de tot cu programul asta!
Roxi macar a venit mosu ala? sau nu s-a deranjat sa vina decat dupa ora 3?
Claudia take it easy! noi nu am avut net 2 luni din cauza rds...drept urmare am luat zapp si acum upc...rds never!
Aalina2003 sper ca nu mai lasat singura pe baricade si mai mergi la sala! Ana cum se mai simte?
Tania mama ce scump e laptele ala! bine ca nu mi-a trebuit! esti hotarata sa iei tarc? si noi am vrut , insa am citit pe net ca e indica sa-l pui in el de la 3 luni...ca altfel nu mai sta...Am renuntat la idee ca ptr Cristian patutul e locul de pedeapsa...nu sta in el decat atunci cand doarme. Eu o sa iau mocheta sa pun peste gresie...ca ii place sa umble peste tot! Faine pozicile! Imi place Irisuca ta!
Poli asa faine sunt pozicile din parcul de distractii si de la mos...
Alinaalex pai asa e cu jegoasele astea de la noi...le e lene sa faca un retur...lasa ca in ianuarie mergem noi in Ungaria la cumparaturi...ca o sa fim cetateni UE...Noi nu prea avem de ce sa-i infofolim...ca in zona noastra e cald 13-14 grade.
Aida ce poze faine! Zici ca e majoreta Alexandra...e foarte draguta...asa ma pupa si pe mine Cristian!
Catrinel mama ce tare e Oana in poza! Putem sa ne intalnim linistiti ca eu ii cumpar cadou o casca de protectie lui Cristian...chiar are nevoie. Si-a tras de nenumarate ori diverse obiecte in cap...cred ca o sa faca fata provocarilor Onishcai.
Noe sunt super pozele din munti! Ce concentrata e Bia la voloan...o mosteneste pe mama!
Mari felicitari ptr dintisori! Cum se descurca Teo cu carutul...Cristian merge mai bine cu el pe partea din fata...Azi si-a redescoperit jucaria lui cu soare de la V-tech si era super fericit...il apucasera nostalgiile!
Andreea G gata cu virusii? Bubu ce mai face? O simpatizeaza pe eventuala bona sau ba? Am fost azi la Tae Bo...am ramas afis...mama in 5 min am transpirat cat transpir in 2 ore la fitness..e infernal ritmul! Greu. greu ptr greutatea lu` moi! Da...si eu vroiam macar sa imi indrept parul la coafor, insa nu am avut timp de asta...dar sa ne invartim in tot Bucurestiul in cautarea restaurantului am avut...Asta e!
Pispi bine ai revenit...sanatate perlutei...vor veni ei si dintisorii...o tipa mi-a zis ca primul dintei al fetitei i-a aparut la 1 an si 1 luna.
Catrinutza pai ia si tu neste genunchere ptr atomica!
Delia e super tare Rudy! Imi place costumul! Asa faceam si eu cu proaspatul sot de sarbatori...ca niciodata nu picam de acord...lui i se parea normal ca mama sa faca ptr a 3 oara la rand revelu singura ca sa se poata intalni el cu verisorul lui! Asa ca fiecare cu treaba lui...Acum nu mai e cazul...ca e Cristian la mijloc!
Irina super poze si super tort! S-a distrat bine Andrei?
Mariana nici eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...cred ca medicii tai stiu ce fac...poate fetele de pe forum nu erau asa sportive ca tine.

Gata...ma duc la culcus! Va pupcesc pe toti si pe toate...Maine caut pozele Mariei si filmuletul cu Oana indiana! Scuze pentru mesajul kilometric!
Good night!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, intru si eu scurt sa va zic ca Luca are tot febra.
Azi fusei asa de panicata ca ii dadui Tylenol si nu ii scadea febra, statea fixata la 39 si poate mai oscila cu o gradatie in plus sau minus. Ca in capul meu nu era decat ca al meu copil are leucemie de nu scapa de febrele astea asa de ridicate.
O innebuni pe pediatra cu telefoanele, e super ca o sun pe pager si ma suna in max. 5 min inapoi. Ii povesti ca al meu copil e foarte letargic (daca l-ati fi vazut cum se uita la mine cu ochisorii aia mijiti credeti-ma ca imi venea sa o iau pe pereti, eram precum leul in cusca, fara putere) si ca nu reactioneaza la Tylenol iar eu, spre linistea mea, doresc sa ii fac niste analize de sange.
Ah, intradevar functioneaza metoda sosetelor imbibate in otet si apa. E verificata pe pielea puiului meu dulce. Am reusit sa ii scad temperatura cu vreo 4 gradatii in 10 min. Super.
Asa ca ne infiintaram la spital pentru proba de sange. Avuzei un baietel tare viteaz care planse decat un pic. Tot acolo ma intalni si cu prietena mea (cea careia ii nasim baietelul) care este medic. Ca sa vedeti ce mica e lumea. Asta e un spital enorm in care nu cunosteam decat pe ea si inca o prietena ce este asistenta.
Da. Si dupa doua ore de la recoltarea sangelui ma suna pediatra sa imi suna ca numarul celulelor e bun (imi iesi din cap prostia cu leucemia). De fericire culcai copiii si ma asezai sa mananc si eu ceva, ca uite e 4:25 si nu am bagat nimic in gura pana acum, de aseara.
V-am spus cand imi sunt copiii bolnavi nu sunt buna de nimic.
Ah, de dimineata ma vazu Luca ca plang. "De ce plangi, mami?" Eu incercai acolo sa ii explic ca plang ca imi pare rau de el ca este bolnavior si ca ma rog la DD sa il faca bine. Eh, dupa vreo ora, scumpul de el, vine la mine si vazandu-ma cu lacrimi in ochi imi spune:"Mami, iti dau un pupic ca sa te fac fericita. Luca este bine". Ma emotionai la maxim. Crescu inima in mine cand il vazui cum stie el sa gandeasca la cei trei anisori.
Concluzia este ca e ceva viral, un virus pacatos rau de tot. Aseara mi-a facut iar 40 de grade. A doua noapte in sir. Nu va pot spune daca am inchis ochii. Cred ca toata noaptea am vazut mai mult termometru decat ochi inchisi.
Sunt obosita, demoralizata si simt ca nu mai pot.
Sper ca maine sa fie mai bine.
Am citit pe forum la topicul cu Parintii intreaba, par. rasp. ca sunt dese cazurile de febra timp de trei zile.
Maine va fi a treia zi la noi. Sa speram ca va fi mai bine.
Va pup si va multumesc ca imi citirati mesajul, chiar daca nu e prea potrivit sa scriu despre Luca aici. Dar am simtit nevoia sa ma eliberez.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Ciuf mama..sa vad eu care nu are rabdare sa citeasca despre un puisor bolnavior..mai ales cand e Luca, scumpicul de el..
Imi bagi idei in cap cu febra asta ridicata continuaa..nu stiam ca e simptom la leucemie..Doamne fereste
Sper sa se faca bine f urgent..si..cand am cetit cum te consola Luca, tota m-am muiat..inca nu imi pot imagina prea bine ce fac astia mici..da..din cate vad..ti se lipesc strasniccc de suflet.
Pupppppppp Luca..si sananate..si pe restul ii pup.
Andreea are si Anthony zile din astea..in care ma terminaaaaaaaaaaa..marait..pana la soare..si se uita din cand in cand smechereste..ca iti vine sa il papi..
Mihaser..acum nu mai e dolofan..nu se vede ca a slabit? Deja s-a schimbat la fatza...e mai matur..pe la 7 luni incep..am observat si la altii bebelusi.
Si nu va tot lamentati ca scrieti mult..ca e mai interesant de citit
Pup mamicutele sufletistele..si bebelasi frumusei, ca atare..pe tottttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si toateee

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput