PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 27
save spune:
LA MULTI ANI!!!!

MANDI pt tine si puiul tau
MIA,MAMANATI pt puiutii vostrii
si celor care poarta numele de SF.NICOLAE
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
anasia spune:
LA MULTI ANI
tuturor piersicilor
care isi serbeaza azi ziua, dar si piersicutelor mici, Bogdan Andrei, Amalia Cristina, Ianis Vladut, Maria si Alexia Maria-Raul Nicolas, Nicolae, Mihai Nicolae, Camelia Nicole,Antonia Nicole 
oncicu, multumim suntem bine, ne-au trecut si semnele de la dintisori, alta data o sa fim muuulllt mai atenti;
ancutex, nu i-am pus cercelusi inca, sper sa-i pun inainte de vaccin; stie cineva unde este mag titan?
norocuta, ma bucur ca ai intrat, chiar ne era dor de tine;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Tweety7 spune:
Crisa nu ma supar eu cu una cu doua. ![]()
Dariana, Lushk aveti niste cumintei si niste dulcei! Vazut pozele, admirat fetele, placut la nebunie bebeii.
pentru toti patru voinicii!
Mali_ am trecut si eu prin momente de genul celor pe care le descrii tu. Te compatimesc. Offff! Iti pot spune cum procedam eu. De regula, daca nu o puteam linisti cu nici una din metodele traditionale, era musai s-o adorm si sa-i pazesc somnul. Cand dadea semne ca s-ar trezi o mai leganam un pic si continua siesta. O tineam asa vreo 2 ore, dupa care era safe daca se trezea, ca deja nu mai avea bazdaci. Mai poti incerca sa-l duci afara pentru cateva guri de aer rece. Stii doar cat de mult ii oboseste asta. Sper sa-ti fi fost de folos.
Oanaalex cunosc muuuuuult prea bine dependenta de forum.
Il pup dulce pe tunsulica scump!
Monicutza uite o minigalerie de incurajare: 

Ionelalait felicitari pentru introducerea cu succes a marului cu biscuite.
Norocuta bine ai revenit!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
save spune:
MONICUTA ,ALINA A uitati aici de la noi
sa fiti bine si sa va vedeti cu puiutii mici in brate
ANASIA,uite cei trimite RADU la nasucul lui ALESSIA
OANAALEX tinem pumnii pt vaccin ,mai.... ce mandrii sunteti tunsi ![]()
CODRITU imi pare rau ca Tudor si Petra sunt raciti 
TWEETY ce dulci sunteti cum povestiti voi doua
,bravo
pt.kg date si eu vreau sa ajung la 54 atit am avut inainte de a naste sper sa reusesc ![]()
CONSI felicitari pt.ca ai reusit "sa strangi cureaua "[bis}]
ANDREEA;MIHAELA ,SABANA aveti niste gagicute de care m-am
de fapt ,asa sunt de toate piersicutele
ASA IMI PLACE SA URMARESC FILMULETELE SUNT SUPER BB

eu reusesc numai din cand in cand sa scriu (adica cand prind calculatorul liber)
SAVE
RADU SI
LUCIAN
anasia spune:
save, primim bucuroase si va daruim si noi
;
tweety, parca vorbesti de Alessia, exact asa face cu adormitul, pana adoarme de-a binelea;
vad ca a iesit soarele, o sa iesim afara;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
save spune:
La noi astazi este a 2 a zi cand mancam cereale ,ieri a fost dezastru,astazi la un moment dat mi-a dat una peste lingurita de am scapat-o jos si asa ca....., in continuare i-am dat cerealele puse pe degetul meu , asa le-a acceptat mai bine a mancat mai mult de jumatate din cantitate(i-am facut o lingura de cereale)
sant fericita avand in vedere ca orice i-am oferit inafara de titi, nu a acceptat nimic cu placere si se lasa cu plinsete,sper sa fie un inceput bun si sa fie Radu
cu mine
SAVE
RADU SI
LUCIAN
iulenca spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!
Anasia unde stai bre de a aparut soarele ca la mine in Colentina tot ceatza deasa e.
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
anasia spune:
iulenca, in drumul taberei, e putina ceata si aici, la et. 9![]()
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
save spune:
Si la noi a iesit soarele ,se anunta o zi frumoasa mergem sa profitam de ea
Fetelor care mergeti singure cu masina cu bbii,cum procedati ,ca "LEUTUL MEU"cand sta masina in loc, face un scandal monstru daca nu este adormit 
SAVE
RADU SI
LUCIAN