Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)
Raspunsuri - Pagina 27
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Carmina,eu am trecut prin ce spui tu timp de o luna si jumatate si tot pe Nan e Radu. Si eu am avut tendinta sa zic ca nu ii place totusi marca asta. nu-mi bea 200 ml de lapte pe zi in condittile in care nu manca altceva decat o masa de cereale pe vremea respectiva. Dar cerealele le manca. Dar atat. Cand dadea de lapte simplu, vai de mine ce pateam si in ce hal ajunsesem cu nervii... Am facut toate analizele de kk si urina.. nimic ca urmare dr a zis sa-i dau cereale daca asta ii place si in celelalte biberoane, nu numai o data pe zi. A zis ca important e sa-i dau ce-i place si sa incep diversificarea. Zis si facut. Ii dadeam si cate 2-3 masuri de lapte cu cereale in bibe si dimineata si seara, am inceput si supica, piureuri.. si acum e ok. Bea chiar si lapte simplu doua bibe de 210 pe zi dar nu intotdeauna complet, uneori ii mai pun cereale in ele alteori nu. Plus o masa piure de legume, una piure de fructe, si una cereale la castronel.
Ce-ti pot ura e sa ai nervii tari, ca eu ma gandeam daca chiar o fi asa de bun magne b6 ala cum era in reclama .. ca nu mai rezistam.
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
Irina, ce sa spun? Pe aici ne gasim si noi. Am jurat ca nu ma ai stresez daca mai e un singur bebelus care bea atat de putin lapte cat bea Mihnea
Azi a baut 300 ml. Asta ca sa se confirme inca o data legile lui Murphy
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
Ama, ce facusi mama ci mesajelele alea de le-ai bagubilizat atat
?
Andreea si Ama, ma gandeam eu ca nu-i greu de ghicit
. Asa e sunt eu la 4 luni si of course Mihnea dar la 6 luni. Si da Ama ai avut dreptate asta e, recunosc. Acum oricum nu mai exista nici o indoiala cu cine ar semana fi-miu. E leit ma-sa, adica moi.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ama_kaly spune:
Nu stiu ce am facut cu mesajele..
Bey ce le am!!! Eu am spus asta de cand am vazut prima poza a lui Mihnea de nou nascut din spital..si am sustinut si in fata Luanei, Ioanei, Magdei..toate spuneau ca seamana cu taica-su' ca s-au intalnit cu voi..ei bine, eu am decretat numai din poze! Dar mie mi se pare/parea atat de evident ca nu intelegeam cum de vad altii altceva..incepusem sa cred ca atat tu cat si Mihnea aratati altfel in realitate..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
Roxana, Diana79, Camelia, Doroti, Andreea multumesc pentru raspunsuri si lamuriri si incurajari!!!

Intr-adevar Camelia si sotul meu se minuneaza de unde scot toate trucurile astea sa-l fac sa manance si eu ma minunez ca am cate o idee de fiecare data si ma intreb ce va trebui sa mai fac si data viitoare. Sa nu-ti inchipui ca fac vreo sceneta pt el sau adevarate piese de teatru, nu. Doar umblu la compozitia, consitenta si textura mancarii ca el sa o accepte.
Raluca, seamna seamana. Insa bebelusul carmen seamana cu mine
?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Bey ce le am!!! Eu am spus asta de cand am vazut prima poza a lui Mihnea de nou nascut din spital..si am sustinut si in fata Luanei, Ioanei, Magdei..toate spuneau ca seamana cu taica-su' ca s-au intalnit cu voi..ei bine, eu am decretat numai din poze! Dar mie mi se pare/parea atat de evident ca nu intelegeam cum de vad altii altceva..incepusem sa cred ca atat tu cat si Mihnea aratati altfel in realitate..![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian

saracutza de tine, prin cate a trebuit sa treci pana a iesit adevarul la iveala
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
ama_kaly spune:
quote:Sa stii!
Originally posted by carminabulinaquote:
Originally posted by ama_kaly
Bey ce le am!!! Eu am spus asta de cand am vazut prima poza a lui Mihnea de nou nascut din spital..si am sustinut si in fata Luanei, Ioanei, Magdei..toate spuneau ca seamana cu taica-su' ca s-au intalnit cu voi..ei bine, eu am decretat numai din poze! Dar mie mi se pare/parea atat de evident ca nu intelegeam cum de vad altii altceva..incepusem sa cred ca atat tu cat si Mihnea aratati altfel in realitate..![]()
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
saracutza de tine, prin cate a trebuit sa treci pana a iesit adevarul la iveala
.
uite cum cresc
de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Mai trebuie sa puna poze Ioana cu ea de cand era mica sa demonstreeze ca nu seamana Serghei cu ea, ca eu n-o cred.Zic ca e leit, na!
Si asa toate teoriile mele se dovedesc a fi adevarate..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
arleena spune:

multumesc inca o data de urari 
si am sa mai felicit si eu pt cele 6 lunite implinite pe
LA MULTI ANI! MARA, ELENA, ALEXANDRU, PETRU, NATALIA, MARC-ADRIAN, SOFIA
ramona si pe youtube poti sa pui filmulete
valy multa sanatate lui Edutzu!
neda mi-am adus aminte...ca tot vroiam sa-ti zic ca mie imi suna a circumcizie ce vrea medicul sa faca...ca doar nu are cum sa fie mai multa piele acolo decat a dat dumnezeu...nu??
revin....ca plange micu de numa....cred ca e constipat ca nu a facu kk de ieri la amiaz
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
ama_kaly spune:
arleena ce mai face Alex cel nedormicios, tizul nostru? Tot pasare de noapte? Si al meu se culca la 12-1 si azi s-a trezit la 8 dimineata..
Evident ca in cursul noptii s-a mai trezit sa manance de 64532 ori
si eu sunt cheauna.Acum rade si se joaca de parca ar fi dimineata abia trezit din somn 
Si cum l-am laudat ieri ca mananca f bine fpiureul, azi nici nu s-a atins de el..asadar azi copilul meu de 7 luni n-a mancat decat lapte! Ei, Carmina ce zici? Suntem colege de suferinta, cu un singur amendament: ca al meu bea lapte..daca ar putea ar bea numai lapte pana la 7 ani cred!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)