Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 22
anasebe spune:
Lili Prezent. tot stau si ma gandesc la jucaria ai care i-ai luat-o lui Nicolas. Sapt trecuta am fost la Miniblu si avea mai multe modele de...pana mea premergatoare, sa le zicem. Si am incercat unul de la Vtech....statea Tibi super aplecat, deci nici gand sa-i cumpar asa ceva. Acum nu stiu daca manerul ala era reglabil sau nu.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
TEOLINDA da e folositoare pentru spiridusii care stau in el,sper sa stea Diana acolo! Am fost la cineva si a stat in scaunul fetitzei fix pana a terminat de papat pufuletzii - la pufuletzi sta chiar si in tzarc cuminte si chiar in fund 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
teolinda spune:
Bianca eu am incercat cu Humana junior d-ala preparat lichid la cutie de 500ml si nu i-a placut
.
Acum o luna insa i-a furat biberonul cu lapte finutzei mele care are 1 an si 10 luni si a baut din el ( avea lapte de alimentara
)
Oricum dupa 1 an putem sa le dam d-asta pasteurizat. Poate p-asta l-o vrea si Nicolas... sper
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
Apropo de mancat...fii-miu nu mai vrea cu lingurita. Nuuuuuu....Dupa esecul de ieri cand nu a vrut de loc supa, pt ca erau toate ingredientele la un loc, azi i-am pus carnea separat, morcovii separat, cartofii separat etc..supa separat. Si isi lua domnul singur ce vroia si eu cu cana de supa ii dadeam sa bea. A durat masa juma de ora si mai mult a dat pe jos decat a bagat in gura. dar era fericit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
szaboali spune:
Bianca bine ca ai ajuns la timp si nu a apucat sa pape cate ceva de prin statia aia.
Hai sa va spun si eu ce a lucrat Iarina mea azi in tinp ce dormea. De regula ea doarme in patut si azi cum am zis ca ma culc si eu cu ea am pus-o pe patul de dormitor cu mine si ne-am culcat. Dupa 2 ore eu m-am trezit si am lasat-o pe ea singurica in pat, bineinteles am pus pe margini :perne,paturi,plapuma si pernite...cica sa nu pice fata din pat...buuuunnnn merg in bucatarie sia imi termin treaba si pe la ora 18 numai aud ca maraie printesa in dormitor
pe cand ajung fata mea a impins plapuma pe jos si ii atarna capul de pe pat pe plapuma, ea facea podul si o parte din plapuma ii era peste fata

m-am speriat de nu am mai putut sta pe picioare, rapid am luat-o in brate si m-am uitat sa vad daca isi misca maini,picioare,cap si daca e totul ok si se pune fata mea pe un ras de nu s-a mai oprit.
M-am fript cu dormitul in patul nostru...nu mai papa ea asa ceva ca vad ca are forta sa impinga tot de pe langa ea si viteza sa parcurga patul in lung si lat.
Sper sa nu va plicti...cititi numai daca aveti chef 
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
Denisam spune:
Anas- Vtcech au jucarii f. faine aici,nu stiu acolo ce importa.
Linda si Moni- bea la 8.30 270 ml si apoi pe la 9-9.15 restul pina la 400, ca ea nu mai are decat o masa de 200 a 5.30 pm si gata lapte, asa ca bea minimul necesar de 550-600.Si d ela 5. 20 de cand papa 120 de fructe nu mia pupa nika pina la 8.30,nu biscuitzi,nu pufuletzi, cereale nu mai primeste de 2 luni si nici piine, f.rar primeste neagra 2 bucatzele..Faza e c ain astea 3h merge non-stp, alergam la v-atzi ascunselea, baia vreo 30 min,deci oboseste la maxim..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

irinatunza spune:
Fetili, vad ca aveti chef de vorba in seara asta.
Ca tot vorbeati de tinut bibe. Si Sabina tot asa face, apasa pe tetina si se stropeste pe fata toata.
Mai e vreun spiridus prin secta care are par putin ? Ca Sabina are mai mult pe virful capului ca un fel de creasta, in rest e foarte scurt si rar. Ma gindesc ca la un an n-o sa aiba ce-i taia nasa din par.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
Io o sa ii cumpar ceva roaba sa o traga dupa ea,poate nu mai pleaca la drum cu alte bagaje in maini - asta efectiv nu stie sa mearga decat cu ceva in maini - orice,de la telecomanda la papuci le duce dintr-o parte in alta a camerei cu o vitezaaa
Mie numai de asta mi-e sa nu pice cu botul in ele 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Si eu pot pune statia oriunde dar priza am numai sub patul lui Dani ca anul trecut nu ne-a trecut prin cap sa mai facem niste prize in plus...
Si decat prelungitoare pe acolo...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Denisam spune:
A si nu uitatzi ca nu e cea mai grea fetizta din secta, deci va rog nu va mai luatzi de ea ca nici o fata nu are 80 cm![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!