PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 29
Tweety7 spune:
Am uitat sa va impartasesc ultimele reusite ale Clarei. Aseara s-a intors de pe spate intr-o parte, iar azi a invatat sa scuipe si sa plescaie. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
oncicu spune:
Arsenie si eu i-am schimbat pe Humana 2 in ziua in care a facut 4 luni ca si Miruna chiar dc eram dupa vaccin (asa mi-a zis pediatra). Si eu am obs ca de cand cu Humana 2 are mai multe besinutze, doar ce scapasem de ele, dar in rest a fost ok.
La 4 luni am facut Pentaximul si a fost f bine nici un fel de reactii adverse, i-am bagat un sup Efferalgan dupa si atat. Bafta maine.
Bineinteles ca nici Robert nu sta in masina linistit( noi nu avem scaun deocamdata, speram sa vina mosu' cu el
, il tin eu in brate de obicei in spate cand mergem cu tati), intr-adevar cand merge masina se mai linisteste dar la stop incepe sa se agite si in final sa planga. Oare de ce fac asa?
oncicu spune:
Tweety felicitari Clarei pt reusite
, sunt asa de dulci cand scuipa , si Robert numai asa gangureste facand ploicica
MissJJ spune:
Tweety my bad!
Cu pachetul si tv-ul si ieri am fost la centrul ala Curves sa vad ce zic si azi merg la clinica si maine de dim la spital la ginecologie cu pb mea veche si chiar am uitat. In seara asta promit ca pun poze.
Felicitari pt reusite!

Noi ieri am dormit de doua ori pe patul mare pe o parte. Si asa de tare ii place. Singurica s-a rostogolit si a adormit pe o parte. Am faxut poze si tre sa le pun. Si i-am facut si poze cum sta pe burta cu capsorul sus.
Si mai nou stam pe spate si ne ridicam capul.
Sa vedeti ce simpatica ii cum se chinuie sa tina capul ridicat.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
angelli spune:
La multi ani de Sf.Nicolae!
pt piersicutzele care poarte acest nume!
Eu nu am mai scris de mult, tot timpul citesc fuga fuga si cind vreau sa mai scriu si eu ceva ma cheama datoria, de fapt ma tzipa rau de tot! Asa de agitat, bebe duracell ma epuizeaza, sau poate sunt eu obosita.Nu ne jucam cu jucarii, in pat nu prea stam ca avem reflux si nu e voie, numa in brate si daca se poate plimbat si daca se poate sa se hizleasca cineva la el, poate trebuie sa-i angajez un clown ca eu m-am saturat sa ma maimutaresc.
Legat de papa, ce mai, scandal mare, uneori ar inghiti lingurita alteori tzipa numai cind ma vede cu lingurita.Nu va spun cite supe creme am mincat cind gateam in fiecare zi, sa nu le mai vad.Acum ii fac la doua zile mai putin si daca nu maninca nu-i bai, urlam cit putem ca tot primim bibe.Eu ma gindesc ca la un moment se pototlesc si ei, ca doar nu vor minca forever din bibe.
Mos Nicolae a venit, si numai la el, ca eu iar nu am fost cuminte!
Si a primit jucarii, cu care nu prea s-a inteles, nu-i nimic, cresti tu mare.
AAA si cu iesitul, daca vine buna lui, stau tot asa mult, 2 sau 3 ore, prin parc.Am fost si eu in parc, max 30 min, e urit ca intr-o padure suparata.Mai bine merg cu Consi la mall ca doar trebuie sa-i invatam si pe ei care e treaba cu mami, shopping si cheltuit banii lui tati.
Na , ca acum am scris.
Consi, te pup.
Pup mamicile si piersicutzele dragi.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png
arsenie spune:
Muuh vezi ce iti spuneam parerile sunt impartite o-sa incerc azi sa ii dau asa usor cite o cupa pina il inlocuiesc pe humana 1,ar fi culmea sa ii apara colicii acum ea nu mai are colici de la 2 luni:))) cu vaccinul chiar daca o-sa fie ok dupa dar mie teama oricum cred ca sunt cea mai panicoasa mama dupa aici si cind o scot afara
daca plinge daca este prea rece daca nu am imbracatooo bine eee o-sa imi treaca si asta ma rog la dumnezeu sa ma tina bine cu nervii macar pina la 1 an apoi cica este mai 
Muuh mai am o intrebare i-ai dat cereale si de care bine de la humana dar care si cum mersi mult si scuze de atite intrebariiii
MADYN spune:
Mia., anasia, save, oncicu, monicutza bb si celorlalte mamici de piersicute va multumesc de urari. Si eu va doresc sanatate si sa ajungem sa ne tinem in brate stranepotii!
Mia. sa-ti traiasca micutul Luca!
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
Consi spune:
Fetelor ia uitati-va www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1756781" target="_blank">aici!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Muuh spune:
Am creat deja subiect nou cu userul Piersicutze dar intrucat este un user nou dureaza pana il aproba. Va dau eu de veste cand va fi activ.
Miruna +
Alexei
Poze