Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am pus si eu niste poze ca prea ramasesem in urma.

AICI sunt cele mai recente.
Si voiam sa pun si un filmulet cu mihnea care se ridica din 4 labe in picioare, evident daca se sprijina de ceva, dar daca nu se incarca in juma de ora ma las pagubasa.

Ama, si eu ii spun Ioanei ca seghei ii seamana perfect dar ea ca si mine se "incapataneaza" sa nu ma creada

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

arleena Alex parca ar fi Seby..asa face si el..nici la wc nu ma pot duce ca tzipa!! Si nu sta cu nimeni fara mine..doar cu taica-su' dar nu pt mult timp..nici eu nu pot pleca nicaieri fara el.De ex sapt asta am programare la denstist si din motivul asta trebuie sa-l iau cu mine!!Carminutza da, da..Serghei e identic Ioana, abia astept sa apara pe aici sa ii spun si ei cata dreptate am avut! Frumos copil am vazut in poze, cu cine seamana? Copilul meu nici la ora asta nu doarme... Ce ma fac?? E doua noaptea..pana acum se culca macar la unu..tzipa..fug, poate-l adorm! Va pup, npt buna!!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carmina tare dulce e mihnea.....si vad ca sta si el in picioare...BRAVO!!!

si sebitza shmecheritza e scump foc.....si pare asa de mare pt ca are dintisori,...io asa il vad...zici ca e mai mare decat alex cu vreo 2 luni
v-am vazut pozele....si m-am gandit sa pun si eu una....ca tot am avut azi inspiratie artistica....oare poza www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=314437811&context=photostream&size=l" target="_blank">asta se poate sa participe la concurs??

cocutica curaj maine la vaccin

andreea..am vazut si poza voastra cu piciorusul....mie imi pare rau ca nu am inceput din prima zi sa-i fac poza asa...o data pe luna....sa vad cum evolueaza.....ce talputza mica si draguta are petra....ce mai, doar ea e domnisoara....nu tre sa aibe 45 la picior...

ramona l-am vazut pe scumpelul de kailan cu pisicutele....da' pana la urma s-au facut prieteni???alex a fost fascinat de caini(la oradea la parintii mei...avem 2 braci germani) si de atunci cand vede un caine e super extaziat...ii plac la nebunie.

no va las' noapte buna....ca maine din nou maraieli maraieli maraieli

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata ciresici!!!

CamiM - super jucaria pe care ai ales-o. Am vazut-o in actiune la un prieten de-al luanei. Cu siguranta o sa fie incantata Sofia.
Intr-adevar jucaria de la Vtech este interesanta, insa are un singur defect. O innebuneste pe mami de cap, canta continuu si tare. Insa copilul este ocupat.
Am pus niste poze cu noile jucarii:
http://good-times.webshots.com/album/556224562MYfNRh

Claudia - wow, mie se pare enorm. Pai un medic de aici consulta cel putin 5 pacienti sa obtina banul asta. Daca tu esti multumita de ea ca medic si-ti permiti financiar, totul e ok. Sanatatea puiutului este cea mai importanta. Insa mie mi se pare scumpa si pentru salariile de aici, dar pentru cele din romania.
Discutam intr-o zi cu o prietena koreanca ( are si ea un bb mic), si-mi spunea ca nu merge la choy ca-i cam scump, iar asigurarea nu-i acopera 100%, ti-am spus in conditiile in care eu ca strain platesc 15 usd si mai pot sa-ti spun ca salariul mediu al unui muncitor korean, deci nu vorbesc de cineva cu studii superioare si cu functie, este in jur de 4000-5000 usd/luna.
lui Catalin

Mergi la inceput

DianaR - aici se gaseste lapte praf de capra pentru bebelusi...in multe variante si e la fel pe numere. Eu nu i-am luat ca nu stiu pentru ce-i bun. Cum pe cutie scrie numai in koreana, am crezut ca-i pentru bebelusii cu afectiuni.
Stiu ca aici pentru orice tip de boala au cate un tip de lapte.Pentru cei cu alergii, pentru cei constipati, pentru cei cu probleme la stomacel, pentru cei cu diaree,,etc. Si eu l-am introdus si pe asta in aceeasi categorie. Ce mai stiu despre el, este ca-i destul de scump..cam 50 usd/cutia..dar la ce-i bun, nu stiu.

sa treaca raceala

Mergi la inceput

Diana79 - felicitari!! Nici nu-mi faceam probleme ca n-ai sa te descurci.

Mergi la inceput

Amonar - am vazut filmuletul cu Kailan. Mai are putin si se ridica singur. Noi suntem departe tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada!!O zi insorita va doresc!!
Uf.. mi-a luat o zi dar am ajuns la zi cu cititul din urma.

La multi ani Catalin Andrei si Radu Gabriel pentru primele 6 lunite!!Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

La Multi Ani!!! cireselor noastre care inplinesc astazi 6 luni.
Catalin Andrei si Radu Gabriel
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Lya cum mai merge cu renuntatul la tzitzi noaptea? Sunt curioasa ca si mie mi-ar place sa o dezvat pe Sofia dar nu pare sa am vreo sansa in urmatorul.. cincinal..

Cocutica felicitari Elenei pentru statul in fundulet si dintisori!!

Amonar super filmuletul cu pisicute.. si nu numai!!Mai vrem!!

DianaR multumesc inca o data de lamuriri cu iaurtelul. I-am dat gogosicii mele si asa de tare ii place.. yum-yum!!daca stiam ca e asa un hit ii dadeam mai de mult.

Amiss cel mai bine este sa vezi ce zice medicul. Aici e ok sa faca vaccinul chiar daca e racit copilul, numai daca face febra mare sau asa ceva se amana.

Diana79 da imi place tare mult de sarbatori.. acum caut o reteta faina de cozonac ( sa o fac la masina de facut paine) ca asa imi place mirosul.. si mai vreau ceva: ZAPADA!!! Nu concep sarbatori fara zapada si aici au fost acum cateva zile 20 de grade.. nici gand de zapada deocamdata!!
Jucaria am ales-o si fiindca venea foarte bine recomandata de alti parinti .. acum nu am ce face am comandat-o deja.. o sa vedem ce zice "sefa" de ea. Noi am hotarat sa nu luam premergator plus ca Sofia nu sta in loc sa se joace cu el. Merci oricum de idei.
Da e fain asa sa faci feicitari cu poza -ului, ma gandeam sa ii fac si eu niste poze de Craciun si sa trimit cu felicitarile de Craciun, daca apuc..
Voi cand plecati in Romania?

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput