PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 23
X-ray spune:
va multumesc pt informatii!
sa va traiasca ingerasii si speram ca si noi gasca de iulie-august 2007 sa ramanem in aceeasi formatie si sa povestim peste un an de diversificare,pampers,dintisori....
alina
6+
ccc77 spune:
Dragi mamici de piersicutze, noi am plecat din localitate la bunici unde nu avem internet si prin urmare nu reusim sa citim si sa scriem decat rar.Am citit in graba despre diversificarea voastra . Noi am ramas in urma ,deocamdata am primit doar suc de mar cu morcov, dar.....din pacate am renuntat si la el pentru ca ne-a aparut o eczema pe torace si nu stim de la ce.De la alimentatie?Sau poate am supraancalzit-o? Sau poate de la laptele praf (ea ia Nan)? Acum ne dam cu Locoid si speram sa fie bine. A....si mai avem si cojite in cap>Voi ati patit asa ceva? Ce ati facut? Speram sa scapam si noi de ele in curand. Va pupam pe toate.
Sabana spune:
Larissa no ofense, dar eu cred ca bebelina ta implineste 5 luni.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
ionelalit spune:
Salutare fetele! Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni, ne-am masurat, ne-am cantarit. Avem 7,800kg si 67 cm. Deocamdata totul e bine dupa vaccin nu da semne de niciun fel de simptome. Sper sa avem o noapte linistita.
Ce vreau eu sa va rog e sa-mi spuneti si mie cum e cu mail-ul comun ca sa ma documentez despre diverisficare. De maine incepem si noi. As vrea si parola daca se poate pe PM.
Pentru fetele care dau biscuiti la bb-i!!!!!!!!!!!! Ce fel de biscuiti le dati ca eu nu ma pot hotara?
Multumiri multe pentru uralele de ieri!!!!
Noapte buna la piersicute!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
andreea25 spune:
sabana,muuh
multumesc fete ,am inteles si io acum.deci dc incep cu supa la pranz pot sa i introduc si suc sau cereale la alta masa dupa cateva zilenu trebuie neaparat intai sa elimin o masa de lapte ca sa incep cu alta masa ca oricum dureaza.
asa fetelor mada_mxm,consi,oncicu,bulinutza,alisa-raluca mai scrieti ce si cum le dati la bbei ca tare bine e sa mai citesti cum fac si alte mamici
bulinutza la multi ani sotului !
sabana si eu sunt cu nervii la pamant dar trebuie rabdare ...tare greu e...ce mare e alexandra
nu am reusit sa o vad la "produse"![]()
pupici ca trebuie sa facem baie si si asa sunt plangacioase ca nu poate sa faca kk
noapte buna!andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
dariana spune:
Buna fetele!!
Am pus pozele de azi pe mailul comun, cine vrea sa ne vada pe noi, pe Lushk si pe baietzelul ei, Mihaitza, sa intre pe mail ca aici nici eu nu prea stiu cum sa fac sa le pun si sincer nici nu prea as vrea sa le pun pe site. Si baietzelul ei e super haios si are niste falcutze de-ti vine sa il tragi de ele! Dormea dus, n-avea treaba!
Dariana si Darius (30.07.2006)
iulenca spune:
Dariana eu azi chiar v-am vazut in parc da eram mai la distanta si nu v-am cunoscut. Te-am sunat dar nu ai raspuns si atunci am presupus ca nu erati voi si ca deja plecaserati. Eu m-am plimbat un pic prin Obor cu o alta mamica si ar fi fost frumos sa ne vedem da poate ,maine daca e la fel de cald.
Pup fetele frumoase si copilutii superbi.
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
andreea25 spune:
dariana,lushk ma ce baieti mari si frumosi aveti!
abia astept sa i vada si Ari
.iulia hai poate ne intalnim maine toate .apropos ce bine sta Mariuca in poponet si vb ea cu tati al ei..
ionelalit sa ti traiasca Vladutu' acu ' am vazut ca e de-o varsta cu Ari![]()
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
Mali_ spune:
Salut!
Nu am mai scris de mult si nici nu prea am avut timp sa citesc, pentru ca Matei ma tine ocupata toata ziua. Se intoarce de pe burta pe spate si de pe spate pe burta, nu mai vrea sa stea in carucior, nu mai vrea nici in leagan, vrea numai in brate. Dar problema cea mai mare este cu somnul. Adoarme si peste putin timp se trezeste plangand si plange chiar daca il iau in brate. Nu stiu deloc ce sa fac. Voi ati patit asa cu puii vostri? Ce ati facut? Nici pe picioare nu vrea sa il pun sa il adorm. Oare ce sa fac? Dati-mi si mie un sfat!
Am vazut undeva in urma ca mamaluidavid zicea de o periuta pentru dintisori, care se pune pe deget. Am cumparat asa ceva de la Auchan, pentru cine e interesat.
Sper sa imi raspundeti si mie.
Va pup
oanaalex spune:
Fetelor nu am avut net cateva zile si am crezut ca innebunesc. Oare chiar am devenit dependenta de forum?
Sa va spun noutatile despre noi... ne-am tuns ca eram prea ciufulici. O sa va trimit si poze sa ne vedeti. Maine mergem la vaccin asa ca avem nevoie deincurajari. Sper sa scapam la fel de usor ca la 2 luni.
Acum ma apuc de citit din urma ca tr sa recuperez.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2