*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
AlinaMizzi voi ce mai faceti?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
aalina2003 spune:
Elladriel, Ana primeste 3 mese solide (la care mananca destul de putin) si aprox 500mllapte impartit in 4 mese, alti bebelusi de aici au alt program de masa.
ile77 spune:
AndreeaG,
"Ca de obicei in perioada premergatoare sarbatorilor ma incerca o stare de tristete mohnita si sunt la un pas de depresie.Acum parca ma apasa toate problemele omenirii,caut raspunsuri la fel de fel de intrebari,intalnesc numai oameni necajiti,batrani si copii si nu pot sa nu ma gandesc ce ,mananca ei(in general,dar mai ales de Craciun),daca le este frig,foame ori sunt sanatosi,daca sunt singuri ori isi impart amaraciunea cu altcineva,daca dorm la caldura(camerei ori a unui suflet) si cand au primit ultima oara un cadou.
Si inevitabil imi vine in minte ,,Fetita cu chibrituri,, si povestea ei sfasietor de trista pe care din nefericire,o intalnim la tot pasul.Stiti,imaginea unui suflet amarat privind prin geam la o prajitura,la o hainuta sau...la o familie fericita,ma face sa ma cutremur de plans.Trec printr-o depresie...de Craciun,aceeasi in fiecare an,sau poate din ce in ce mai grava.
Imi imaginez povestea vietii fiecarui om care pare napastuit,fac scenarii si,de la volanul masinii mele(mi-e rusine uneori dar scumpa,chiar daca obtinuta prin munca cinstita!),unde ma apuca astfel de stari,realizez cat de fericita sunt ca am o familie,ca suntem sanatosi si ca putem sa ne permitem sa avem... un copil mereu zambitor si bunici/parinti care vor avea o batranete lipsita de griji.
Tocmai am aflat(de la vecina mea,care este adm. de bloc)ca pt. un apt. de 3 camere caldura ajunge la...12 mil/luna.Ce vor face cei fara cenrala???Poate asta mi-a accentuat si mai tare starea.Si nepasarea celor care ne conduc si care sunt indiferenti la tot ce este legat de oamenii din tara asta,de care culmea,ar trebiu sa le pese al dracu' de tare,nu doar din 5 in 5 ani.Faptul ca Mircea Cartarescu a ales sa emigreze in Canada,spune multe.Totul.
Cred ca am fost haotica rau.Scuze,am simtit ca trebuie sa spun cuiva ce simt."
Respekt si ai toata simpatia mea.Imi aduc aminte ca ai mai scris odata ceva care mi-a mers la suflet.
Påi ar fi super sa-mi vinzi niste secrete de-ale make-up-lui.Mai ales make-up-ul ochilor, ca sa stii ca chiar nu-mi iasa nimik deosebit.
Imi voi face chiar miine o poza in care sa mi se vada trasaturile f clar.
Vivian a facut in luna a 8-a multe progrese.Pina in luna a 8-a a fost f inceata in miscari, abia daca statea in fund bine.Insa acum sta in fund super, se pune singur in fund, merge tinuta de minute, se ridica in picioruse daca se tine de masa sau de marginile påtutului,merge de-a busile cu o viteza de invidiat.
Soacra-mea se simte bine acum, desi o perioada trebuia sa se gindeasca cind vruia sa fac ceva mai greu.Insa acum se pare ca e absolut ok.E o femeie minunata si am tot respectul pt ea.
Catrinel,ai dreptate.Timpul trece asa repede acum.Eu uneori ma uit la poze cu Viv de cind avea 1-2 luni si nu-mi vine sa cred cit de mult s-a schimbat in 9 luni.
Imi scria soru-mea un sms intr-o seara:"Isabella ( fetita ei de 2 ani ) ma mingiie ,ma pupa si imi zice mami. Mi s-a aparut asa frumos.Intr-un an va face si Viv la fel![]()
Elladriel, eu zic s-l lasi in ritmul lui.Sfatul asta l-am primit eu de la dr.
Alti copii stau in fund ff bine de la 6 luni.Viv abia la 8 luni a avut control absolut asupra situatiei.
Eu cred ca pina la 1 an bebeii se dezvolta f diferit, insa asta nu e un motiv de ingrijorare.
SimonaToma, mai mult ca sigur agitatia e de la dinti.La fel s-a manifestat si Viv.A fost agitata 3 sapt inainte de a-i da dintii de sus.Ieri i-a iesit unul dintre ei si cred ca cit de curind iasa si celalalt.
Mihaser nu cred ca esti grasa, si ai un pår de invidiat.Asa visam eu sa am la 30 de ani, adica la anul.Insa se pare ca ramin cu visele, doar daca nu-mi cumpår vreo perucå.
Sa nu-ti mai spun ca baietelul tåu e o frumusete.
Sa aveti o noapte linistita
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Catrinel_17 spune:
danke MIHASER!! Tu ai adaugat pe fete? 
Oana e racita
ce ziceam cu drobul de sare?? mamele au intuitie!!! Muci cat cuprinde, plansete, sper sa fi adormit, ca s-q sculat deja de 3 ori. I-am dat picaturi pt nas...Febra nu are.
KIM, o fi luat de la Alisuca?
nici ea nu are febra? ma bucur mult ca e mai bine! O sa caut benylin, poate pot sa comand (sau ceva asemanator). Suna bine.
Ai grija de tine, adultii fac in forme mai rele raceala luata de la copii!
Am vorbit cu MP, si ai ei baietzei sunt raciti
ce se intampla??
ANDREEA, du.te la tati, la Bucuresti.... poate-ti face mai bine sa fiti in 2. Ai grija de tine. Tu esti asa o sufletista!!!!!!!
va pup, ma duc sa ma culc, ca cine stie de cate ori ma scol la noapte. ne vedem maine!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Elladriel spune:
mar apr2006 multumim din tot sufletul pt agaugarea ciufuliciului in clubul ghioceilor de martie -aprilie 2006!!! Mai am o intrebare : cum pot adauga si eu cateva poze in albumul mamicilor la care ai facut link?
aalina2003Am sa incerc si eu sa ii dau 3 mese pe zi, incepand de astazi. Pana acum manca aprox 2 mese solide cam de 200g fiecare si 800-900 ml de lapte...sunt curioasa cum va fi de acum incolo...
ile77Multumesc pt sfat! Stiu ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare, dar ce mult se mai bucura parintii cand face ceva nou!
- mai ales la varsta asta...
Monica si ciufulici cel mic
"Poti sa inveti foarte multe lucruri de la copii. Cat de multa rabdare ai - de exemplu" - Franklin P Jones
Ameera spune:
Buna dimineata! Vreau si eu sa ma alatur grupului vostru..
Am o fetita nascuta pe 3 aprilie, Sara (nastere naturala). A fost prematura, DPN-ul era pe 16 mai, a avut 2.200 la nastere, dar a recuperat vertiginos si acum e o dolofana. E vesela si cuminte si nu am avut, Slava Domnului, nici un fel de probleme pana acum.
Cu programul de somn e mai greu, pentru ca nu doarme aproape deloc peste zi, doar vreo 2-3 reprize de 10-15 min., si la plimbare cam 30-45 de min. Iar seara imi adoarme tarziu, dupa 12. Oricat am incercat, n-am reusit sa-i modific programul de somn, imi ramane sa sper ca o va face singura pana la urma...
Nu am apucat sa citesc decat pe fuga ce ati scris pana acum, ceea ce m-a mirat foarte tare este ce de dintisori au bebeii vostri... Wow! Ca a mea e complet stirba, si nici nu da semne ca ar aparea ceva.
O sa incerc sa mai citesc si din urma, sa recuperez, si apoi cred ca o sa revin cu o multime de intrebari!

Ameera si
Sara
kim spune:
Mihaser, esti sclipitoare si la propriu si la figurat! iar pe Cristian sa nu-l certi ca e un dulce! jur!
Catrinel, iertare!!! cred ca a luat de la Alisuca prin simpatie, a mea e de vina e molipsitoare, uff ca mi-a rupt sufletul zilele astea de cand e bolnavioara.
Ciuf, sunteti la medic, sa ne scrii ce si cum. Ai vazut tu bine, -hehe ce inseamna un ochi versat!- pozele alea 2 sunt chiar "crosetate" de mine, amatoricesti clar, oricum nu le trimiteam dar nici sa le sterg n-am putut.
AndreeaG, cea mai buna idee e sa faci fericit un suflet trist de sarbatori, cu asta iti faci si tie un bine. Ceea ce nu inseamna sa-i intristezi pe cei dragi, off course...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Biuta spune:
LA MULTI ANI la toti ce poarta numele Nicolae, Nicoleta, Nicole, Nicholas..etc :)
Va pup cu mult drag..si multumim mult de urari..numai bine si sanatate la toti.
MIhaser e o scumpete...atata e de frumusel...de numa.
Daca ati vedea voi copii de aici..v-ati mira..ca nu tare is frumusei, eu, care..si de e mai obisnuit, tot mi-i drag..da..cand ii vad pe ai nostri, mama..cat mi-s de dragi :)
Andreea..daca continui asa..nu te vad bine..desi..te inteleg f bine. Si eu am simtit ca imi sangereaza inima (si nu exagerez) in Ro, da, ma crezi ca daca faci macar un pic..te simti mai bine? Ca si pt o prajitura( pe care is sigura ca o dai) omul se simte mai bine. In general, ce imi place mie..le dau si lor..cand pot, si se bucura de orice, cat de mic, daca are intradevar nevoie...Faci cat poti..si..e musai sa te bucuri de ce ai..
De cand suntem mamici, sunt mai sensibile, cel putin eu..asta ca iubim mai mult, ca atare, suntem mai atente la altii..sau la ce se poate intampla..sa zicem Doamne ajuta la toata lumea, si facem cat putem, adica..cat incercam.
Tili..eu am uitat sa iti spun Bine ai venit...:)..e ff mare baietelul tau..si seamana cu fratiorul..pe unul il faci bucatar ( ca sa ai cine sa te ajute in bucatarie)..nu? :) 
Mai este o mamica noua Elladriel, parca..si tot parca pe micut il cheama Daniel..bine ai venit! :) Scuze..nu am retinut numele ..rusinica, rusinica
Noe mama.. succes la alegerea doctoritei(oi) ![]()
cu tare mult drag bobocica, bulinica :)
Tinuta, draga mea, sa iti traiasca puiucu' 
Ciuf..sanatate lui Eva, Kim..sanatate tuturor din familie
Si..la oricine e racit..sau bolnavior..sanatate multaaaaaaaaaaaaaa
Va pupppppppppppppppppppppp
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Biuta spune:
Am puse poze noi..la semnatura .. de cand am fost in Ro..vizita ne-a adus 6 dintisori (in 6 sapt)..si lungimeeeee :)
Pupammmmmm..
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0