Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai al meu isi tine biberonul singur de la 6 luni... dar lapte ioc doar ceai si suc oricand si oricat.

MONI trebuie sa-i lasam sa incerce si singuri... ma rooog ei cu o lingurita si noi cu altasa ne asiguram ca papa.
Nicolas papa singur orice bucatica ii pun pe masuta ( cremwust, fructe - kiwi, mandarine, portocale, grapefruit, struguri, mar, para, evident biscuiti si paine)Oricum si orice ii dau sa manance si face firimituri pe masuta singurel le aduna si le baga in gura.Mananca el si scame dar mancare

Deci... MOP si Aspirator

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da,tot de Joiana ii dau si bea cca 100-150 ml odata,de 2-3-4 ori pe zi,cum o apuca si depinde de ce si cat mananca sau bea in rest

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Si Iarina mai prinde tetina de la sticluta si intoarce sticluta cu susul in jos si se uita cum picura e super obsedata de picurii de lapte care o stropesc dar mai ales de scamele de pe patura si pe covor le strange pe toate la un loc...ma ajuta la curatenie

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am uitat sa va spun ce a muncit fiu-meu azi...
El are baldachin la patutz si acolo e agatzata statia. Daca e la el in camera fara statie nu prea il aud cand se trezeste si daca plange.
Si surpriza...merg azi pe hol si mi se parea ca Dani plange..ma uit la statia din camera mare si zic..ca mi s-a parut. Merge Sandra sa aduca ceva din camera de la ea si imi zice ca Dani plange de numa...
Fug repede la el si cand ma uit din statie era scoasa mufa, Dani in picioare in pat, avea lacrimi pe obraji si suspina de atata plans...
Cine stie cat o fi plans saracul si eu nu l-am auzit
Maine vine sotul meu acasa si cautam alt loc la statie ca cine stie cand ne mai face surprize...
O prindem undeva de perete sa nu poate ajunge la ea...
Am si o floare acolo langa patul lui, cred ca si la aia ii facem vant de acolo cat de curand ca ajunge la ea deja.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Denisa tu glumesti? 400ml odata?Pai de ce nu zici mai asa? D-asta este EMMA babana sectei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mai fetelor bebeii vostrii se distreaza cand se uita la bec? Ca Iarina nu mai poate de bucurie si se agita de parca ar fi spray da din maini si picioare si mai si tipa de ma doare capul.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Rar de tot se intampla sa nu se sature cu un bibe de 150 ml si mai bea in plus 50 -100 ml acolo,dar extrenm de rar.
Cu mancatul singurica vreau sa incep,dar trebuie sa il trimit de acasa pe Ghitza sa nu o vada,ca face apoplexie
Saptamana viitoare merg cu mami sa cumparam scaun de masa special pentru chestia asta - ea il ia cadou A ochit unul din lemn care se face nu stiu ce masa dup-aia,e la 2 milioane . Deocamdata,Diana papa cel mai bine in hinta,e singurul loc unde sta in fund

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali eu mai am 6 cutii de lapte praf dupa care il bag pe laptele de alimentara. Deci cand voi mai avea numai o cutie ma apuc sa il fac jumi-jumi si apoi doar Milli albastru va bea...
Sunt o gramada de copii care beau lapte de alimentara si la 3-4 luni.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Nici eu nu pot bea decat o cana de 250 ml odata si nu dintr-o data evident! Mi se pare f.mult 400 ml odata - presupun ca nu mai si manaca altceva inainte de poate atat,nu?

Mi-a venit o idee super - poate seamana Emma pe bunicul

Mergi la inceput

Bianca dar daca pui statia oriunde in camera nu intercepteaza sunetele scoase de bebe? Eu o pun pe o masuta la 1m distanta de Nicolas si de sensibila ce e intercepteaza si cainii care latra noaptea pe strazi

MONI- eu am zis de multa vreme.. scaunul de masa e o inventie super folositoare.

Mergi la inceput