PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
bulinuta27 spune:
neata fetele!
ne-am intors de la munte...tare frumos a fost...vreme super...dar cam frig ce-i drept....dar soareee la greu....si cand ne-am apropiat de bucuresti a inceput o ceata de mama-mama...
]mai fetelor nu va mai plangeti mai de puiuti ca se trezesc noaptea ca vi-l imprumut pe bulinel si o sa vedeti voi ce inseamna sa doarma de la 10 seara la 9 dimineata fara sa manace nimic si cand se trezeste mananca 70 ml...si atunci sa vezi cum iti vine sa-ti iei campiiiii 
emiliapop, letizia LA MULTI ANI!!! pentru ieri 
va pup ca maraie si nu stiu ce are
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
crissa71 spune:
Offffffff, mai fetelor de oboseala cronica observ ca m-am facut cam prost inteleasa!!!!
Nu ma plang ca mananca..ci ca se trezeste si nu mananca!!!!
Am incercat si cu lapte la 4 dim(stiind ca seara a mancat putin)dar n-a mancat decat f.putin..de-asta am ajuns la ceai...
Ce nu-nteleg eu e de ce trezeste de atatea ori si nu mananca?!!!Are chef de joaca?!viseaza ceva....ca de durut nu pare sa-l doara ceva!!(ca stiu cand il doare).
Iar cu masa de scos..am crezut ca asta vrea pt. ca nu manca dar se pare ca problema e somnul...poate doarme prea mult ziua?!!(adica seara mai precis..).
Va pup(Larissa si Buli) ca va ganditi la noi!
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Tweety7 spune:
Gabitza am ochi de vultur.
Ma straduiesc sa raspund tuturor, fiindca toate imi sunteti dragi si fiindca va resimt apropiate.
Consi, Mamaluidavid multam fain! 
Crisa fetei mele ii transpira si manutele si piciorusele. Presupunand ca picioarele asuda de la sosete, mainile de la ce o fac? Eu nu cred ca genul de transpiratie despre care s-a vorbit are cauze externe.
Mari pupuri mari la toata lumea!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Dariana, Lushk sa ne povestiti maine cum a fost la intalnire si neaparat sa puneti poze.

Vreau si eu la Bucuresti!

Vreau si eu sa ma intalnesc cu voi!

Vreau si eu sa socializez!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
crissa71 spune:
Tweety7:da..stiu..era evident ca doar nu-i pui sosete la manute!!!![]()

Si eu gasesc la Cipic manutele umede..dar ma gandesc ca le tine-n gurita si de aia!!
Oricum am auzit ca de la 6 luni ar fi aproape (!)obligatoriu sa le dai calciu si fier!!Nu stiu cat e de adevarat!
Pupici la toate fetele!
Lushk spune:
Tweety,
multi...
Sigur ca o sa punem poze...adik Dariana ca eu...
habar n-am cum...mai am de invatat
Abia astept....Dariana, ramane cum am stabilit, da?![]()
Lushk
Lushk spune:
Tweety, faza cu mainile si picioarele transpirate le are si Mihaitza al meu de cand s-a nascut...si nu e de la calciu ca eu i-am tot dat...acum mi-a interzis dr. pentru ca a inceput sa i se inchida fontanela si m-am oprit...asa o fi el...si eu am tot timpul mainile si picioarele reci, deci ce pretentii sa am de la el mititelul....
Lushk
Tweety7 spune:
Lushk si mie mi-a zis pediatra ca n-ar fi lipsa de calciu. Posibil sa fie asa de la natura. Cine stie?
Adas, Anasia pe unde umblati mandrelor?
Andra, tati Costin si
Clara
crissa71 spune:
Tweety7:Sper ca nu te-ai suparat..era o gluma evident ..Dar totusi fara gluma..sutul meu mi-a sugerat aseara(am ras de m-am spart!!)sa-i pun sosete-n maini!!!Asta pt.ca nu i-am luat inca manusi groase de iarna!!
.
Am cautat dar n-am gasit..mai am de dus in cateva locuri..Dumnezeu stie cand o sa pot ajunge!
Deci, vezi..dupa capul lor ar merge si sosete!!
Pup fata.
dariana spune:
LushK, da, noi acum ne pregatim si iesim.
Tweety, n-am camera acasa sa fac poze
Dariana si Darius (30.07.2006)