PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by Consi

A.C. de la ce varsta sta Delia in fundulet! E tare frumusica!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Sta in fundulet doar sprijinita,nicidecum singurica.Am pus-o de la 4 luni,rezemata in fotoliu ,in colt sta cel mai bine.Cred ca pe la 6 luni va sta singurica in fundulet.

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aha am priceput. Aici cele de micul dejun cum ar veni nu sunt si cu legume ci numai cu fructe cele cu legume is cica pt pranz. Am sa incerc din alea poate alea o sa ii placa oricum acusi face si ea 4 luni ca alea is de la 4 luni cica. Ms de raspunsuri.
Ma dispera ca aici nu avem milupa decat lapte si atata.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

eu am cedat. am aruncat supa de morcov si i-am dat lapte. evident ca il mananca ca nu stiu ce. copilul asta oare o sa bea toata viata lapte? M-am mai gandit la o varianta. Sa incerc si eu cu borcanase. Poate ca alea ii plac, se mai obisnuieste cu gustul de mancare si apoi ii dau facut in casa. Poate reusesc sa o pacalesc. Nu stiu daca are o logica ce spun. La ora asta oricum sunt cu nervii la pamant. Daca ati vedea-o ce isetricale face, cum loveste cu mana in perna, bate din picioare, urla din toti plamanii. Ma dispera.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sabana, Mada_mxm nu disperati cu supa. Si eu am patit la fel. La inceput a mancat cateva lingurite, iar dupa 2-3 zile nici nu a vrut sa o mai vada, dar sa o mai si manance. Am facut vreo 2 zile pauza, adica i-am dat lapte. Apoi am fost plecati si am cumparat borcanele de la HIPP (morcov+cartof, morcov+mar). Le-a mancat cu atata placere de imi era si mie pofta. Dar cand ne-am intors acasa am revenit la mancarea facuta de mine. Am observat ca nu ii place supa sau piureul foarte diluat. Asa ca am dat prin blender morcov+cartof+conopida+zeama de supa si am obtinut un piureu de consistenta celor din borcanele. Si asa vad ca papa tot. Sper ca ati inteles ceva...

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by A.C

quote:
Originally posted by Consi

A.C. de la ce varsta sta Delia in fundulet! E tare frumusica!

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Sta in fundulet doar sprijinita,nicidecum singurica.Am pus-o de la 4 luni,rezemata in fotoliu ,in colt sta cel mai bine.Cred ca pe la 6 luni va sta singurica in fundulet.

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Te-am intrebat pentru ca sunt disperata. Daca il pun pe perna la 45 grade vrea sa se ridice. Evident ca inca nu poate si se balangane dintr-o parte in alta. Tot timpul ne certam pe faza cu ridicatul. Deci din cate inteleg (nu prea mai functioneaza creierul) as putea sa-l ridic la mai mult de 45 de grade cu conditia sa fie sprijinit.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Sabana si a mea face la fel. Zici ca o omoara cineva nu ca incerc sa ii dau papa. Intoarce capul urla si daca cedez si ii dau biberon parca n-a baut lapte de un secol asa trage din biberon.
Vb ta creca ma las la mana mea si trec la borcanele ca in stilul asta nu ajungem nicaieri.
Consi multumesc, o sa incerc sa vad ce iese. Faza e ca am incercat cerealele si mai moi si mai legate dar tot nu le vrea in nici un fel.

Mergi la inceput

Consi si a mea vrea sa se ridice. Cum se simte un pic mai ridicata dai si baga abdomene. E de belea. Si na incerc sa o tin mai mult culcata ca stiu ca nu e bine sa stea in fund de acuma, cu toate ca ea vrea. Chiar si la baie se covrigeste si incearca sa isi ridice capul si iar face abdomene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

andreea eu de abia am inceput sa ii dau supa. Dar pot sa iti zic cum vreau eu sa fac. De maine, in functie de cat piureu mananca ii voi scadea cantitatea de lapte. Intentionez ca de lunea viitoare sa nu ii mai dau deloc lapte la masa asta de pranz.
Sabina rabdare, rabdare, rabdare. Alexandra este o fetita cu personalitate.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisa-raluca spune:

buna, am revenit si eu....
si a mea ar vrea tot timpul sa se ridice, o mai pun in fundulet un pic....ea papa super-bine zic eu (supa crema din cartof, morcov, patrunjel, conopida, dovlecel, gulie, pastai, telina, rosie + o l-ta brinzica calcica si una de iaurtel de casa -fara ulei sau sare, inainte de brinzica ii mai puneam un pic), piure de fructe cu biscuiti, cereale cu lapte etc. Nu a facut alergie sau diaree de la nimic ce i-am dat si vad ca le papa cu placere. I-am cumparat borcanase cu 'mixed vegetables'de la Hipp dar erau oribile, le-am gustat si eu....fetele care au cumparat si ele stiu la ce ma refer...deci erau naspa rau la gust....in schimb morcovul cu mar la borcanas e bun. Eu ii mai dau de la Ulker borcanase cu portocale si banane cu orez ca sint iarasi foarte bune. Eu le iau de la Selgros si costa cam vreo 3 sau 4 lei.Mai pun cite o l-ta in piureul de fructe si ii da un gust foarte bun.
Afara o scot si eu, cam o ora, pe la 4. Dar nu in fiecare zi. Uite, acuma e 4.30 si ea inca doarme.

Domnilor sau doamnelor moderatori, vrem si noi in listuta:
Ma cheama Alisa-Raluca si m-am nascut pe 06.07.06 (3.100 kg, 56 cm. Inca nu sint dintzoasa da promit sa va anunt cind se va intimpla evenimentul. Pupici la mamici si la bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sabana cu rabdarea mutam muntii...ia sa vezi...
muuh asa mi-a explicat si mie dr ca trebuie usor sa inlocuiesc o masa de lapte cu supa crema de legume si una cu mar copt cu cereale...mi-a zis ca trebuie sa ajunga sa pape cam o cana de a noastra de papa...sa speram ca o sa vrea...ca altfel ...glumesc
mada mie mi-a zis ca daca nu vrea prima oara nu-i bai sa nu-l fortez...i bag altceva si incerc peste o saptamana...asa ca nu-i grav daca nu vrea cereale din prima
fetele noi am fost afara juma de zi ca era pacat la o astfel de zi...maine facem vaccinul
astazi il sarbatorim pe tati care a mai imbatranit cu un an

va pup ca plecam sa-l sarbatorim pe tati

bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput