*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Ameera, te-am adaugat pe listuta si bine ati venit.
Fetelor, fusei azi la medic cu Luca ca mi-a facut febra 40 azi-noapte. Nu mai sunt buna de nimic. Mici eu nu ma simt prea bine, ma incearca o raceala.
Iar la Luca inca nu se stie ce e. i-a luat analiza din gat, urina. Nu ne ramane decat sa asteptam rezultatele.
Cica se poate sa fie vreun virus. Ce ma sperie e febra care mi-o face.
Anul trecut, exact in timpul asta, mi-a facut o raceala urata. Dar fara febra atat de mare.
Va pup si va doresc sanatate la toti si sper Mosu' sa fi fost generos cu voi.
La multi ani de Sf. Nicolae!
La multi ani, Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Ciuf mama...sper sa se faca Luca bine, cat de iute..imi amintesc de raceala trecuta..eram gravide..si Luca era principalul punct de atractie :)
Pupammm..si sanatateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare!

La multi ani cu intarziere celor care poarta numele Sfantului Nicolae! Sper ca toata lumea e multumita de ce a gasit in ghetute.
La noi a adus cadouri ca am fost cuminti,dar...copiii amandoi sunt raciti. Mucisori,febra in jur de 38,suparare maxima. Eu si sotul meu suntem terminati atat de oboseala cat si de ingrijorare si de tristete.
Cam astea sunt vestile...

Catrinel, si sanatate Oanei!!!Nu stiu cum va fi cu excursia noastra la Frankfurt in conditiile astea.Oricum,tinem legatura la telefon.Asa ma bucur ca am vorbit!!!
Diana,sanatate maxima intregii familii! Nu am acces la mail,nu am net.Se milostiveste sotul si imi aduce ce mai scrieti voi pe forum,altfel...as fi fost izolata. Dar maine ii spun sa imi salveze toate mailurile noi pe care le am(si cred ca am ceva) si iti voi raspunde as soon as possible. Abia astept sa ne mai vedem.
Kim,si pe noi ne-a lovit raceala...stiu cum e si cum trebuie sa iti fie si tie.Nici Matei nu prea mai vrea sa manance;nici san! il oftica nasul infundat. Eu daca nu sistez sanul nu am nici o sansa sa il invat cu alte tipuri de mancare sau alte lichide.Si,in plus,daca nu il intarc mai repede ma devoreaza cu totul uriasul.
Ciuf,uof si tu cu copilasii bolnaviori...Sanatate multa!!!
Micaalsa,nu baga in Iulia multe medicamente.In Ro cu prea multa usurinta se dau medicamente.Matei a racit de vreo trei ori pana acum;febra a fost maxim 38,2,muci la greu...etc.Nu i-am dat niciodata nimic in afara de Vitamina C si curatat nasucul cu Marimer si pompita.Si s-a facut bine singurel.Pe Vladut l-am umplut de medicamente de micut si e asa sensibil acum... Vezi si tu cum faci,stiu ca nu e usor sa iti stii puiul bolnavior. Te pup! Sanatate multa multa!
Elladriel,bine ai venit! Tiza mea. Daca reusesti sa il faci pe Daniel sa nu se mai trezeasca noaptea neaparat sa imi spui si mie secretul.
Tili,bine ai venit si tu!Treci la povesti sa ne cunoastem mai bine!

Trebuie sa plec,plange Matei.Nu poate dormi din cauza mucisorilor. O alta noapte de vis ne asteapta.Noroc ca am un inger de om ca sot si ma ajuta mult.

Va pup! Sanatate multa tuturor!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

claudia_d, spune-mi si mie te rog cum procedezi cu intarcatul ca eu sincer nu stiu cum sa fac. Iulia mea nu-mi bea deloc din biberon. Ma intereseaza in special noaptea cum faci ... nu plange? Eu am incercat sa-i mai raresc din mesele de noapte dar ma aleg doar cu crize de juma de ora si chiar o ora si tot la tzitzi ajunge ca altfel n-o pot potoli. Eu o sa merg la neuropsihiatrie infantila pe saptamana viitoare sa vad ce mai aflu de pe-acolo. macar sa stau eu linistita ca nu-i ceva patologic ... daca asa e felul ei atunci mergem inainte.
loranda, am vazut pozicile voastre. E zapada pe la Bistrita sau sunteti in alta parte in poze? Cu mancarea cum stati? Tot mofturici? Andei.
Tilli, Elladriel, Ameera, bine ati venit fetele. Daca nu reuseste Catrinel sa va treaca pe listuta poate ma incumet eu .
adar, ti-am adaugat ID-ul de mess. si la mine, sper ca e ok ... nu stiu cum de nu-l am . Poate ne prajiturim impreuna ca si mie-mi place sa le fac si sa le manance altii .
Andreea, sper sa ai timp sa ne pui retetele tale de prajituri ... tare-s curioasa sa le incerc ca orice am facut de la tine a iesit super. Ia spune, cum ii dai rodia la Thea? Ca aia are samburi. N-ai fost deloc haotica in ce ai scris, chiar deloc. Scenarii de genul si eu fac. Inainte sa o am pe Iulia eram mereu afectata daca vedeam cateun batran necajit ... acum atentia mea e catre copii. O gramada de hainute de-a Iuliei au ajuns la diversi copii, pe unii nici macar nu i-am vazut niciodata, doar le-am auzit povestile. Nu am posibilitatea sa ajut cat m-ar lasa sufletul ... si-asa cateodata raman fara nimic in buzunar si mai bine dau, dar satisfactia e imensa. Da, de multe ori uitam cat suntem de norocosi ca avem o familie, o casa si nu ducem grija zilei de maine.
Elladriel, nu neaparat se trezeste pentru ca i-e foame. Si eu asta am crezut si am inceput sa o indop bine seara, ca deh ... fata mea va fi satula si nu se mai trezeste. dar vezi de treaba, tot ritualul ala a ramas, se trezeste si-i trebuie tzitzi. Asa ca am lasat-o moale cu masa de seara, mananca cat are chef si cand vad un fir de plictiseala nu-i mai dau.
Deci Ciuf era cu adaugatul pe listuta. Bravo, ma tot minunez si de tine cand mai ai timp de atatea lucruri. Si Luca e bolnavior? OOOFFFF greu e cu iarna asta ... si a mea avea muculeti noaptea trecuta dar dimineata nici urma de ei ... nu stiu unde-o disparut. Uite aici o poza pentru tine.
Monica, sanatate multa la Vladut si Matei ... cred ca nu ti-e usor cu amandoi bolnaviori. Daca afli tu o reteta buna de intarcat let me know ... ca-s disperata. Nu cred ca o dezvat pe a mea prea usor. Ziua n-ar fi asa mare problema dar noaptea ma termina. Daca se trezeste din juma in juma de ora trebuie neaparat sa suga, altfel nu adoarme. Nu stiu unde intra atata laptic in copilul asta.
Va pup, fug si eu sa fac ceva prin casa cat mai doarme pishpirica.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AMEERA, bine ai venit!!

CIUF, tu erai cu listutza! Sanatate copiilor!

Oana s-a trezit azi dimineata cu nasul bocna de infundat, am dat cu apa salina si pompitza, am bagat Olynth... a papat tot dupa aia. febra nu are. ma gandesc ca ea e racita de vreo cateva zile, de cand am observat ca a facut neobisnuit de mult pipi. Hmmm. si avea si ochisorii putin rosii. Sper sa treaca repede. Si evident ca am luat si eu!! am nasul infundat si-s tare bleaga....

sanatate la toata lumea!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Nu pot sta mult, dar am intrat sa va dau reteta de Snickers. O gasiti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9235" target="_blank">AICI
Spor maxim si va astept cu declaratii

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ANDREEA, tu de ce nu te alaturi culinareselor de pe culinar ????
Uite, iti dau linkul www.culinar.ro/forum/index.php?showforum=21" target="_blank">AICI ai daca te inscrii, participi cu retete, etc, poti da linkurile prajiturilor tale tuturor.
Eu te astept acolo cu drag, alaturi de micaalsa, de noe si de ama kaly ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Sanatate multa pentru bebelusii si copilasii bolnaviori: Luca,Oana,Bia, Vladut si Mateias..dar si pentru Catrinel, ca si ea e mititica si nu de alta, dar cine sa aiba grija de Oana, daca si ea e bolnavioara..dar asa,ca o consolare, se pare ca racelile (mai precis contactarea de diverse virusuri comune)din primul an de viata sunt si ele bune la ceva, ajuta ca mai tarziu organismul ca stie cum sa lupte si chiarde nu ar fi asa, sunt inevitabilepe vremea asta.
Ameera, bine ai venit si sa stii ca nu toata lumea are muulti dintisori, unii bebelusi nu au deloc, unora le-au aparut multi intr-o singura saptamana, iar Ana mea are numai 2..asa ca fiecare cu ritmul lui, dar cred ca ai mai auzit asta de multe ori pana acum.
Elladriel, cred ca potisa mai introduci o masa solida, fara grija, bebe bea destul laptic,eu asa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

deci e a treia oara cand scriu acest mesaj,fiica mea vad ca e perseverenta,s-a hotarat sa-mi inchida calculatorul la nesfarsit

dupa cum spuneam,am lipsit putin,fiindca am reusit sa ne punem si noi parchetul,sa aranjam sufrageria,sa punem draperiile si perdelele la geamuri,asa ca tot omul,mai avem 10% si gata,sau ma rog ceea ce putem noi sa facem deocamdata cu banii care i-am avut

ana,s-a facut bine,i-a trecut raceala,dar de cateva nopti suntem tare agitate,si facem nopti albe...

eu intre timp am mai descoperit un forum,pe care mi s-a propus sa fiu moderator si am acceptat,e un forum dragut,la inceput, dar cu oameni buni si subiecte destul de interesante.
sper sa nu va suparati ca mai scriu si prin alte parti si sa ma dati afara de la voi,nuu??!!
daca vreti sunteti invitatele mele sa-l vizitati si poate SA NE MAI AJUTATI CU CEVA SFATURI,CA DOAR AVETI EXPERIENTA! http://new.myforum.ro/ ,eu sunt acolo,sub numele meu,adica CRISTINA

pupici latoate fetele si mai ales la puii mici

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Am mai gasit 2 poze ratacite prin calculator
1

2

Acum ma apuc de reteta de prajitura cu morcovi a lui adar sa-i fac ceva dulce la soacra-mea ca azi s-a ocupat si de Iulia ... dupa fapta si rasplata . Daca as avea mai mult timp sau copil mai cuminte ... doamne ce-as mai cucari.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput