Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 24
monica70 spune:
DENISA asa da,am miram eu sa bea 400 ml dintr-o data! Si la inaltzime e manechin de manehin!
Diana are par lungutz in spate,doar pe la tample e mai rarutz.Dar e asa fin si blond ... si al nostru e negru si cretz si aspru 
ALI eu nu mai mai agit,a mea deja coboara singura din orice pat (si din hinta incearca ea dsa coboare singura 
darmite - din pat
)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Ali, la noi se taie motzul la un an. Vin nasii sa-i taie din par, i se pun pe tava niste obiecte (bani, carte, pahar cu vin, etc) si copilul alege 3 obiecte de pe tava. E foarte fain obiceiul asta.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Bombonicaaaa spune:
Bianca au castigat Smiley si Andra la editzia de azi ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Denisam spune:
Linda- maninca legume la prinz(ciorbe cu legume si felul 2 putzin),si nici macar nu baga carne, decat f, rar pui,asa ca nu mai imi tine teorii cat papa emma ca papa putzin solide, doar ca ea asimileza mai bine, asta e..Eu nu m-am luat de N,asa ca las-o in pace pe fii-mea, caesimpatica si ea.
Ali- eu zic sa nu o mai culci la voi in pat, ca se pot intampla multe accidente.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

szaboali spune:
Irina si Iarina e foarte incantata cand pune mana pe telecomanda sau mai ales pe telefoanele mobile si le trage cate o spalatura dintr-un capat in celalalt cu limba
.Si ei tot reclamele ii sunt preferate dar si desenele animate...sa o vezi cum sta ca abia respira![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
irinatunza spune:
Bianca, am vazut eu ceva, Andra cu Smiley.
poze Sabina
Denisam spune:
Ali-si la noi e la fel obiceiul la taiatul motzului.
Moni, Bombo si Bianca-pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

szaboali spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Care echipa a castigat la editia speciala Dansez pentru tine?Caut pe site si nu vad nimic...
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Victor Slav cu ....nu stiu cum o cheama
aia blonda ce are prietenul in scaunul cu rotile.ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
irinatunza spune:
Ali, daaaaa si telefoanele mobile la fel le spala . Ii place mai ales sa linga acolo unde e mufa pt. incarcare.
poze Sabina

, mami de Sandra( 8.07.1997)