PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
Muuh spune:
oana eu acum fac abdomene la greu dar oricum eu la controlul de sase saptamani am intrebat ce am voie si doctorul mi-a spus ca absolut orice, sa imi reiau viata dinaintea sarcinii inclusiv programul de gimnastica. Bineinteles sa nu exagerez la inceput dar dupa aia...liber. Si eu tot cu cezariana am nascut.
Miruna +
Alexei
Poze
larissa_79 spune:
Sabana, eu nu am zis ca Alexia implineste 6 luni...am zis ca intra in luna 6 ceea ce e altceva. Deci...ea pe 13 implineste 5 luni si de pe 14 intra in a 6-a luna de viata. Pe cutia de Nan 2 scrie din luna a 6-a nu de la 6 luni implinite. Sper ca m-am facut inteleasa!
Consi, nici Alexiei nu i-a placut la inceput mingea...acum insa ii place...oricum sa stii ca jucaria e de la 6 luni incolo...insa eu n-am rezistat tentatiei de a i-o da de pe acum.
oncicu, multumim! Mingea e nazdravana...se misca daca suprafata e plata ...canta are animalute pe ea si daca apesi spune ce animal e..doar ca e in engleza. Daca apesi cifra 1 spune...apasa acum cifra 2...cred ca o sa fie interesat cand o fi mai mare...a si lumineaza.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
La multi ani pentru Nicolae, Nicoleta, Niculina, Nicole si ce nume se mai potrivesc!
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
oncicu spune:
La multi ani Nicolae si Nicoleta
La multi ani Madyn si puiului tau Nicolae.
Anasia imi pare f rau pt micuta ta, este bine acum?
Consi spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Consi, nici Alexiei nu i-a placut la inceput mingea...acum insa ii place...oricum sa stii ca jucaria e de la 6 luni incolo...insa eu n-am rezistat tentatiei de a i-o da de pe acum.
Poze cu Alexia
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Larissa tocmai de aceea Mosu' i-a adus mingea, pentru ca a vazut ce frumos se joaca Alexia cu ea. Deci mai asteptam si noi un pic, pana ne inavatam cu ea.

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Lushk spune:
LA MULTI ANI piersicutzelor, mamicilor si taticilor care poarta numele mosului....sper ca a venit incarcat mosul la voi...
Noi ne uitam cu groaza pe geam....e urat rau afara....daca nu se ridica ceata noi nu iesim ![]()

Lushk
ionelalit spune:
Am devorat primele doua lingurite de mar cu biscuite!!!! Iammmm Iammmm.
Ionela mamica de vladut (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
norocuta spune:
Salutare, salutare,
N-are rost sa va spun cat de dor mi-a fost de voi, dar practic mie zilele de 24 de ore nu-mi sunt suficiente.
Maine bebelusul meu, Nour implineste 5 luni, a crescut frumusel (ca a fost cam micut la nastere), ca toate piersicutele de pe aici, cu micile/mari nazuri de care vad ca majoritatea ne "povestim".
Nu a luat cerealele din prima, dar dupa o pauza de o saptamana (in care i-am dat lapte) mananca bine, plus suculetul de portocale, zilnic.
De azi ii introduc banana, si, daca totul va fi OK peste o saptamana incepem legumele...toate astea evident dupa spusele medicului.
Iesim zilnic afara cca. 30min. si din placere, dar si din obligatie (sa il iau pe Ali de la scoala), insa aici vremea este mult mai blanda decat in Romania. De exemplu in casa noi nu am pus inca caloriferul (inclusiv cand i-am facut baita celui mic), iar afara in timpul zilei sunt in jur de 20 C. Aici lunile cele mai reci sunt decembrie-februarie, niciodata inghet, ci temperaturile variaza undeva in jur de 15 C ziua si 9 C noaptea.
Daca va mai amintiti in timpul sarcinii vorbeam mult de kilogramele luate. Ei bine, inca alaptez (nu stiu cat o sa ma mai tina).... si pot sa va spun ca la mine functioneaza ca cea mai buna dieta.Pot imbraca orice de dinaintea sarcinii, numai ca unele bluze care erau mulate le simt ca ma "tin" in partea de sus...nu stiu dca se va schimba situatia dupa finalul alaptatului.
V-as scrie mai mult, dar trebuie sa mai fac cate ceva prin casa pana merg sa il iau pe Ali de la scoala, ca azi a fost la teatru cu clasa si iese mai devreme.
Cu mare drag,
georgiana, mamica de piersicuta Nour (07.07.06)
dariana spune:
LA MULTZI ANI tuturor celor cu numele NICOLAE/NICOLETA!!!!!!!!

Iulenca, ce rau imi pare ca nu am auzit telefonul! Am vazut mai tarziu ca aveam un apel nepreluat.
Andreea, multzumim pt aprecieri, si Ari e o scumpa, i-am vazut pozicile!
A venit si la noi moshul![]()
Dariana si Darius (30.07.2006)
norocuta spune:
oanaalex mie mi s-a spus ca dupa minim trei luni dupa cezariana pot incepe exercitii mai putin delicate, dar cu "grija".
Cand am auzit imi faceam probleme pentru asta, dar am slabit numai alaptand cum nu mi-am imaginat de usor. Si mananc cu o disperare de zici ca s-a anuntat vreo foamete si eu sa ma asigur....inghit orice ca un capcaun.
georgiana,
mamica de piersicuta Nour (07.07.06)