Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

La multi ani !
Alex, Elena, Petru, Marc, Sofia pentru 6 lunitze!

La multi ani Mihnea, Radu, si Catalin pentru 7 lunitze maine!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am si eu o intrebare. Daca Petra e fornaita (nas infundat) si in rest nu are nimic (e asa de la iesitu' afara) nu poate face vaccinu?
Mi-a spus o mamica, cum ca ea asa a facut vaccinu' la bebe si a ajuns cuel in spital.
Nu e racita Petra doar ca fornaie si are nasu' infundat de ceva timp (2zile ) dar a mai fost asa si i-a trecut. A facut iar muci de cand am iesit afara.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor va multumesc tuturor pt urari la testul de cetatenie. A fost mai simplu decat am crezut. Mai am juramantul care cel mai probabil il voi da dupa ce ne intoarcem din romania si gata.

Ralucis am vazut pozele cu printesa e scumpa rauuuuuuu. Imi place pulovarul ala roz.

Roxana zi-mi cum e mingea care ai luat-o??? Ca vreau sa-i iau si eu lui Nicole adica sa-i zic lui cumnata-mea sa-mi ia una. Pupici lui Catalin cel papacios. Apropo astept nr de tel pe PM.
Te pregatesti pt ziua de maine??? Sper ca ai luat tortuletz pt printzisor???

Fetele care avezti de asemenea minge imi zicetzi si mie cum e????

CamiM nu-i asa ca e misto afmosfera asta de Craciun??? Cat priveste jucaria sper sa-i placa Sofiei eu am una similara si Nicole nu o prefera. De ce nu-i iei premergator din ala de care am eu iti spun face minuni il recomand tuturor. Eu am facut felicitari de Craciun cu poza lui nicole pe ea la costco sunt superr misto. Si scrie babay's first christmas. E o idee sa ai amintire.

Neda ce mai faci??? Ce-ti face printzisorul???

As vrea sa urez la multi ani tuturos sarbatoritilor: Elena, Alexandru., Petru, Natalia,Marc, Sofia. Sa crestetzi mari si sanatosi.

Pup si revin mai incolo

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

quote:
Originally posted by cocutica

CamiM multumim pentru urare!

Iata ca dupa o saptamana de la aparitia primului dintisor avem si noi de anuntat PROGRESE: la fix 6 luni Elena sta singura in fundulet si are 2 dinti. Doroti iti multumim anticipat.

DianaR intr-adevar am observat si eu ca maimutica mea merge ca racul, dar am crezut ca mi se pare. Dar cand ajunge la tablia patului cu picioarele reuseste sa se propulseze inainte :-))).

Lacri am si eu o mare nelamurire...cum se pregateste avocado? In supemarket fructele sunt coapte?... ca mi se pare ca nu? Eu stiam miezul trebuie sa fie ca untul...poate ca am incurcat eu fructele

Multi pupici tutturor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

FELICITARI!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Multumimmmm...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

La multi ani !
Alex, Elena, Petru, Marc, Sofia pentru 6 lunitze!

La multi ani Mihnea, Radu, si Catalin pentru 7 lunitze maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Diana-multumesc de intrebare.Mihaitza e la fel, nu prea papa.dar acum nu stiu ce are ca vrea sa stea numai in brate.Cum il las jos cum se apuca de plins de parca ce i-as face.
Felicitari pt cetatenie.Ce frumos trebuie sa fie.....

Cocuta-daca avocado e tare, trebuie lasat la temperatura camerei citeva zile si abia apoi se consuma.Cind il apesi si vezi ca iti intra degetul in el, insemana ca se poate minca.Asa tare nu e bun, e necopt.Incearca sa-l gusti dupa ce se inmoaie, e delicios.

neda si mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

amiss, uite asa a patit e de vreo saptamana, aseara s-a trezit doar de 3 ori, dar noi nummancam cartof. noua dr ne-a zis sa nu ii dam cartof ca fermenteaza si o doare burtica, eu nu i-am dat, chiar as fi vrut sa ii dau.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by neda
Cocuta-daca avocado e tare, trebuie lasat la temperatura camerei citeva zile si abia apoi se consuma.Cind il apesi si vezi ca iti intra degetul in el, insemana ca se poate minca.Asa tare nu e bun, e necopt.Incearca sa-l gusti dupa ce se inmoaie, e delicios.

neda si mihaitza

Neda multumesc frumos...asa intuiam si eu. O sa mai iau o data si o sa-l las sa se coaca...abia astept sa vad cum e...mi-ai facut o pofta, ca eu sunt pofticioasa de cand ma stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor unde pot sa pun si eu film cu Kailan. Pe Yahoo nu am gasit...
Stiti voi?

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Ramona intra pe dropshots.com, fa-ti cont acolo si incarci filmuletzul, apoi ne dai link-ul sa-l vedem. Abia astept! Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Multam mult!

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am si eu o intrebare. Daca Petra e fornaita (nas infundat) si in rest nu are nimic (e asa de la iesitu' afara) nu poate face vaccinu?
Mi-a spus o mamica, cum ca ea asa a facut vaccinu' la bebe si a ajuns cuel in spital.
Nu e racita Petra doar ca fornaie si are nasu' infundat de ceva timp (2zile ) dar a mai fost asa si i-a trecut. A facut iar muci de cand am iesit afara.

Da, sunt legume care fermenteaza in burtica. Copiii inca nu sunt obisnuiti cu procese grele de digestie. Am pus eu o listuta cu legume si cu ordinea in care se recomanda de doctorii de aici.

In legatura cu vacinul, da si noua ni s-a spus sa nu dam vaccin daca baiatul e racit sau curge nasul.

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput