PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
codritu spune:
Lucians, arati bine si acum, nu se vad kg in plus, dar stiu cum e sa le simti. La mine se si vad ca mi-e rau sa ma uit in oglinda, dar si eu mananc. Mananc si ma plang ca nu slabesc, cu Petra nu pot sa fac mai nimic de mancare asa ca mananc dulce cand mi se face foame, apoi vine tati si Tudor si ma apuc si eu de gatit ceva si mananc si cu ei
.
Mada, incearca sa-i pipai gingiile, daca ii ies dintii o sa-i simti dintisorii zimtati sub gingie si gingia umflata.
Petra e racita, ii curge nasul si ochii, a adus Tudor de la gradi o raceala si noarmal ca i-a dat-o si ei
.
Comorile lui mami
Tweety7 spune:
Codritu eu mananc foarte putin. Spre norocul meu, n-am pierdut lapticul (Clara papa exclusiv san). Banuiesc ca are legatura cu faptul ca am baut multe lichide zilnic. Nu am tinut cure de slabire, nici nu am facut sport.
Gabitza erai superba inainte de sarcina! Adevarat fotomodel. Si-acum esti frumoasa, dar atunci... mmmm... delicioasa. 
A.C bine ai venit la noi! Asteptam mesajele tale!
Andreea de mare anvergura poza. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Consi spune:

Buna seara la mamicute harnicute si piersicute!

Ati fost tare harnicute! Noi ne-am intors ieri seara de la Lugoj, dar de abia acum am reusit sa recuperez tot ce ati mai scris.
A fost destul de relaxant pentru mine. A fost ca la spa. Am fost la un salon unde m-am rasfatat in 2 zile cu sedinte de electrostimulare, impachetari cu paragil, sauna. Am scazut la talie 6 cm. In ianuarie vreau sa ma duc 2 saptamani zi de zi. Poate asa ma mai apropii de normal.
Si acum sa revin la discutiile de aici.
Patricia si Tea pentru primii dintisori

Mikiion, Oanaalex super pozele! Se vede ca sunt facute de profesionisti!
Sabana bine ai revenit!
Muuh ce flacau voinic e Alexei!
Tweety Clara e dulce rau! Asa finuta mi se pare! Luca uneori e isteric!![]()
Ancutex, Lucians, Larissa sa va traiasca fetele frumoasele
!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Consi spune:
Lucians cred ca erai model inainte de a naste!
Ariana esti
!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Consi spune:
A.C. de la ce varsta sta Delia in fundulet! E tare frumusica!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
dariana spune:
Lushk, ok, ne vedem maine atunci, pe la ora 13. Alte amatoare??![]()
Andreea, Iulenca, voi ce faceti, cand mai veniti pe la obor?
Lucians, dar stiu ca ai o papusica......super! Si ce par are!
Mai fetelor, vad pe aici o gramada de bebei cu parul mare, al lui Darius vad ca n-are de gand samai creasca si el, am ramas cam in urma cu podoaba capilara!
Am impresia ca deja cam incep sa ne treaca si noua coliceii (in sfarsit!) ca vad ca nu mai plange asa rau, deja nici nu-i mai dau espumisan.![]()
Dariana si Darius (30.07.2006)
Consi spune:

EMILIA POP, LETITZIA

MAYA
MARIA
ARIANA
TIMEEA
MARC
DAVID
VLADUT

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
andreea25 spune:
mihatocae,consi,tweety 
daaa....mare figura suntem...mostenire de la tati![]()
dari io nu pot maine
da'chiar vreau sa ne mai vedem anu'asta macar odata
.poate poimaine..
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
dariana spune:
ok, poimaine, tot pe la unu
a, e dulce foc piticutza ta!
Dariana si Darius (30.07.2006)
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by mihatocae
Lucians,esti foarte dulce cu pozele tale....eu nu vad atatea kg in plus cate zici tu....Eu de maine ma apuc de dieta 3-3-3 (la sugestia lui Mamaluidavid)...ca am vreo 6 kg in plus fata de inainte de nastere si vreo 10 fata de cat as dori sa am.
Andreea,e foarte dulce fetita ta cu ochelarii.Eu am fost azi la Cora si am luat de 2 mil.globuri, beteala, luminite, si tot felul de alte ornamente pt. pom. Vrem sa il facem in 15 dec. Voi faceti la bebei si daca DA, cam prin ce data?Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
eu am bradut artificial,ca unde am stat la garsoniera era ff cald si bradul natural se usca ff repede.la noi bradul se face mereu in ajun de craciun cand punem colinde si participa toata lumea si miroase a sarmale si friptura si cu un pahar de vin rosu...eee abia astept...m a luat valul...
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)ariana.