Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Pentru mamicile perspicace de aici, m-am jucat putin si a iesit ASTA. Tot ce trebuie sa faceti este sa recunoasteti bebelusii ...ei, ce ziceti? E greu?

succes!!! Revin dupa ce-i fac baie lui Mihnea.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Andreea multumim de urarile de la multi ani, dar mihnea face 7 luni pe 15 decembrie, oricum pupicei pentru gandurile bune.
Si eu stiu ca nu se face vaccinul daca bebe are muci in nas. Noi am asteptat sa-i treaca si dupa aceia am mers la intepat.

De-abia astept ziua de maine sa mergem la doctor, sa vad de ce nu mai bea lapte, de ce in ultimele 6 saptamani 12 zile a avut muci o saptamana o fost bine pe urma iar muci 11 zile pe urma iar bine o saptamana si acum ultima raceala a fost mult mai serioasa decat primele.
Si pentru ca azi dimineata am vazut pe putza lui o chestie ca un punct alb. M-am uitat mai atent si mie imi seamana cu un herpes, sau cel putin asa arata ceea ce are el acolo. Posibil sa se fi infectat, dar de ce habar nu am, ca doar il tin foarte curat, il spal tot timpul dupa caca, of of of. Sper sa nu fie nevoie de o interventie mai serioasa si ma refer aici la o decalotare foartata, daca ceea ce am vazut eu este de fapt puroi strans sub preput. deja ma doare sufletul, pentru ca de durut il va durea indiferent ce procedura se va urma. Herpes nu cred ca poate fi, ar fi groaznic daca e asa si ar trebui sa cer niste scoteli la maternitatea unde l-am nascut ca stiu ca asta se ia doar prin sange.
Aoleu simt ca-mi plesneste capul, inima care de o saptamana o simt stransa stransa...cateodata realizez ca uit si sa respir calumea din cauza grijilor.

gata acum chiar ma duc sa-i fac baie.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Am pus un mic filmulet. Nu e intreg din pacate ca si originalul. Pe site-ul asta dureaza filmuletul doar 2 minute. Oricum, ideea e ca Kailan vrea sa lege prietenie cu pisicile.....

http://www.dropshots.com/day.php?userid=214864&cdate=20061204

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Amonar ce frumos vorbeste cu pisica . Mai se ridica in picioare!!!!
Pune filmuletul pe YouTube ca acolo poti pune pana la 10 minute sigur!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Carmina stiu!! Esti tu si Mihnea acolo! Semanati

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salutare ciresici! Multi, multi pupici ca mi-a fost tare dor de voi!!
Nu prea mai am timp de nimic, nu stiu cum sa ma mai impart. Si acum am casa cu fundu'n sus ca vreau sa fac ordine in dulapul cu haine caci ma enerveaza cu hainele de iarna care sunt prea mari si multe.. Eh, trec toate...
Lacri mii de scuze ca nu am mai apucat sa-ti mai scriu am gasit alta reteta intre timp. Pentru cine vrea sa vada ce a iesit uite aici poza cu tortul: http://new.photos.yahoo.com/irina_v10/album/576460762360952906/photo/294928803862312922/0
si aici in sectiune http://new.photos.yahoo.com/irina_v10/album/576460762360952906/photo/294928803862188043/1

Mi-a placut ce a iesit, mai ales ca a fost primul meu tort cu gelatina.

Carmina,eu am trecut prin ce spui tu timp de o luna si jumatate si tot pe Nan e Radu. Si eu am avut tendinta sa zic ca nu ii place totusi marca asta. nu-mi bea 200 ml de lapte pe zi in condittile in care nu manca altceva decat o masa de cereale pe vremea respectiva. Dar cerealele le manca. Dar atat. Cand dadea de lapte simplu, vai de mine ce pateam si in ce hal ajunsesem cu nervii... Am facut toate analizele de kk si urina.. nimic ca urmare dr a zis sa-i dau cereale daca asta ii place si in celelalte biberoane, nu numai o data pe zi. A zis ca important e sa-i dau ce-i place si sa incep diversificarea. Zis si facut. Ii dadeam si cate 2-3 masuri de lapte cu cereale in bibe si dimineata si seara, am inceput si supica, piureuri.. si acum e ok. Bea chiar si lapte simplu doua bibe de 210 pe zi dar nu intotdeauna complet, uneori ii mai pun cereale in ele alteori nu. Plus o masa piure de legume, una piure de fructe, si una cereale la castronel.
Ce-ti pot ura e sa ai nervii tari, ca eu ma gandeam daca chiar o fi asa de bun magne b6 ala cum era in reclama .. ca nu mai rezistam.

Andreea multumim mult pt urare, numai ca Radu face abia 6 luni. Oricum

Pupici si la ciresicile mai bolnavioare. Insanatosire grabnica!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

ok, am gresit !
La mai multe lunitze!
la toti!

mniam ce tort frumos ... am sa pun si eu poze cu placinta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI Elena, Alexandru, Natalia,Petru,Sofia,Marc-Adrian

Valy multa sanatate lui Edutu .

Cocutica felicitari pt statul in fundulet.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mihnea tu si Mihnea sunteti in poze? ce asemanare.. Intotdeauna am sustinut ca seamana cu tibe si nimeni nu m-a crezut..ei, uite si dovezile!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Mihnea tu si Mihnea sunteti in poze? ce asemanare.. Intotdeauna am sustinut ca seamana cu tine si nimeni nu m-a crezut..ei, uite si dovezile!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput