Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 23
teolinda spune:
ANA nu mi-am facut sperante ca o sa mearga mai cu jucaria ci ca o sa fie preocupat de atatea butoane si poate ma mai scuteste si pe mine de-atatea ture prin casa
.
Mai dar Tibi a inceput sa isi manifeste personalitatea
.
Nu de putine ori am zis... vai cati biscuiti/fructe si ce repede mananca Nicolas si cand il scoteam din scaun erau destule pe sub fundul lui
.
MONI la cat de miscacioasa a fost si este DIA nu cred ca stea locului vreodata, undeva... prea mult.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Denisam spune:
Irinuzta- emma nu e nici cheala si nici cu plete ca Ioana Danielei- cat sa avem ce sa taiem si sa nu ne ofuscam ca e cheala
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Biancas spune:
Irina si Dani are par putin....![]()
Pana la 5 luni l-am tuns eu de 3 ori cu foarfeca (creasta din varful capului), la 5 luni l-a tuns cu masina frizeritza, la 8 luni la fel.
Acum trebuie sa il tund iar![]()
Sandra la 1 an avea coditze, era cam ca Daria a lui Deea...
Mai fetelor voi nu v-ati uitat la bebele ce l-am pus eu in albumul nostru?????
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
irinatunza spune:
Ali, pai ce crezi tu ca le opreste pe fetele noastre o plapuma ? Sabina o escaladeaza una-doua .
Da sa vedeti ce a facut intr-o zi. Am last-o dormind si din cind in cind mai deschid usa sa vad daca nu cumva a facut ochi. Si deschid eu usa si ce credeti ca facea printeza mea ? Statea in mijlocul patului cu telecomanda in mina, daduse singura drumul la TV si privea linistita la reclame. Nu s-a mai grabit sa sara din pat.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasebe spune:
Denisa Se aduc destul jucarii de la Vtech si aici. Fii-miu are o gramada. Bine, multe le-am luat din Austria deoarece le vreau in germana nu engleza, dar oricum sunt super.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Denisam spune:
Bianca m-am uitat.
Va doresc noapte buna si o simbata linistita.Pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

szaboali spune:
Si Iarina e mai cheala asa de felul ei...din nastere
...
Dar ce le taieti voi? Dece?? Ca la noi nu se taie din par
numai la botez...
la voi si la 1 an?
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
irinatunza spune:
Biancas, Dani are muuuuuuult par fata de Sabina. In ritmul in care ii creste ei parul in vreo 10 ani s-ar putea sa ajunga sa aiba ca si dani.
Acuma serios ca uneori imi fac ginduri c-o mostenit chelia de la tat-su.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
teolinda spune:
Denisoooo cine se scuza se acuza. Legume cand ii dai?
Irina lasa ca iti dau motz de la Nicolas ca el are din belsug
cate 3 agrafe ii prind si degeaba.
MONI si Nicolas plimba ceva cu el in mana dreapta ( de stanga il tin eu). Pe drum mai intalneste alta jucarie.. o arunca pe cea din mana si se apleaca sa ia ce il intereseaza ( aplecatul il practica din ce in ce mai perfect de vreo 2 sapt).
Fetele cu baietii puturosi la mers ca al meu... sau fricosi. Am 2 prietene... cu baieti cucuieti. Unul a mers singur la 1 an si 4 luni iar cel de-al doilea are 1 an si 2 luni si inca nu are curaj sa mearga singur

LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Biancas spune:
Care echipa a castigat la editia speciala Dansez pentru tine?Caut pe site si nu vad nimic...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme