PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

andreea25, cand era galagie mare..nu prea filmam oricum cateva mina a fost haos...urlau toti...erau obositi...oricum a fost tare haios....si m-am amuzat. Pentru mine a fost insa f obositor ca am stat cu Alexia atata timp in brate,...plus ca i se mai facea dor de tzatzi...scaunelul in care e Alexia e al sarbatoritei...f misto de stat bebe in fundulet..dar nu e luat din RO. Are si Alexia combinezon...dar e jale cand o imbrac cu el..afara sta...dar in masina nu sta neam in el...asa ca am cam renuntat la el. Daca gasesc un bebelus fara haina de iarna l-as da. O sa intreb la mine la biserica.Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photosLarisa si Alexia (13 iulie 2006)

si eu m am incurcat cu numele am zis alessia si trebuia alexia andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

mihatocae sa stii ca nici a mea nu mananca mult, depinde, uneori papa bine, alteori trage asa putin si doarme la loc. Deci asta inseamna ca nu-i e foame tot timpul.Numai ca nu stiu ce sa ma fac cu ea.Mie dupa vaccin a inceput sa-mi faca faze de-astea, dar cred ca e coincidenta ca nu vad legatura. Eu tot sper ca o sa mai creasca putin si nu se mai trezeste asa des, dar mama ma incurajeaza si-mi zice ca eu m-am trezit asa pana la 1 an. Eu locuiesc in Zorilor, deci cam greu sa ne intalnim, dar poate reusim cand e mai cald.Ar fi frumos sa ne intalnim si noi aici in cluj.

http://picasaweb.google.com/MihaelaGrosan

Mihaela si Elena Maria(9 aug 2006)

Mergi la inceput

tweety,dariana,Lushk pupici la fete multumim ptr urari!andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor creca ne apar dintisorii de sus!!!!
M-am uitat acum seara la ambele gingii si sus se vad doi dintisori mari si albi prin gingie. creca si dintii nu? Ca eu habar nu am cum trebuie sa fie... Nu radeti de mine pls da eu sunt total in ceatza. Comparat gingia de sus cu cea de jos jos nu se vede nimic sus se vad doua chestii albe ca cei doi dinti de sus dar nu se vad in jos, cum sa explic eu deci nu au iesit in jos din gingie ci se vad prin gingie. Ati inteles ce zic eu aici?
Is dintii astia? Cred ca is... Off ce mama mai sunt si eu nu imi dau seama daca ii ies dintii la copil sau nu.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dragi baietei...Alexia v-a luat-o inainte si e mare fotbalista...deja stapaneste driblingul. Uitati al 5-lea filmulet de jos:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=202434&cdate=20061204&ctime=004436

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Andra,sa-ti mananc bubulina,nu alta.Si-n general,toti bebeii sunt bestiali cand incep vocalizele.
Andreea,ce mutrisoara interesanta are bombonica ta si ce fericita e-n pozitia "popou",ca toti dealtfel.
Miruna,io cand ies afara cu Daria,nu ajung jos si a si adormit.Asa ca,astept ca ea sa-si faca somnu' de frumusete.Ce simt io nu mai conteaza.Azi mai ales,imi inghetase sangele-n vene.Dar,daca am vazut ca n-are de gand sa se trezeasca,la 18 fara ceva,am urcat sus cu ea.Si bineinteles s-a trezit.Daca asa stiu ca doarme cel mai bine,ma conformez.Vorba sotului meu:"intai fata si-apoi restul"Si-n casa dac-as tine-o ,n-ar dormi mai mult de 30'.Asa ca prefer s-o-mbrac gros si sa iesim afara.Asta e...

Io de slabit nu ma pot lauda.Ar trebui sa-mi fie rusine ca am mai pus 3 kg pe mine.Inainte de sarcina aveam 54 kg.Asa aratam.In timpul sarcinii am luat 31 kg.Ajunsesem astfel.Iar acum cu bratul asta,va doborM-am intors din maternitate in jur de 80 kg,pe caldurile alea reusisem sa dau 8 kg,dintre care 4 s-au pus la loc.Rezulta in total frumoasa greutate de 76 kgdar si mananc frate.Sa-mi fie rusine!Bag de toate la orice ora din zi si noapte.Hai ca rimeaza

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Dariana, noi acum ne-am intors de-afara...din parc de la Obor bineinteles.....acolo mergem zilnic...Daca vrei ne putem vedea si maine. Ma gasesti in jur de ora 13...avem carutz gri cu galben si io sunt o satena "sexy"

Gagici, e un CONGEL afaraaaaaaaaaa....

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

July de ce zici ca a fost prematur? Alexei s-a nascut tot cu trei saptamani mai devreme si a avut 3370 grame nici urma de copil prematur.

Uitati cum doarme Alexei. Si cand nu doarme ii cara pumni sau il musca.

Miruna + Alexei
Poze

Sa iti traiasca minunea! Sa fie sanatos, destept si norocos!
In afara de asta e..."barbat" si Maria e domnisoara...de asta a fost mai delicata.

July25 posesoare de Maria (04.07.2006 ) si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

lucians chiar nu mi se pare ca ai fi mi se pare ca rati super!
pupici alexiei fata fotbalista
mada io nu stiu sa ti raspuns ca probabil o sa fiu ca tine si io ma uit la ea in gurita dar nu vad nimik frate.
ia uitati va ce mamica nebuna are Ariana:dupa ce a reusit sa i dea bunicii jos ochelarii...o bunicuta .andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Lucians,esti foarte dulce cu pozele tale....eu nu vad atatea kg in plus cate zici tu....Eu de maine ma apuc de dieta 3-3-3 (la sugestia lui Mamaluidavid)...ca am vreo 6 kg in plus fata de inainte de nastere si vreo 10 fata de cat as dori sa am.
Andreea,e foarte dulce fetita ta cu ochelarii.

Eu am fost azi la Cora si am luat de 2 mil. globuri, beteala, luminite, si tot felul de alte ornamente pt. pom. Vrem sa il facem in 15 dec. Voi faceti la bebei si daca DA, cam prin ce data?

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput