Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinaghita superb arata tortul facut de tine.. !Acuma musai sa ne dai si reteta!!

Carmina frumoasa ideea cu poza ta si a lui Mihnea!! Ce seamana cu tine!Am vazut si pozele noi, cu asa pui mic si dragalas nu-i de mirare ca rabdarea mamicii e .. fara limite!!

Arleena .. da poza cred ca e numai buna pentru concurs!!

Virgi da pupa repede Luanei.. asa fata mumoasa!! Si voi aveti casa plina de jucarii vad!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Am pus si cateva poze mai noi cu gogosica!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Si nu uitati sa puneti cizmulitele in asteptare: asta seara vine mos Nicolae!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Cami intrebarea este tu ce pui in ghete nu de alta poate dai si la altii ideei. Cat priveste jucaria poate Sofiei ii va place who knows???
Ce zic eu nu e chiar premergator este un activity center foarte misto. Practic ea face cativa pasi se invarte e nebunie. Acum e alegerea ta, daca spui ca printesei nu-i place.
Hei am vazut pozele cu gogosica. Ce scumpaaa este. Ai pus-o pe olitza deja??? Sta??? Apropo parca ziceai ca vrei sa incerci Huggies super flex sau ma rog cei noi. Am luat eu nu-mi plac sunt naspa rau o strang pe Nicole si sunt 4 au elastecul rigid rau.
Pupicei printesei dar si mamicei ei. La noi e zapadaaa.

Virgi ce de jucarii are Luana.... Asa i-as lua si eu lui Nicole dar pe 18 dec plecam (am raspuns si pt Cami cu ocazia asta) si nu are rost sa-i iau, ca poate cand ne vom intoarce nu-i vor mai place.
E scumpa rau acolo in pat cum sta la pozat

Noi avem probleme cu dintii deci de 3 zile o tin on stop numai in brate ma doare coloana de mor si ceea ce ma oftica este ca nu pot mai mult si ma supar si pe ea cate-odata Ea mititica e in suferintza din cauza durerii si eu...dar chiar ma dor mainile rau si coloana ce sa fac????

AS AVEA SI EU O INTREBARE POT SA-I DAU IAURT UI NICOLE??? Cum nu papa nimic decat fructe si alea cu chiu cu vai, i-am luat iaurt organic azi pt bebelusi amestecat cu banana. E ok sa-i dau???? Va rog mult sa-mi raspundetzi.

Azi am ridicat felicitarile de Craciun cu Nicole sunt superrr misto. Ce fata frumoasa ammmm....

Eu va doresc sa gasiti cadouri cat mai frumoase pt bebei si nu numai...si sa a bucurati de Sf Nicolae.

Pupici.

Doroti trecene si pe noi pe listutza (in 4 labutze)). In curand o sa mergem de-a bucilea deja exersam.

Hai ca am scris o gramadaaaaaaaaaa.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

camim
Ai pus-o pe Sofia deja pe olita???? E extraordinar!!! Nu am mai auzit pana acum copil de 7 luni pe olita. Merge treaba?
Ai facut deja si braduletul!!! Ce frumos!!

Filmuletul meu e prea mare si pt Youtube. Trebuie sa vad cum rezolv chestia.

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Am pus si cateva poze mai noi cu gogosica!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Frumoasa gogosica!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Buna dimineata, CIRESELE!!!

Va invit sa stam de vorba la CAPITOLUL 29!!!

Steluta.

Mergi la inceput