Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ralucis - asta e tariful cerut de ea. Pana daunezi cerea 100 RON dar la ultima consultatie nea cerut 150 RON, iar deplasarea e o adevarat poveste: sotul meu o aduce si o duce de la Piata Victoriei . Mai mult din cauza asta cred ca vom renunta la ea. Mi se pare aiurea sa o si ducem de colo colo pe langa cat ii dam pt consultatie.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by vavitzu
DOROTI mersi esti o dulcica chiar vreau niste lenjerii...off mai vb pe tema asta acu' nu pot nici sa gandesc de suparare, obosita...am baiatul bolnavior...abia de 3 ore ce am venit de la urgentze, spitalul de copii, m-am linistitt un pic...citesc ce ati scris voi pe aici apoi merg la nani ca...am o noapte alba...te mai contactez eu.

valy mama lui Edutzu

Vavitu multa sanatate puiutului, of asai de rau cind tii bolnav puiu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

roxana, ai dreptate ca e cam ciudat sa o si transportati, a mea a venit singurica cu masinuta ei, ca atunci cand i-am dat banii si i-a refuzat am zis ca macar pt benzina sa-i ia! acuma s-ar putea ca dr ta sa fie mai buna, poate de aia are tariful asta.

Mergi la inceput

doroti, chiar acum vroiam sa intreb de tine. cum se mai simte natalita? ati mai mers si la alt dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de zi: Matei, Mara, Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia!!Lacri multumesc frumos! O sa ii dau si eu fructele amestecate cu cereale si iti spun daca am rezolvat ceva! Si o sa incerc si combinatiile alea, poate poate..
Al meu bea pe nerasuflate suc de fructe-adica acela mov- de la Nestle.Acum i-am luat si de portocale dar nu i-am dat inca.Borcanasele pur si simplu le URASTE, orice ar contine..legume,legume cu pui,cartof cu dovleac, legume cu orez, fructe Gusta si apoi ii vine sa vomite, tuseste, se ineaca..cateodata chiar vomita, vorbesc serios! Nu ii mai iau..am in frigider 3 borcanse desfacute aproape neincepute..azi le arunc, am mai incercat ieri 3 sortimente dar nu a vrut deloc.Roxana chiar ca papacila Catalin, bravo lui! Asa da copil! Vai dar cat ii dai pediatrei..macar e buna? Si o mai si duci cu masina?? E prea mult!ralu am vazut si noi pozele noi cu papusica ta..si chiar le-am luat de la inceput de cand era ! Ce mare s-a facut!! Si e frumusica foc!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

ama, apropo de borcanase, eu nu inteleg cum au bebelusii astia asa o reactie cand nu le place ceva ca sa nu mai spun ca nu stiu cum detecteaza ei in mancare chestiile nasoale. eu am gustat mancare din borcanase si i se pare ok, in nici un caz rea. asa strambaturi are si linca, ieri i-am facut piure de mar cu un pic gutuie coapta in folie, era o bunantate, dar s-a si srambat si a urlat intr-un hal cand i-am dat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

LA MULTI ANI EVELYN SI BIANCA PT CELE 7 LUNITZE,MARA,ELENA,ALEXANDRU,PETRU,MATALIA,MARC SI SOFIA PT CELE 6 LUNITZE!!!
Am vazut poze cu cireshele tare frumoase si mari!Felicitari pt statul in fundulet si in patru labutze!
Diana79 tinem pumnii!bafta la examenul pt cetatenie!!
Vali,sanatate multa lui Edutzu!!!!Medici tembeli!
Mai scriu,dar sa mai citesc o data sa imi aduc aminte!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

[font=Comic Sans MS][purple][b]LA MULTI ANI sarbatoritilor de zi: Matei, Mara, Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia!!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

La multi ani Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia! Sa cresteti mari,sanatosi si tare papaciosi!

La multi ani si pentru bb-ii care au implinit zilele trecute 5 si 6 luni, nu vreau sa uit pe careva asa ca nu mai fac listutza cu nume.

Noi suntem bine, papam de stingem, rontzaim mult mai ales ca avem 2 fierastraie.Sper ca dintii de sus sa nu iasa si ei deodata, si mai ales sa nu iasa pana luna viitoare!!!Vreau o pauza de maraiala de dinti!!!

Carmina succes cu mofturila.Nu stiu ce sfat ti-as putea da eu, ca nu m-am lovit decat o singura data de refuzul mancarii (ieri i-am dat para+mar+biscuiti de tarate si i-a refuzat categoric, desi mai mancase de cateva ori fara pb combinatia asta....poate acuma era marul mai acrisor).Si totusi, desi a refuzat numai ieri o masa, m-am enervat si m-am chinuit cu el pana la limita rabdarii mele (imputinata deja de Fini).Deci......TE ADMIR ca te tin nervii in conditiile date. Sa-ti dea Dumnezeu rabdare si fantezie la mesele lui Mihnea si va fi tot mai bine pe masura ce creste.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput