PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Eu una sunt tare suparata ca nu stiu ce sa mai fac, are zile cand papa bine si zile ca azi cand ma dispera papa 80-100 ml si alea fortat, ca dupa el 40 ml ii ajung.Dupa astea 40 ml incepe si se chirceste, se aude laptele in burtica cum borboroseste si incepe plansul, intinsul picioarelor si nu pot sa ii mai intru in voie.
Ori fi colici ca noi nu prea am avut pana acum....
Daca stiti vreuna sa imi dati vreun sfat e binevenitImi fac curaj si ies si eu maine.....a am mai observat ceva in ziua in care ies cu Alex afara papa f.bine, cand nu iesim e de rau....
emiliapop si ari a mea face la fel urla de foame (ce mama denaturata sunt
) si ii bag bibe si papa juma pana simte ea bine in stomacel si gata.dar acum nu mai plange acum se joaca .facea si ea la fel crize ma nu stiam ce sa i fac nu stiam dc plange ca ii este foame sau nu plangea dc ii dadeam biberonul si plangea dc ii luam biberonul.schimba pozitia(a mea nu mai vrea sa pape in brate ci numai culcata),si vorbeste cu el ,io ii mai zdranganeam o jucarie...orice si nu mereu mergea dar incercam.aaa si dc ai obs ca mananca mai bine dc iesi cu el afara pai iesi ca nu ai alta solutie.in nici un caz sa nu i diluezi laptele(parerea mea) nu am mai auzit asa ceva.pupici si rabdare
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)ariana.
andreea25 spune:
crissa ari si a scos singura masa de noapte(adika 3-4) dar ii si fac baie pe la 22-22.30 si papa dupa chiar dc nu papa bine urmatoarea masa e la 6-6.30 ,dc se mai trezeste io ii bad suzi si dc adoarme o las sa doarma doar nu o sa i bag bibe fortat.incearca sa i dai masa de seara mai tarziu nush zic si io.
dariana,lushk pupici la fete si ma alatur si io maine
acu tre sa mergem la shopping.
ioana81 ce mai papa Vladi-osama?? ne e dor de voi ...mai dati un semn
fetele cu experienta intrebam si io legat de diversificare:cum procedati pana eliminati o masa de lapte ?si dupa incepeti cu alt aliment la o alta masa? fetele care ati inceput diversificarea mai spuneti ne cum procedati sa luam si noi notite:sabana,muuh niste pareri va rog
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
Sabana spune:
Hello fetelor,
sa o luam pe rand.
crissa eu inca nu ii dau manusi alexandrei. are hainutza cu maneci mai lungi si sta cu manutele bagate acolo. masa de noapte si-a scos-o singura. ultima masa e in jur de 9.30. acum i-am schimbat ora de culcare. in loc de 8 o culc la 10. in loc de 4 se scoala la 6. e mai uman asa.
anasia legat de diversificare ce sa zic. si eu inca sunt novice. fii-mea se stramba la toate de parca i-as da otrava (vb lui mada). inca nu am reusit sa elimin complet o masa. nici macar cu linguritza nu ii dau. ii fac piureul si il pun in bibe. sa zicem ca in cel mai fericit caz bea 80. cateodata il mai imbogatesc cu lapte sau cereale. cerealele le mananca. ii dau mai consistent seara. cel mai mult ii plac perele si sucul de morcov. incerc sa nu abuzez ptr ca sunt dulci si nu vreau sa se invete. am incercat la piure sa ii adaug dovlecel si i-au aparut niste bubite asa ca mai amanam. Eu ma gandeam ca de pe la 6 luni sa incep cu mesele in forta. pana atunci sa o las asa cum ii place ei. sunt si eu in ceata total.
larissa de ce ai trecut pe Nan2. Pe cutie scrie ca e de la 7 luni.
Monicutza felicitari ptr sarcina. Si eu abia astept sa fiu insarcinata cu bb 2 desi mi-e un pic groaza de greturi.
Toti copii sunt tare dragalasi. M-am uitat si eu pe fuga sua pe diagonala cum zice draga de Consi.
Uitati-o si pe pitica mea http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina_pop/album/576460762359534345#page1
sau aici la www.babylandia.ro sectiunea produse. Ce mai avem o vedeta in familie.
Pupici la toate fetele cucuietele.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
sorry am incurcat-o pe andreea cu anasia. scuzati va rog.
eu tot mixer vertical folosesc. mi-am luat unul de la quelle.
sunt un pachet de nervi. astia ne-au oprit apa de azi dimineata si o vor tine pana diseara la 8. fara anunt fara nimic. imi vine sa le crap capul.
miruna un pupic si ptr tine si alexei.
MissJJ spune:
Emiliapop, LetitziaLa Multi Ani!
fiti fericite si sa creasca bebeii mari si frumosi si sanataosi! Muti pupici din Londra!
Sabana nici eu nu stiu ce si cum sa fac sa manance fata asta ceva. Banana parca i-a placut, morcovul e otrava, logic
, si am zis hai sa incerc cereale. I-am facut un pic de orez cu lapte de al ei si atata s-a strambat si la a treia linguritza deja s-a lasat cu bocete si urlete.
Si nu o data ci de vreo trei zile am incercat si degeaba. Eu nu stiu cum ai vostri papa cereale ca a mea nici nu vrea sa le vada.
Eu acu nu stiu cum sa fac, Mamaluidavid tu cum i-ai dat Patriciei? Ca vad ca ea papa. Zii s-o convinga si pe Arianna sa manance ceva ca eu n-am sanse se pare.![]()
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Vorbea cineva de brad, cer mii de scuze ca nu tin minte cine dar eu, as usual, citesc pe diagonala ca altfel nu reusesc sa tin pasul.
Si noi avem tot artificial pt ca aici nici nu avem cum pune din ala natural pt ca unu la mana se usuca super rapid si doi avem mocheta peste tot si e dezastru pe jos de la cel natural.
Noi acum trebuie sa scapam de tv-ul vechi sa il trimitem acasa, bine vechi e impropriu spus ca are numai 1 an si arata ca nou, dar noi ne-am luat altul de pus pe perete ca sa mai facem spatiu. Si unde a fost tv-ul o sa punem bradul.
Eu sincer nu ma bucur tare ca vin sarb ca aici nu prea se simte.
Ei incep din noiembrie cu brazi si mosi si reduceri dar nu e atmonsfera aia. In ro te duci pe la rude pe la prieteni etc aici nu prea ai cu cine sa te vezi. Si de mers de sarb acasa vrem la anul ca sa fie si fata mai mare sa inteleaga ceva din ce e in jurul ei.
Mada si
Sabana spune:
Mada Alexa mananca cereale si chiar bine. Ii dau de la Milupa mar cu morcov. I le amestec cu alpte ca altfel nu vrea. Altele nu am mai incercat. Uite chiara dineauri i-am facut supa de morocvi si urla de numa. Da din picioare, urla, face istericale in toata regula. Ma scoate din sarite.
Legat de bard. Noi luam adevarat. Noi il faem pe 24 asa este traditia. Sa miroasa a brad, sarmale. Altfel nu are farmec daca este facut mai devreme. Anul asta vrem sa punem si luminite in casa. Sa vedem ce o iesi.
Sabana spune:
Hai ca am scris cu picioarele. iar sunt pe 3 carari.
MissJJ spune:
Sabana tu ii dai cereale din alea praf cu mar si morcov care le amesteci cu lapte sau cum? Ca asa sunt si aici cu banana, cu banana si portocala, cu piersica sau caisa. Eu am incercat sa ii dau simple numai orez dar nu le vrea.
Si l-am gustat si eu si nu are gust rau sau ceva.
Mada si
Sabana spune:
Da sunt de la Milupa cu mar si morcov. Si le amestec asa 3 cupe de lapte Nan1 si 3 cupe de cereale si pun apa pana la 180. Asa le mananca. Pe cutie scrie sa le amesteci cu cu apa, am incercat, dar se stramba ca nu stiu ce.