PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 28
arsenie spune:
buna la toate mamicile am si eu o intrebare fata mea are 4 luni si 3 zile asa vrea sa incep sa ii dau humana 2 credeti ca este prea devreme pt ca ideile sunt impartite unele zic ca de la 5 luni altele de la 4 voi cum ati procedat,si noi am inceput sa mincam mar cu biscuite si brinza de vaci cu mar :))este o nebunie intreaga ....de rabdare nu mai vorb.si ne pregatim pt miine cu vaccinul a mai facut cineva pentaxim pt 4 luni ce reactii adverse a avut la 2 luni a dormit foarte mult in rest mai nimic,va multumesc ca existati ...
mihatocae spune:
Salutare, mamici.
Ati fost cuminti? A venit Mos Nicolae? Si la noi a venit!!!
OANAALEX, bine ai venit la dieta 3-3-3 (eu sunt azi la a doua zi de carne) si sa speram ca o sa mai dam jos ceva.
Luca tot aiurea e cu somnul, azi-noapte de la 3 la 5 am stat de paza, in sensul ca numai la 4.30 s-a trezit efectiv sa manance, dar atata s-a foit si a scancit in somn, si tot ii trebuia suzeta sa-l calmeze, ca eu nu am putut dormi. Apoi de la 5 a mai dormit pana la 7. Acum e afara, ca e f. frumos la CLuj.
Norocuta, te invidiem pentru vremea frumoasa de la Cairo. Aici e tot mai frig.Maine Luca al meu si Nour al tau fac 5 luni. Iupiiii!! Poate o sa fie si al meu mai cuminte.
, ca deh, e mai mare....
Azi ii iau si eu la puiul meu dovleac si conopida sa ii pun in supa-crema, ca poate s-a plictisit de acelasi gust, de aia nu mai papa asa hotarat.In schimb lapte, tot mai mult. Aseara, la ultima masa, a papat 220 ml
...si la 4 dimineata iar a papat 160 ml. Abia astept cantarirea de joi sa vad cate kg are.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
andreea25 spune:
la multi ani NICOLAE, NICOLETA!!
fetelor mai iesiti? am fost sa i iau laptele praf si era cam frig si ceata dar am vazut bbei cu fular la gura.nush dc iesiti vin cu ea in portbebe dc nu sa mi ziceti sa nu vin de nebuna![]()
pupici
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
andreea25 spune:
e ceata rau ...io nu ies .
iar nu vedem baietii.alta data
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
Muuh spune:
arsenie asa cum ti-am mai spus eu i-am dat Humana 2 din ziua cand a implinit 4 luni. Daca nu stii cum sa faci intreaba si tu pediatra sa vezi ce iti spune.
save si la mine mai face Alexei tambalau cateodata in masina dar cand vede ca nu il bag in seama isi vede singur de treaba. Acum am vazut ca se uita pe geam sau isi roade o maneca in fine sta acolo si nu mai zice nimic.
Fetele am creat un user nou PIERSICUTZE. Asa ca noul capitol il voi deschide cu acest user si voi posta si pe mail-ul comun detaliile cu privire la el.
Miruna +
Alexei
Poze
arsenie spune:
multumesc pt raspuns dar pediatra zice paiii cum scrie pe cutie si pe cutie scrie de la 5luni de aia sunt in dubii dar azi i-am luat si o-sa incep rau nu are cum sa ii fac ..fug sa ii fac suculetul si brinzica cu mar :((mersi pt raspuns
larissa_79 spune:
Miruna..e bine ca sta in scaun singurel...Alexia nu sta...roade maneca....mai roade degetul dar apoi iar isi aduce aminte si urla. Cand mergem e ok...dar cand stam la semafor e jale.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Lushk spune:
Andreea25 noi nu mai iesim ca e urat rau de tot...e aerul foarte umed, eu simt ca ma sufoc afara + vantul...poate maine...
Arsenie, si eu am incercat sa-i dau puiului meu Humana 2 si mi-a facut niste colici mai rau ca la inceput....si i-am dat treptat cate o masura in combinatie cu Humana 1...n-a mers asa ca am renuntat deocamdata si am revenit la 1...poate mai incolo
meu vrea afaraaaaaaaa...e agitat rau...
...fug la el
Lushk
MissJJ spune:
La Multi Ani
tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui si celor nascuti azi!
Mamaluidavid si celelalte fete multumesc de raspunsuri!
Am incercat si azi sa papam si plansete si urlete, am zis ca o las in pace pana sapt urm si apoi incercam iar poate merge.
Numai ca ma enerveaza ca si vecina mea si mama ma tot omoara ca vai cum nu mananca nu exista asa ceva si etc de parca toti copiii is la fel.
Daca fata plange ce sa ii fac, s-o oblig? 
La noi vremea e rece e soare dar e frig si bate un vant nebun de cateva zile. Intr-o noapte a smuls un acoperis de plastic care il aveam afara cum iesi din bucatarie.
Ne pregatim si noi de sarbatori de acum, trebuie sa comandam mancarea , ca anul asta nu mai stau trei zile in buc degeaba, ca oricum nu se mananca, asa ca am sa comand si numai bag la cuptor si gata. La sf sapt tre sa scoatem bradul ca Flo vrea sa il punem mai devreme nu sa asteptam pana pe 24.
Mi-e ciuda ca am vrut sa comandam la fata glob personalizat de Craciun si am zis ca ei este timp si nu am citit cum trebuie in catalog small print-ul si era pana la 1 dec.
Asa ca o sa luam glob cu primul craciun dar simplu nepersonalizat. Asta e.
Si is tare suprata ca ea nu vrea nimic sa pape, parca banana ii placea nici asta nu o vrea acu.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Tweety7 spune:
Save multumim 
Anasia stii doar ca fetele noastre sunt surori intr-ale comportamentului si noi colege de suferinta. 
Miruna nu stiu ce ne-am face fara tine! 
Mada ai promis poze cu tunsoarea ta. Pai, ce faci?
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara