PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, pe cutia mea de Nan 2 scrie din luna 6. Alexia mai are 8 zile si intra in luna 6. Noua asa ne-a recomandat pediatra sa trecem la 4 luni jumate pe nan2....alexiei nu ii prea mai placea nan1...si asa bea putin..incepuse sa nu mai bea deloc. Acum vad ca ii place nan 2 sa vedem cat o tine minunea.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragi mamici de ingerasi,
ma numesc alina ,sunt din arad si inainte de toate imi cer scuze ca dau buzna.
cu voia lui DD voi fi si eu mamica in iulie,dar acum eu si samburelul meu trecem prin momente mai grele,,sunt cu risc de avort,deci iau gravibinon si utrogestan pt sustinerea sarcinii.mai pe scurt am de o saptamana pete maro si dureri de burtica.
as avea o rugaminte la voi ,daca v-ati confruntat careva cu asa probleme,daca au trecut,in cat timp s-a intamplat asta?
si pentru mamicile din timisoara,este ecograf 3D,mai performant in tm si unde?aradul sta cam prost la dotari....
va multumesc anticipat

alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna seara mamici si pupici la piersicute!
Of, of fac ce fac si raman in urma cu cititul, fug acum sa mai recuperez cate ceva.
Muuh am vazut pozele, are mama o mandrete de flacau cu niste falcute numai bune de mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Alina, bine ai venit ...Imi pare rau s-aud ca ai probleme dar nu dispera....uneori asa se intampla pana se fixeaza bine samburelul...si eu am avut probleme de acelasi gen si slava domnului, cu multa incredere si optimism am trecut peste asta si am o mandrete de flacau....eu am luat utrogestan din saptamana a 5 a pana cu 2 sapt inainte de a naste, cate 6/zi....m-am tinut de tratament cu dintii chiar daca imi dadea niste greturi de ma scurgeam pe langa pereti...deci nu dispera...CAPUL sus si Dumnezeu sa te ajute!

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Fetele, m-am intalnit azi cu Dariana si cu Dariutzu....Sa vedeti mandrete de flacau ce are.......seamana cu mami cap taiat si are niste oki.........o sa puna ea poze ca eu nu stiu...i le-am trimis si probabil cand o sa intre o sa le puna...
Va pup

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Mamaluidavid si Medeea felicitari pt dintisori
Larissa Alexia este super dulce, o bombonica, cred ca ti-am mai spus,mai nou joaca si fotbal, mai mai mai. Stiu ca ati discutat de mingea aia dar eu atunci nu prea am apucat sa citesc tot, ce face? Canta si se rostogoleste singura, e pe baterii?
Legat de diversificare am inceput si noi cu supica de morcov , telina si pastarnac; in prima zi i-am dat cateva lgt si i-a placut la nebunie, o sorbea nu alta. A doua zi a cam strambat din nas dar a baut vreo 20 ml, dar azi a luat doar 3 lgt si gata, n-a mai vrut si pace urla doar cand ma apropiam cu lgt de el. Asa ca maine nu stiu dc sa-i mai fac sau nu, sau sa-i fac din altceva? Voi din ce mai faceti supa ce alte legume mai puneti?

De ieri i-am pus si cereale in lapte la ult masa, dar am si eu o nelamurire, nu prea am inteles exact cum se prep. Cereale avem de la Humana cu mar fara lapte, eu i-am preparat formula cum o faceam pana acum (la 150 apa 5 cupe lapte) si peste asta am pus o lgt plina de cereale(pt prima zi) Am facut bine sau tb sa pun mai putin lapte? Si alta intreb voi cand le dati cerealele, e prea tarziu sa i le dau la ult masa, inainte de culc?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, mamicutele mele dragi!
tweety, iar nu mi-a mers calculatorul, la inceput puteam citi macar, apoi, pauza;revin acum in forta;
bulinuta, La multi ani!sotului tau! sa fiti fericiti!
alina.a, eu pete maronii n-am avut, slava D, dar dureri de burtica da(chiar in sapt 6 si au mai fost), chiar f mari, am luat utrogestan pana la 13 sapt; nu m-au tinut mult, cam 2-3 zile, am ,luat scopantil supozitoare, daca nu-mi treceau dr mi-a recomandat gynipral, 1/4 la 8 ore daca nu ma insel;
noi am fost plecati in week, a fost frumos, numai ca am tinut-o in urlete; plus ca ne-am ales cu nasucul muscat si tare-tare; finuta mea de 9 luni crede ca e papusa si tot vroia s-o "guste", credeam ca vrea sa-i dea gurita si a muscat-o cu cei 6 dinti pe care ii are;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Se pare ca maj piersicutzelor fac mofturi la papa, deci nu suntem sg.
Fetelor intrebare intrebatoare: voi ati pus copii la prima treapta de la carucior? Ca la caruciorul meu scrie ca de la 3 luni se poate pune baby de la prima treapta ca sa nu mai stea culcat.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

oncicu multumim.
mada eu l-am pus pe Alexei la prima treapta. Oricum la carutul meu prima treapta nu e foarte sus e un pic mai ridicata decat pozitia 0.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Alina. A, si eu am trecut prin faza asta, am luat cateva luni Gravibinon si Utrogestan si totul a fost bine. In ceea ce priveste eco 3D vei gasi in Timisoara la Policlinica Dr. Grigoras de pe Calea Sagului. Sper sa ai succes.

Pupici.

Mergi la inceput