PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Muuh acum merge? Ca mie mi-l deschide.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi la mine nu.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mihatocae sa stii ca e prima iarna atat de draguta. Aici insa e o luna pe an cu un vant nesuferit care baga praful adus din desert in toate ungherele casei. Atunci sa ma vezi cum stau cu nervii. In rest mie personal mi-e bine ca sunt din categoria friguroaselor si care se indispune usor din cauza vremii. Toate aprtamentele sau casele de aici nu au prevazute sisteme de incalzire, lucru care mie mi-a parut ciudat la inceput, ba mai mult gresia sau marmura pe jos intalnesti mai in toate casele...sa tina racoare in lunile calde.

Sunt putin ingrijorata de cum o sa-l infofolesc pe bebe, ca tot timpul mi se pare ca nu fac bine ce fac.

PS: dejavantaj eu: aici nu exista Mos Nicolae, numai Mos Craciun...asa ca azi nu sunt pe lista nimanui...poate sa imi cumpar singura ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

miruna trebuie sa scrii cateva mesaje cu userul "piersicutze" sa se depaseasac repede nr de 10 si sa nu mai fie aprobate de moderator

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, voi cand puneti puiutii in scaunul pentru masa?

Mamaluidavid, mersi pentru pontul cu clamutele

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

NOROCUTA,nu fi suparata ca nu primesti nimik de Mos Nicolae. Uite de la mine primesti. Si eu sunt friguroasa de felul meu, poate pt. ca sunt nascuta in iunie.
Si imi plac tarile astea orientale...De sarbatori matusa mea merge in Kuweit si i-am facut o lista intreaga de ce sa imi aduca si ce sa fotografieze.Te pup si ai grija de fratiorul "geaman" al lu Luca(nascut in aceeasi zi, de aia)

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput