Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Al meu avea 80cm ( aprox) la 11 luni si 10kg... deci ce sa inteleg ca e? Manechinuit anorexic?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A..plus popa i-a taiat la Dani la botez...de ala am uitat
Mai Irina, o fata nu poate fi cheala, deci nu te gandii la prostii
Amandoi copii mei aveau o droaie de par cand s-au nascut...
Si de dormit...Dani doarme cu sacul pe el ( e subtire de vara) si ii mai pun eu o paturica subtire pe el.
Dimineata e pe burta (el numai asha doarme)si paturica e pe el.
La amiaza il culc cu doar cu paturica si cand se trezeste are paturica pe el
Deci...are un somn foarte linistit nu ca sora-sa care e ca si caii vesnic e descoperita, da din maini, din picioare, se misca in pat....
Sandra pana la 6 ani in sac a dormit ca vesnic era descoperita...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Dar ce mai a fost azi "Dansez pentru tine?" scuze dar eu nu stiam

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Da, Bianca, asa ma mai incurajez si eu ca imi zic ca n-am vazut fete chele.
Si Sabina tot precum caii doarme.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Denisa pai nu o culcam la noi in pat dar astazi asa am vrut sa vad cum e sa dorm cu ea in pat si uite ce a lucrat ea.
Monica pai tu ai o fetita harnicuta si rapida mai are un pic si face un anisor si Diana oricum era foarte precauta si pe marginea patului

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gata, fetili , eu ma duc la culcare , desi nu prea mi-e somn la cita cioco am bagat in mine azi.
Va pupacesc pe toate,, pe spiridusi, pe gravidute si pe simburei sa doarma linistiti si sa fie sanatosi.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa nu pricep de ce te-ai ofuscat. Ce n-am voie sa ma mir de cantitatile de care zici tu?
Si in plus spui ca nu mananca solide multe... daca ciorba si felul doi la o masa nu ti se pare mult...
Si n-ai decat sa te superi daca asa vrei... ce ai spus tu acolo mie mi se pare f mult in comparatie cu ce mananca Nicolas.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda e periculos sa lasi baiatul sa impinga la masinuta mergator, asa se face si a lui Angelo dar nu l-am pus pana acum, o are doar ca masina.
Moni tu chiar ca esti prea intelegatoare!!! lasi multe de la tine !!! Nu i-am raspuns nici lui Giorgos pt. ca e si vina lui ca trebuia sa-i arate lu` maica-sa unde-i e locul si sa nu indrazneasca sa imi spuna vreodata ceva Nu mai am nevoie de nimic de la socrosenii, sper sa fiu lasata in pace
am inceput mesajul asta acum 30 min. intre timp s-a trezit Angelo, am stat cu el si am venit iar nu stiu daca apuc sa vad ce s.a mai scris...Ali bine ai venit in clubul nostru pana acum santem : Giova, eu, Denisa si tu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Hai mai fetelor nu va certati...stiti si voi ca fiecare copil e unic in felul sau. Unii pufosi, unii normali si altii slabi...
Acum ce putem noi face...
La noi nu este obiceiul cu taiatul motzului cu toate ca mi-as fi dorit sa fie... asha de fantezie...
Eu pana anul asta sincer nu am stiut ca exista asha ceva in alte zone

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI precauta da' tot a luat-o in freza cde multe ori!

MAAAAi.... nu va mai ciondanitzi ca si Diana avea perioade cand baga in ea ca in spitalul de urgentza ,da' ea nu asimileaza deloc si in plus e piticoata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput