*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Da,noi am fost la doctor ieri si nu scaparam de vaccinuri.......pe motiv ca nu avea Rudy febra,avea36 cu 3,si....bine ca scaparam si de hopul asta caci era in urma,astea trebuiau facute la 6 luni....,dar el la 6 le-a primit pe cele de la 4 luni si uite asa,dar acum suntem la zi si pana la 1 an avem pace.

La multi ani celor cu numele de Nicolae,Nicoleta si toate variantele lor!!
Da Ciuf,Rudy a venit cu ajutorul fivului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Ma tot minunez cand citesc cati dinti ies bebe-ilor vostri. Mateias are 2, iar al 3-lea se lasa asteptat (asta daca chiar el este motivul noptilor aproape albe petrecute in ultima vreme). Sau am nimerit in alt club?
Am sa va las datele ca sa verificati voi. ... Glumesc, dar oricum le las: Matei s-a nascut pe 11 martie 2006 la Moinesti (Asta pentru ca dupa experienta avuta odata cu nasterea lui Mihai in aprilie 2001 la maternitatea din Onesti, eram pe cale sa iau hotararea de a naste a 2-a oara la Bucuresti, dar am aflat ca e bine la Moinesti - si chiar a fost). Trebuia sa fie cadoul meu de 8 martie, pentru ca in preioada 1-8 martie era calculat sa se nasca. Dar el s-a lasat asteptat si s-a nascut cum va spuneam pe 11.03.2006 la orele 20:20 cu o greutate de 4,100 kg si cu o lungime de 54 cm. Uriasul lu` mama! Si acum e peste medie, asa cum ii sta bine unui urias in miniatura. Nota data de dna doctor la nastere este 8. Ar fi fost mai mare daca nu ar fi fost lichidul amniotic verzui din cauza intarzierii.
Nu regret ca am nascut la Moinesti, chiar daca a fost o nastere grea (am nascut natural) conditiile au fost nemaipomenita, doctorita cu care am nascut este un om exceptional cum rar intalnesti (cum sigur nu intalnesti aici la Onesti).
Eu m-am nascut pe 5 decembrie 1975 la Onesti. Deci sunt onesteanca get pe get, chiar daca nu-mi place, pentru ca este un oras limitat; dar cum se stie viata nu te duce acolo unde ai dori, mai ales cand sunt copii la mijloc. Altfel viata mea este cum mi-am imaginat-o: frumoasa, pentru ca am familia pe care mi-am dorit-o. ... Glumesc!
Na!, ca v-am plictisit, der va promit ca e pentru ultima data.

Pozele noastre sunt pe http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos
Nu sunt prea multe ca nu avem aparat digital, dar in curand voi mai posta cateva "proaspate".

Va pupic pe fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Multumesc, CIUF, KIM… stii ca si eu am facut asta ieri? M-am uitat la poze si mi-am amintit cum era acum un an… cu burtica si ma gandeam cum va fi Oana…. Eh….ce departe mi se par vremurile alea! Si parca trecea timpul asa incet! Acuma totul e asa accelerat! Nu vi se pare ca de cand cu bebe trece timpul incredibil de repede?

KIM, ce-i Benylin-ul? Eu ii puneam ceva picaturi gen Carvol (mentolat) pe chestiile agatate deasupra patului. Ai sa vezi ce va recupera dupa ce-si revine! O sa pape ca un lup, nu-ti face griji! Febra nu are, nu?

CATRINEL, eu am vizionat pozele voastre si am dat si de alea misto de cand erai gravi, nu m-am uitat la ale mele de atunci, n-ar strica un remember, numai timp sa fie. Cum sa nu treaca repede vremea, atunci eram in asteptare, acum in actiune!
Benylin e un anticongestionant nazal si de tuse, f bun si pt adulti, eu am luat pt bb si vad ca-si face datoria, dar in curand tb sa luam si pt noi, se pare ca ne-a ajuns si pe noi virusul, numai sa nu-l dam la fata inapoi. I-am zis lui tati sa se uite dupa niste pastile mentolate dar n-a vazut , ei bine ca i-a mai trecut la Bubu discomfortul cu Benylinul asta, ca-i curgeau ochii, nasul, cred ca o durea capul, gatul... numai bine nu se simtea saracuta, macar febra nu face. Ieri refuza sa manace, sa bea, nici medicamentul nu-l accepta, a varsat tot ce mancase, o intreaga poveste... Azi a inceput sa mai pape cate un pic, a tot baut lichide, deja e mai bine, mucisorii au devenit mai consistenti. De dormit azi noapte nu va povestesc ca numai somn n-a fost, isi sca pa suzeta si plangea dupa ea, pana la urma am luat-o cu mine in pat. Dar mshu' n-a uitat-o, a venit cu juarii frumoaaase frumoase!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Andreea Georgiana m-ai intrebat mai demult ce are Anda la ochisori...inca nu i-a disparut strabismul.De aceea am programat-o la oftalmologie pe 11 decembrie.
Ciuf uite niste poze pentru tine.Pupici Evei bolnavioare.
Pup toti bebeii bolnaviori si urez bun venit noilor mamici.Nu mai pot sta.Trebuie sa-i fac baita si apoi la culcare,dar maine mut in sfarsit calculatorul din camera ei si am sa pot sa scriu mai des.

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Roxi – iubita, vine linku’ cu reteta cat ai zice … snickers … laptele e ok, asa e el, si eu m-am panicat toata cand l-am vazut, am pus milioane de intrebari … intr-un final, Maia e absolute indragostita de Milu 3 si trebuie sa recunosc ca … si eu …

Tili –LA MULTI ANI FERICITI !!!!! Eu am dat niste diferente pe acolo, acum multi ani, apoi am facut si vreo 2 ani de liceu pe acolo, pe urma m-am mutat la Bacau, la Alecsandri. Aici, in Sibiu, am venit la facultate, si … m-am indragostit, si m-am maritat.
Zici ca in spatele Casei de Cultura … acolo langa Blue Night, hmmm …. Mai exista discoteca aia ???? Pe vremea mea, tot tineretul era inebunit sa mearga acolo.
Id-ul meu de messenger e “adar386”, daca vrei, hai sa mai povestim acolo.

Poli – pupam Nick cel mic si maicuta lui.

Elladriel – bine ai venit! Eu cred ca e doar oboist, lasa-l, nu-l forta, va merge el si sustinut de mainile tale, stai linistita.
Despre trezitul noaptea nu stiu ce sa zic; Maia acum a inceput sa se trezeasca, dar asta pentru ca ii ies o multitudine de dinti (are deja 5 !!!!! in curs de aparitie, adica colt iesit, doar partial) dar in rest eu nu stiu ce-I aia, asa ca te las pe mana fetelor trezicioase noaptea!

Simona – felicitari pentru cei 6 dintisoi !!!!!

Micaalsa – multa sanatate Iuliei sis a scape repede de bolnaveli!!!

Noe – SANATATE MARII FAMILII DE MUCIOSI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Fuuuuuuuggggggggggg.....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

ADAR Stiu de nebunia de la Blue Night pentru ca a fost o perioada cand semnam zilnic condica. Aveam vreo 20 ani. Tinerete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR,MAMICILOR,TATICILOR,BUNICILOR SI FRATIORILOR CU NUME DE SFANT NICOLAE![/brown]

Sper ca ati primit cadouri frumoase si dorite,atat voi,mamicile cat si bebeii(doar frumoase si gustoase ca dorite....).Ghetutele mele n-aveau nimic in ele dimineata,ca deh,mosul nostru este la Buc.,dar am aflat ca in cele multe de acasa ar fi venit cu niscaiva ...atentii.Thea insa s-a bucurat de flecustetele aflate in(si mai ales langa) umila ei colectie de ghetute.Mosul a venit cu 2 buburuze(mami si buburuzuca ei),cu fructe,caise confiate,turta dulce,biscuiti cu scortisoara si evident,nuielusa.Uimita,s-a repezit sa pape mugurii nuielusei,si-a bagat apoi dintucii(in continuare doar 2)intr-o portocala(brrrrrrr!),nu i-a placut si s-a reorientat urgent catre farfuriuta cu dulciuri.A descoperit turta dulce si s-a dat in spectacol,manjindu-se pana si in urechi si boscorodindu-ma strasnic,atunci cand ,,mi-am permis,, sa i-o iau din mana.Am imortalizat totul,asa ca veti vedea si voi show-ul,atunci cand ajung la Buc.
Incepand de ieri,ii fac fel de fel de combinatii de fructe exotice si este f.f.f.f. incantata.Ananas,kiwi,rodie...sunt noile atractii culinare si,slava Domnului,acceptate.

Mari,iata ca Teodora ne-a luat-o inainte(si cu dintii,ca despre greutate stiam).

Catrinel,Oana este DEMENTIALA!!!!!!Bravo ei,sa calce nemtisorii in picioare!Glumesc,desigur,dar nu-i tocmai rau ca stie sa se descurce.Culmea este ca si in viata...celor mari e la fel,crud de data asta.N-ai simtit ca-ti vine sa o mananci?
Eu folosesc apa plata Borsec si Izvorul Alb,atat pt. noi cat si pt. Bubu.Este f. buna,comparativ cu Izvorul Minunilor(apa de la robinet,credeti-ma pe cuvant.Chiar stiu!)

Tili,bine ai venit si LA MULTI ANI!Iata ca se ingroasa randurile moldovencelor,mamici de ghiocei.Eu sunt din Bacau.N-ai fost niciodata la Valea Budului ori in alte tabere pionieresti(din care am unele din cele mai frumoase amintiri)?Poate ne-om cunoaste.

Ile,nu-i greu sa inveti sa te machiezi.Make up-ul profi este una din pasiunile mele,asa ca te pot ajuta daca vrei.Chiar si de la distanta,daca imi trimiti o poza in care sa ti se vada trasaturile f.bine.Ce progrese a mai facut Viv?Soacra ta este bine?

Poli,atat tu(cu noul look) cat si Nick sunteti tare draguti.Si balconul arata...sarbatoresc.Noi facem asta cu 1-2 zile inainte de Craciun,iar bradul pe 24(tati) in timp ce in casa incepe sa miroase a cozonac.Si a copilaria(mea!).

Irina,esti o dulce!Stii de ce,pentru reteta trimisa,pe care am salvat-o chiar si eu.

Noe,asa cum m-am mai oferit candva,te pot pune in legatura cu pediatra noastra care este f.dulce si profi si care vine acasa,nefiind de acord cu trambalarea copilului la cabinet,nici macar pt. vaccin.Sper ca ai inteles de ce n-am apucat sa ne vedem.Din nefericire,weekendul este enervant de scurt.Bia plimbareata si...am vb. cu mosul sa o faca bine.Hai,treaca de la mine...si pe voi!

Ciuf,parca povesteai de mine si de Cristin.Si eu sunt o fana infocata a fleacurilor(care culmea,sfarsesc in cutiile din pivnita) si,ori de cate ori apuc sa evadez,aud aceleasi intrebari:cat stai?mergi departe?vii sigur in 2 ore!!!!!!!Si ma suna non-stop.

Ca de obicei in perioada premergatoare sarbatorilor ma incerca o stare de tristete mohnita si sunt la un pas de depresie.Acum parca ma apasa toate problemele omenirii,caut raspunsuri la fel de fel de intrebari,intalnesc numai oameni necajiti,batrani si copii si nu pot sa nu ma gandesc ce ,mananca ei(in general,dar mai ales de Craciun),daca le este frig,foame ori sunt sanatosi,daca sunt singuri ori isi impart amaraciunea cu altcineva,daca dorm la caldura(camerei ori a unui suflet) si cand au primit ultima oara un cadou.
Si inevitabil imi vine in minte ,,Fetita cu chibrituri,, si povestea ei sfasietor de trista pe care din nefericire,o intalnim la tot pasul.Stiti,imaginea unui suflet amarat privind prin geam la o prajitura,la o hainuta sau...la o familie fericita,ma face sa ma cutremur de plans.Trec printr-o depresie...de Craciun,aceeasi in fiecare an,sau poate din ce in ce mai grava.
Imi imaginez povestea vietii fiecarui om care pare napastuit,fac scenarii si,de la volanul masinii mele(mi-e rusine uneori dar scumpa,chiar daca obtinuta prin munca cinstita!),unde ma apuca astfel de stari,realizez cat de fericita sunt ca am o familie,ca suntem sanatosi si ca putem sa ne permitem sa avem... un copil mereu zambitor si bunici/parinti care vor avea o batranete lipsita de griji.
Tocmai am aflat(de la vecina mea,care este adm. de bloc)ca pt. un apt. de 3 camere caldura ajunge la...12 mil/luna.Ce vor face cei fara cenrala???Poate asta mi-a accentuat si mai tare starea.Si nepasarea celor care ne conduc si care sunt indiferenti la tot ce este legat de oamenii din tara asta,de care culmea,ar trebiu sa le pese al dracu' de tare,nu doar din 5 in 5 ani.Faptul ca Mircea Cartarescu a ales sa emigreze in Canada,spune multe.Totul.
Cred ca am fost haotica rau.Scuze,am simtit ca trebuie sa spun cuiva ce simt.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreea, si pe mine m-apuca depresia asta, da'credeam ca sunt un pic defecta..si anul trecut a fost si mai rau, m-au apucat si nervii, nici brad n-am vrut, nici nimic, si zau daca aveam motive rezonabile..asa ca eu te-nteleg foarte bine, chiar daca ai fost haotica... Si pe mine ma salveaza tot gandul ca suntem impreuna (si cu ai mei parinti, chiar daca asta uneori ma dispera!), sanatosi atat cat se poate, cu toate cate ne trebuie, rezonabil, de data asta.

Tili, si bebe Ana are numai 2 dinti si asta de vreo 2 luni..

In alta ordine de idei, cineva spunea ca bebe nu a luat in greutate decat 300g luna asta, (parca Roxi?), dar e normal la varsta asta pana la 1 an, cam 250-300g/luna si la lungime de la 6 luni la 1 an 6-10cm, asa scrie in Mama si copilul.

Vad ca sunt bebelusi care mananca deja kiwi, eu stiam ca e alergogen si mi-e teama sa-i dau Anei, mai ales ca si eu simt ceva aiurea in gat, parca ma mananca pe interior de la el, deci mai astept.

Azi am fost si eu la cosmetica, si chiar daca am plecat cu nervi pentru ca sotul meu a binevoit sa apara la 6 fara 3 minute cand eu trebuia sa fiu acolo la 6, a fost bine. Continui cu vopsit, manechiura, etc, saptamana viitoare. Si pe mine maintreaba mereucand vin acasa, da' asta ma enerveaza foarte tare, pentru ca el nu vrea de fapt sa stie decat cat o sa stea el cu Ana, adicate anul trecu nu
ma-ntreba nimic..

Cam atat pe azi, va mai caut eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elladriel spune:

La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelor, pupici dulci din partea noastra!!!
Multumesc celor care mi-ati raspuns la mesaj (si nu numai).
Pai cu somnul nici eu nu stiu ce sa mai fac...asta noapte s-a trezit aproape din ora in ora...si m-am dus, i-am dat apa l-am lasat sa mai planga...dar nu, pana nu i-am dat lapte (pe care l-a mancat, bineintels) nu s-a culcat la loc...Ma exaspareaza uneori dar cine stie, poate ca s-a trezit de atatea ori doar ca sa vada daca a venit Mos Nicolae...
Nume :Ryan Daniel, ora: 7:06PST, 2986g, 49 cm, Apgar 9 , Evergreen Hospital, Kirkland, WA, data 21 martie 2006, cezariana
Voi cam cum le dati mancare solida la puiutzii vostri? 1-2-3 ori pe zi? Ca ma gandesc sa ii dau mancare solida +lapte inainte de culcare (acum ii dau doar lapte) poate de asta ii se face foame. Mancare solida ii dau doar de 2 ori pe zi:dimineata si la pranz...e prea putin?
O seara placuta,
Monica si ciufulici cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am revenit! Va eram datoare cu infatisarea de la nunta la care am fost la Bucuresti aici ma puteti admira!Glumesc desigur! Sper sa ma recunoasteti...eu sunt cea grasa!
Am pus si o poza cu domnisorul meu de azi! Desi nu merita ca numai prostii face! E aici!Nu stiu cum am reusit, dar i-am facut ochii rosii, desi aparatul are o setare impotriva situatiei...dar pana o sa invat eu sa-l folosesc...
Azi i-am dat bestiei sa manance banana si tot se ineca si urla...cand ma uit in gura lui o tipla verde...de pe la un pachet de servetele...nu stiu de unde o avea si nici de cat timp...Trebuie sa mut cartile ca a inceput sa le rupa pagini...Azi se juca cu Dex-ul!

Andreea G nu are sens sa te gandesti la asta. Asa fac si eu si sufar pentru problemele altora. Azi insa i-am dat dreptate sotului ca nu sunt eu D-zeu sa le rezolv pe toate si mi-am propus sa ma concentrez asupra familiei mele si sa traiesc intens fiecare moment alaturi de ei! Mi-am dorit asa de mult un bebe, iar acum ca il am e musai sa-i acord toata atentia si sa incerc sa fiu mereu happy in preajma lui. Craciunul e un moment de bucurie, nu de tristete! Cheer up!

Loranda am tras cu ochiu` la pozele voastre! E asa scumpica fetita ta si seamana cu tine!

Catrinel de obicei iau apa plata Izvorul Alb...am vazut ca avrea stand la Baby expo si o recomanda-o pentru prepararea hranei.
Al meu tot vomita de la Beba...cred ca o sa trec si eu pe Milumil..ca Milubrei sau mancare nu vomita.
Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput