Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Si apropo de asta, deja m-am pricopsit cu unele sfaturi "binevoitoare" ca de ce il mai alaptez, ca laptele nu ii mai tine deloc de foame dupa aceasta varsta si ca daca continui sa il alaptez nu fac decat sa imi stric sanii.. Si nu va mai spun ca pana si propria-mi mama ma intreaba cat mai am de gand sa alaptez! Doamne ce conceptii, ce gandire au unii..si cum se baga-n vietilor altora fara sa le ceara nimeni parerea!!! Si asta e doar inceputul..daca il mai alaptez si dupa 1 an cred ca o sa fiu considerata freeky! So..impuscati-ma de pe acum!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Pentru mamicile perspicace de aici, m-am jucat putin si a iesit ASTA. Tot ce trebuie sa faceti este sa recunoasteti bebelusii ...ei, ce ziceti? E greu?

succes!!! Revin dupa ce-i fac baie lui Mihnea.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

ce fain, kiar ca seamana cu tine...super

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ama la mine e invers. Nu ma lasa ai mei sa plec in vacanta (ne-am luat bilete pentru Roma in februarie) ca se intzarca copilul si ca trebuie sa il alaptez 1 an jumate doi ani .
Si baga sperietii in mine sa nu plec si pace! Ne-am luat bilete de avion si stam 4 zile! Am luat bilet si pentru Petra dar ma gandesc sa o lasam acasa pentru ca nu vom intelege nimic din vacanta aceea. Nici nu stiu ce sa fac!
Fetele care au mai plecat cu copii de 7 luni in strainatate ce spuneti?

va rezista in ritmul : hai sa vizitam si aia si cealalta si .. si ... si...
???
Iar daca o las acasa se va intzarca? parca totusi nu as vrea. Lucrul asta ma sperie. Si ma mai sperie si sa o las 4 zile, zi noapte cu soacra mea (e foarte ok dar totusi...).
Data viitoare vom lua bilet si pentru bona . (le-am gasit la oferta ca altfel ...)

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

amiss super parintii tai!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ama acum vad ca esti membru matur
Ce scump e Seby asa cum sta in funduletz si mestereste la mingea cea noua. Pare asa matur cand se concentreaza acolo. Abia astept sa o vad si eu pe Petra in funduletz.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

arleena ma uitam la poza asta si m-am speriat am crezut ca e Petra si ca a crescut asa de mare . Avem si noi una asemanatoare doar ca piciorusul ii incapea complet. Ce mare s-a facut pustiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

LA MULTI ANI Elena, Alexandru, Natalia,Petru,Sofia,Marc-Adrian

Valy multa sanatate lui Edutu .

Cocutica felicitari pt statul in fundulet.

Ildi

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

Ama la mine e invers. Nu ma lasa ai mei sa plec in vacanta (ne-am luat bilete pentru Roma in februarie) ca se intzarca copilul si ca trebuie sa il alaptez 1 an jumate doi ani .
Si baga sperietii in mine sa nu plec si pace! Ne-am luat bilete de avion si stam 4 zile! Am luat bilet si pentru Petra dar ma gandesc sa o lasam acasa pentru ca nu vom intelege nimic din vacanta aceea. Nici nu stiu ce sa fac!
Fetele care au mai plecat cu copii de 7 luni in strainatate ce spuneti?

va rezista in ritmul : hai sa vizitam si aia si cealalta si .. si ... si...
???
Iar daca o las acasa se va intzarca? parca totusi nu as vrea. Lucrul asta ma sperie. Si ma mai sperie si sa o las 4 zile, zi noapte cu soacra mea (e foarte ok dar totusi...).
Data viitoare vom lua bilet si pentru bona . (le-am gasit la oferta ca altfel ...)

Te inteleg perfect...noi aaveam dubii daca sa plecam la munte 3 zile fara Elena sau nu, si nici macar numai alaptam...pana la urma am plecat si mi-a prins tare bine, desi, de dor am sunat din 4 in 4 ore. In schimb mi-am mai revenit si eu un pic si am dormit 3 nopti intregi dupa 5 luni(+ vreo 2 cand eram ).Elena aramas cu parintii mei si iti spun sincer ca nu am remarcat sa ne fi simtit lipsa. Referitor la intarcat eu cred ca e numai decizia ta...eu nu prea am experienta ca am ramas fara lapte de la 3 luni si nu ca asa ma hotarat, ci pur si simplu.
Si pe noi ne bate gandul ca in primavara sa mergem la Roma si de aceea m-as bucura tare mult daca ai putea sa imi spui cam cat va costa(cazarea+transport) si daca e excurisie organizata sau mergeti solo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

arleena ce mai face Alex cel nedormicios, tizul nostru? Tot pasare de noapte? Si al meu se culca la 12-1 si azi s-a trezit la 8 dimineata.. Evident ca in cursul noptii s-a mai trezit sa manance de 64532 ori si eu sunt cheauna.Acum rade si se joaca de parca ar fi dimineata abia trezit din somn
Si cum l-am laudat ieri ca mananca f bine fpiureul, azi nici nu s-a atins de el..asadar azi copilul meu de 7 luni n-a mancat decat lapte! Ei, Carmina ce zici? Suntem colege de suferinta, cu un singur amendament: ca al meu bea lapte..daca ar putea ar bea numai lapte pana la 7 ani cred!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

ama draga abia acum am reusit sa-l adorm, si dupa cum se vede e 12:48....si azi a papat vreo 5 lingurite de branzica+biscuiti+mar si 70 ml supa crema cu brocoli, morcov si telina iar restul laptic de la mami.....deci tot tzatza e de baza

au am fost alaptata pana la 1an si 8 luni si fratele meu pana la 3ani jumate si mama imi zice ca macar pana la 1 an sa-i dau si eu.....si faza naspa...de vreo 2 sapt fiu-mio e SUPERMAMOS.....nu pot sa-l las cu nimeni ca plange de zici ca-l tai.....plange pana adoarme....nici cu sotul, nici cu mama,nici cu frate-mio....cand ma vede e super happy si-mi zambeste printre lacrimi...daca indraznesc sa ies din campul lui vizual deja incepe sa tipe....nu stiu cum sa-l dezobisnuiesc de dependenta asta de mine.....mai am una alta de rezolvat si nu pot sa-l iau tot timpul cu mine

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Hehe, nu sunteti singure pe aici...abia acum gugustiuca mea se pare ca a adormit de fapt, ca de 2 ore tot ma pacaleste ca vrea sa adoarma...dar de fapt ea se joaca de-a: uite dorm, uite nu dorm...aica inchide ochii 10-15 secunde si ii deschide 3, de zici ca se inceaca de somn si casca, casca si....apoi rade cu gura pana la urechi . E un adevarat show, si cand te gandesti ca maine dimineata vine [doctor] sa ne faca vaccinul ....asa ca va doresc o noapte linistita , fara prea multe treziri ale bebeilor si somn usor...uf ce sperietura am tras...se trezise si am dat ceiut si a adormit...sper sa nu se mai intample. Va

Mergi la inceput