*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 22
Ameera spune:
Buna, fetelor!
Azi in sfarsit nu a mai fost ceata si am iesit si noi la o plimbare mai lunga... Si zilele trecute am mai iesit, dar cate putin, cam 30 de minute.
Ce de gospodine pe aici, bravo. Eu ultima data cand am facut o prajitura eram
... si atunci numai pentru ca nu am mai rezistat de pofta. Mie nu-mi prea ies
, sunt anti-talent si stiu ca va trebui sa rezolv problema asta, ca va creste Sara si ce mama o sa fiu eu care sa nu stie sa faca prajituri?
Ciuf, cum se mai simte Luca?
Tcelen, din cate stiu eu, Tedi nu e bun, mai ales pentru copiii asa mici, are conservanti. Daca a fost sa-i dau sucuri din comert, eu i-am luat Nestle sau Hipp, care sunt conservate prin pasteurizare si nu au aditivi. La fel, nici Danone nu e bun. 
Ameera si
Sara
tcelen spune:
![]()

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mariana_1976 spune:
Tili bine ati venit in gasca!
Aveti niste poze tare dragute.Cred ca baietelul cel mare iti seamana.Daca nu esti inca pe listuta imi poti da un PM cu datele asa cum sunt trecute si la celelalte fete care apar acolo?
Irina, citeva poze am bagat aici si acum 2 zile dar nu am ajuns sa va scriu.
Sa stii ca si eu am visat odata ca baietelul meu mijlociu a cazut de pe acoperis si a murit zimbind.Nu cred in vise, dar in iarna respectiva, sotul s-a urcat pe acoperis si...a rupt scara din greseala.
Kim, Micalsa aici ii scoatem pe bebei afara indiferent de vreme, citeva ore (2-3).Contra umiditatii avem o husa si o plasa speciala, dar nu stiu cit de mult ajuta totusi.
Ciufulet n-ai voie sa te gindesti la leucemie!!Auzi la ea! Parca ai fi sora cu mine la ingrijorare!Matei al meu a facut vreo 4 otite medii pina la virsta de 4 ani ca lua mereu virusul de la gradi si probabil avea si o conformatie a urechii care il predispunea.Doar daca face infectii repetate urite are nevoie de tubulet de dren(asa s-o fi numind in romaneste!?)
Simona_toma baietelul meu tot cam atit ca si Edutul tau ia in greutate lunar in ultimul timp...Lasa ca e bine, mie asa mi-a zis doctorul aici.
Adar si al meu tot pe tati il cheama mai mult decit pe mine...
Catrinel nu stiu cum sa fac sa nu mai citesc despre toate alea...Daca am terminat de bucatarit, curatenie, spalat,etc nu pot sa nu intru pe Internet la lecturatul zilnic!![]()
Noe pozele de la munte sunt asa de frumoase!Cine dintre voi le face in general? La noi in familie asta e hobby-ul sotului care face sute si mii, iar eu daca reusesc sa prind 2-3 e mare lucru.
Ile aici vad ca reflexo - terapia este foarte la moda...Am o cunostinta care se ocupa de asa ceva si are si un magazin de produse naturiste.De hipnoza nu stiu, am auzit si de experiente bune si de mai putin bune.Daca as fi aflat de la inceput m-as fi dus si eu sa incerc la chiropractician sa ma ajute sa-l intorc pe Markus din pelvina in poziti craniana...Cred ca totusi merita incercat fiindca am inteles ca rezultatele difera de la persoana la persoana.
Mariana
28+
mama de Monica, Matei si Markus
ciuf spune:
Mariana, ce surpriza mi-ai facut cu pozele!!! Ai o burtica tare frumoasa. Mi-a trezit atatea amintiri, parca-parca as mai vrea una. Sa ii scriu Mosului o scrisoare sa vedem.
Te pup.
Fetelor, multumim celor care s-au interesat de Lucutul meu. Se pare ca de azi este mai bine. Ma credeti ca mi-e si teama sa spun ac e mai bine ca poate-poate iar se mai intampla ceva?
Nu va pot spune prin ce griji am stat cu el. Ah, iar acum o da in rasfat. Dupa ce ca sunt cu nervii la pamant, obosita de atatea nopti nedormite, durere de cap ca ma tot chinuie o nesuferita de sinuzita, ma mai oboseste si Luca cu maraielile lui. Ntz, ntz, ntz.
Chiar si ieri a avut aproape de 40. Pediatra ma suna in fiecare zi sa afle imbunatatirile. Ieri mi-a zis ca daca imi face febra si luni refacem iar analizele. Ma gandeam cu groaza ca iar ii trage ssange din vena.
Dar, Doamne ajuta!
Vreau sa urez la multi ani piticilor care au mai adaugat o lunita la sirul vietii (ieri si azi): Ambra, Mario, Andrei, Eduard, Krisztian, Darius. Multa sanatate cu bucurii!
Pup dulce gasca de mamici si pitici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ciuf spune:
Fetele, la cele care am avut adresele de mail v-am trimis un mesaj. Va rog, sa imi spuneti daca doriti sa nu mai primiti. Nu vreau sa deranjez. Nici mie nu imi place sa primesc anumite mesaje gen "daca nu trimiti la nu stiu cate persoane ...", dar cand am ceva dragut cu mare placere trimit mai departe.
Va pup
danielaneda spune:
Buna !!!
Iata ca am revenit printre voi!
In sfarsit am acces nelimitat la net si in limita timpului liber pe care mi-l ofera bebelusa mea voi scrie pe forum...
Ieri, de ziua mea bebelusa mi-a oferit cel mai drag cadou: a inceput sa vorbeasca si a spus TATA pentru prima oara. Deja are 4 dintisori si este forte activa. si noi ne confruntam cu "trezirile din timpul noptii"; este un cosmar pentru mine sa ma trezesc de 5 ori pe noapte ca sa o alaptez. De fapt,nu suge, doar vrea sa ma simta aproape si sa simta gustul... Am inceput sa dorm cu ea ca sa imi fie mai usor, sa mai inteleg si eu ceva din somn.Am incercat sa ii dau si cu biberonul(lapte, apa, ceai) dar nici un rezultat. Mai mult se trezeste si plange.
Noe multumesc pentru urarea de "la multi ani" si pentru ca nu m-ai uitat.
Ile77 si eu trec prin momete "de ratacire" dar cred ca este din cauza oboselii in mare parte. Remediul pe care l-am descoperit este sa intalnesc cat mai multe persoane, sa ies in societate, astfel ma redescopar si pe mine in postura de mama si pot sa ma raportez altfel la tot ceea ce inseamna cresterea bebelusei.
Voi pune poze noi in curand!
Va pup pe toate!
Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
kim spune:
Salut gagici si bebei!
V-am citi mesajele si ca o concluzie va scriu cateva randuri la toate. Am vazut si poze frumoase cu bebei, si o burtica si o mutrita fericita, si o prajitura apetisanta...
E ora 13 aici si Alisuca doarme de 2 ore, asa ma bucur! ca altfel cat e ziua de lunga s-ar juca... si ar face ture cu premergatorul. Cu pofta de mancare nu se intrece, tot cu smecherii o hranesc mai ales de cand a facut raceala asta, tot mai avem mucisori, dar speram ca e pe sfarsite. Eu si tati avem cutite in gat, ma gandesc ca asa ceva trebuie sa fi simtit si ea???
Tot fac curat, ordine, strag firimituri, dezinfectez, adun jucarii din toata casa... in timp record e la loc si o iau de la inceput, nu se mai termina de acum, trebuie sa ne obisnuim cu ritmul asta.
Sanatate multa fara virusi si fara febra!!!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
Kim, spor la treaba.
Eu de azi ma apucai sa vopsesc peretii pe ici pe colo, unde sunt pete, ca Luca isi lasa amprenetele peste tot.
Si problema este ca nu prea nimeri nuanta. Asa ca se cam observa pe unde facui retusurile.
Danielaneda, scuze ca am uitat sa iti urez si tie la multi ani. Si doar eu am adaugat sarbatoritele lunii dec.
.
La multi ani, Loranda! Iti dorim sanatate (valabil si Danielei) si bucurii! Sa fii fericita!
Mariana, sper ca nu vom ajunge la acel tub de drenaj. Cu toate ca pediatra m-a pus in garda. Asta e. Om vedea ce se va intampla.
Cristina, e superba poza cu piticii tai. Pun pariu ca iti creste inima cand ii vezi impreuna jucandu-se si iubindu-se.
Luca e tare protector cu Eva. Se duce la ea si ii spune: "Eva, 'titzele nu au voie sa se joace cu asa ceva (vorba mea). Nu mai pune manuta si fii fetita cuminte"
Va pup si sper ca maine sa scriu mai mult.
nshiro spune:
Dragele mele salutare!
Ma chinui de vreo cateva zile sa va scriu cateva randuri si tot nu reusesc de acasa sub nici o forma iar de la serviciu ultima data cand am intrat pe forum am fost atentionata, dar azi mi-am luat inima in dinti si m-am asezat la calculator sa va spun cateva despre noi sa nu cumva sa ne dati uitarii.
Sambata trecuta a plecat mama iar de luni Maria a mers la gradinita de la 8.30 pana la 12 fiind prima saptamana de acomodare (incepand de azi va sta pana la 4). Ma asteptam sa se acomodeze dat fiind faptul ca era obisnuita sa stea fara mine in timpul zilei (desi dupa ce veneam eu acasa nu mai voia la nimeni in afara de mine) si ca zilnic ieseam, intra in contact cu cat mai multe persoane, insa nu a facut-o.... a plans in fiecare zi muuult, a refuzat sa manance, a inceput sa se trezeasca noaptea plangand si suspinand, sa nu se mai joace singurica, sa vrea numai si numai la mine in brate, sa inceapa sa planga ori de cate ori un strain ii vorbeste... Abia vineri a mancat aproape tot la pranz si a inceput sa se uite atenta in jur la ceilalti copii sau la jucarii, insa dat fiind faptul ca au urmat sambata si duminica de mare alintareala cu mami si cu tati parca vad ca azi o iau de la capat educatoarele cu ea. Dimineata am lasat-o plangand cumva in reprize (plangea, se uita la o jucarie uita sa mai planga, iar isi aducea aminte si incepea sa tipe si tot asa...) Si colac peste pupaza a ajuns mama in Romania si au inceput problemele specifice dincolo, e intr-o situatie pe care nu stie cum s-o rezolve, e disperata iar eu foarte suparata caci nu stiu ce as putea sa fac....
Nu am citit ultimele doua capitole, nu sunt la curent cu poze si pozne ale puilor vostri din pacate dar Maria cand e in toane bune e tare obraznicuta. Inca nu sta in picioare nesprijinita dar la capitolul agatat si catarat e as. Cand tre sa o schimb de pampars duc adevarate lupte, imi manjeste tot de kk, e ca o zvarluga ar trebui s-o leg, scaunul de masa e poveste, se ridica in picioare si de acolo pe masa astfel incat de vreo cateva zile cina o luam cu Maria in mijlocul mesei ca altfel nu se poate. Se suie singura pe canapea, apoi incearca sa escaladeze si spatarul canapelei, se suie pe masa de calcat, a mai reusit performanta sa se suie de pe pat pe un dulap. Daca ii dau ceva sa pape singurica isi umple gura pana nu mai poate misca falcile deloc si sta asa cu mancarea in gura pana ma duc eu sa i-o scot. Apa si suc a inceput sa bea din cana normala de oameni mari. Ar mai fi de spus dar trebuie sa ies. Sper sa revin cu poze de luna trecuta ca am facut unele tare frumoase si de asemenea sper sa pot citi din urma.
Va pup si multa sanatate.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Delia21 spune:
Mariana,vazui si eu burticul si siiincer,e tare frumos,zau.Eu am tot admirat burticile altora caci pe a mea nu am iubit-o prea tare,si...chiar cu teama ma gandesc la urmatoarea,sau poate da DD si a 2-a o fi mai usor de dus.....cine stie.Dar a ta ,ptiu,sa nu te deochi!Si tu esti o frumoasa si Mark la fel.Sarcina usoara in continuare!!!
Noe,am vazut si eu pozele de la munte.Frumoase si bravo ca sunteti tineri si plini de energie si...chef de duca!Noi ajungem la Deva pe 30,spre seara,caci aterizam la 2 pm,,la Timisoara si cu masina pana acasa inca 3-4 ore....depinde de vreme.Deci...nu apucam sa ne vedem nici de data asta,din pacate.Azi am fost la buni Bety si ....admiraram pomul.Normal ca Rudy tot acolo se tragea.Si eu trebuie sa impodobesc unul acasa saptamana asta dar habar nu am pe unde sa-l pun ca sa nu traga Rudy de el la fiecare 2 minute.Pozele de azi aci http://family.webshots.com/photo/2852442860072337911SMecmV