PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Andra,fata draguta si atenta cu toata lumea;nu-ti scapa nimic din ochi.Cum mai stam cu desenele?Abia astept sa vad produsul finit.
Consi,putin eronat:inainte nu eram model,ci fotomodel
Dariana,daca ai vedea-o din spate,te-ar bufni rasul pt ca a chelit si ii tare caraghioasa.Dar pe de alta parte,ma apuca plansul caci tb sa fiu f atenta cu suzi noaptea cand ii cade si mai plange dupa ea.Cu ochii-nchisi i-o-ndes in gurita.Cred ca d-aia nu se mai trezeste noaptea; e satula de la atata par
Andreea,sincer,ar tb sa-mi fie rusine.Ma-ntalnesc cu cunostinte mai vechi si nu ma mai recunosc de batoza ce-s.
Mihaela,ar tb sa ma uit mai des pe pozele de la mare din anii trecuti,poate-poate m-oi apuca si io de vreo dieta.Dar tb sa am in vedere si faptul ca inca mai alaptez.
Codritu,la fel aratam si dupa Andrei,dar imi revenisem mult mai rapid.Si varsta-i de vina.Atunci aveam 23,acu' 33 ani.Organismul se reface mai greu,daca se mai reface

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Priviticum a adormit fi'mea-n asteptarea baitei.Io tot trageam sa mai stea treaza iar my husband a avut grija de asta.Nici el nu se astepta sa o adoarma-n brate.Nu asta fusese scopul.Mititica,nu dormise de mult...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Andreea 25, Tweety, Geliza, Consi,Lushk multumesc pentru urari fetelor!!!!

Eu acum scriu ca altfel nu apuc, vine sotu' de la servici si incepe: noi ce papam, ce camasa iau maine, il ia pe bebe in brate 5 minute si ii trece repede.... si mi-l intinde mie ca deee de aia plange bebe ca vrea la mama sau la tazti .
Si imi mai zice mie ca nu vreau sa hranesc copilul, dar azi i-am dat bibe sa incerce si el , ca de la mine zice ca nu papa ca sunt nervoasa si ii transmit . Si ce credeti ca a papat ashh ce e fraier e mai bine asa nemancat ca fotomodelul....
Eu una sunt tare suparata ca nu stiu ce sa mai fac, are zile cand papa bine si zile ca azi cand ma dispera papa 80-100 ml si alea fortat, ca dupa el 40 ml ii ajung. Dupa astea 40 ml incepe si se chirceste, se aude laptele in burtica cum borboroseste si incepe plansul, intinsul picioarelor si nu pot sa ii mai intru in voie.
Ori fi colici ca noi nu prea am avut pana acum....
A mai avut el mici tentative si inainte dar acum si de cand i-am bagat suculete cred ca se intampla aiureala asta cu masa....
Eu una nu stiu ce sa mai fac: am sunat doctora care mi-a spus ca daca nu are afte in gura atunci nu ii mai place laptele (al meu sau completarea? ) si atunci sa il prepar mai diluat. Pai dupa ce ca nu mananca sa il mai dau si apa chioara?

Daca stiti vreuna sa imi dati vreun sfat e binevenit

Am vazut ca iesiti afara si pe gerul asta, noi nu iesim nici cu masina si unde mai pui ca voi mai stati cu bebei si 2-3 ore de nu imi vine a crede urechilor, pai si nu racesc?
Eu in ritmul asta daca mai stau mult in casa ma urc pe pereti si incep sa vorbesc singura .
Imi fac curaj si ies si eu maine.....a am mai observat ceva in ziua in care ies cu Alex afara papa f.bine, cand nu iesim e de rau....

Gata ce m-am intins ...da mi-am spus si eu oful...scriu eu rar dar si cand scriu....recuperez ....

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/456363b39f679/weightloss.png" target="_blank">greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata!
Multumim celor care ne-au felicitat pentru dintzisor
Am sters pozele de pe Yahoo.
Tweety -acim pe Clara vorbareata.
Larissa tare frumusica Alexia.
Muuh ca sa fie lista completa,Patriciei i-au iesit dinztisorii la 4 luni si 2 sapt.
Consi bine ati revenit si felicitari pentru cm. pierduti.
Acum ii fac Patriciei papa,am pus si un buchetel de broccoli la fiert sunt curioasa daca ii va place.
Fug ca s-a trezit.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am revenit
Cat de mult i-a placut Patriciei piure-ul de morcov+telina+broccoli Nu imi vine sa cred,a papat tot cat i-am facut adica 123 gr.
Am stabilit si noi data botezului,sunt tare fericita,pe 17 luna asta in Tokyo.
Mai intreb o data,ieri nu mi-a raspuns nimeni
Cum se face trecerea de la o marca de lapte la alta?
Eu parca stiu ca se inlocuieste treptat o masura din laptele vechi cu cel nou.Asa e? Sa nu fac vreo prostie!
Please luminati-ma si pe mine cele care ati schimbat laptele!
Multumesc anticipat!

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mamaluidavid:da....asa se face..scuze ca am tot vri=ut sa-ti raspund..dar uite n-am mai apucat!!
Eu cand am trecut de ex. de la LActana pre la 1 n-am facut nici o trecere!!Si n-a avut nimic!
Hai pupici la toate fetetele.
LA multi ani pt.toti sarbatoritii de azi!!!
Ne auzim mai tarziu

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

A.C bine ai venit la Pieriscutze.
emiliapop de ce sa raceasca daca ii scoatem afara? Dupa cum vezi toti sunt bine imbracati sau ma rog fiecare dupa cum simte parintele. Iar de racit sunt doua modalitati: ii este frig si face o raceala sau ia o viroza (pentru asta nu trebuie sa iesi, o pot aduce alte persoane in casa) asa ca daca il imbraci bine incearca sa iesiti si voi
mamaluidavid eu stiu, dar nu din experienta proprie ca trecerea se face asa cum zici si tu, cu cate o cupa inlocuita pana ajungi sa inlocuiesti tot laptele.
Alexei a baut ieri 125 ml de supa. Astazi urmeaza piureul sa vedem...

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Muuh:i-ai inlocuit o masa sau i-ai dat intre mese supa?
Fetelor frumosi bebei aveti!!!Am apucat sa ma uit la cateva poze..niciodata n-apuc sa le vad pe toate!!...
Am mai scos si noi..poate reusesc azi sa pun cateva..
In alta ordine de idei..as vrea sa va intreb voi ce masa de noapte ati scos la bebei?Eu am incercat sa i-o scot pe aia de la 4...dar tot se trezeste..ii dau ceai..si o perioada a functionat(atunci cand manca bine la 22-23.30) dar acum manaca putin(adica 100ml) la 10.30-11..si la 4 dim incepe..tot incerc cu ceai dar nu prea tine decat o ora..Asa ca il iau in pat cu mine..ii dau tazta(putin)..si se foieste si se-nvarteste pana la 5.30-6.30 cand e cu ochii cat cepele..si vin cu bibe si uneori manaca cat ai clipi..alteori ca azi..a durat o ora mancatul!!Nu mai inteleg nimic!!DAca ii e foame de ce nu mananca dim?
Am auzit ca unii se trezesc sa se joace la 4 dim...
Ce masa ar trebui scoasa??!!Ca noi vad ca nu prea reusim!!
Problema e ca daca ar manca bine la 10 seara cred eu ca iar ajunge pana dim..!Nu mai stiu cum sa fac..Am tot incercat diverse modalitati..Nu l-am lasat sa doarma..la masa de la 19.30-20.30(ca atunci se trezeste)ii dau mai putin ca sa manace bine la 22-23..dar degeaba!!
Si uite asa nu ne reglam nicicum!!Iar eu sunt incontinuu muci de oboseala, nervoasa si crizata!!
Hai ca v-am innebunit dar cum n-am mai scris de mult..ma iertati si voi!!
Dintii vad ca s-au linistit..(daca or fi fost ei..)
Apropo de picioare si maini transpirate..v-ati gandit ca paote piciorusele transpira si de la sosete proaste?(care au si plastic in ele).Am observat asta..ca nu cu toate sosetelele ii transpira picioarele.
Pupici..si scuze ca m-am lungit ca o
placinta.

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamaluidavid, si noi suntem in trecere de la Nan1 la Nan 2 ptr completare...am inlocuit intai o cupa...apoi 2 cupe..ieri am pus si 3...dar revin la 2...ca mai am jum de cutie de Nan 1. Mie mi s-a parut ca in prima zi de inlocuire nu a facut kk ci abia a doua zi...dar fara probleme

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissa, draga lasa copilul in ritmul lui...si Alexia se trezeste la 4 la 5 si uneori chiar la 6 dimineata sa pape. Cel mai des insa se trezeste la 4. M-am plans la pediatra si i-a mi-a zis sa las fata sa pape...daca se trezeste de foame sa ii dau sa pape....o sa se regleze in timp. Eu ii dau san si in 15 min iar doarme pana la 9:30. Eu zic sa il lasi in ritmul lui si sa nu te mai stresezi ca ii transmiti si lui bebe din stres.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput