Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)
Raspunsuri - Pagina 21
CamiM spune:
Virgi tu cu jucariile tale 
![]()

Mi-a ramas gandul la jucaria de la vtech( first steps baby walker) la care ai dat tu link si am vrut sa o comand si eu pt Sofia si ce crezi..nu e la noi!! Au tot felul de jucarii de la firma respectiva dar pe aia nu o au!! Au un walker vtech dar nu asa de fain
. M-am necajit tare rau dar pana la urma am gasit altceva sa imi placa e o masa activity center de la Leap frog-http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2293345.Am comandat-o azi si sper sa ajunga pana de Craciun.
Ce zici tu ca nu ai rabdare sa stai pana la Craciun sa ii dai cadourile Luanei asa patesc si eu, asa ca (ce nu i-am dat inca) le tin ascunse poate mai uit de ele cateva zile..![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Am pus si eu poze cu Nicole aici:
http://new.photos.yahoo.com/necdiana/album/576460762358952600
Pupici
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Felicitari papusica Nicole!!!!
Bafta mami la test!!
Cami &
Sofia poze Sofia
Roxana Claudia spune:
Virgi - mare dreptate ai cu tarifele practicate. Mie im i vine acasa o pediatra si imi nici mai mult, nici mai putin de 150 RON
. Dar ce sa fac...zic si eu sa aiba tot ce-i mai bun puiul meu.
Carmina - si la noi variaza cantitatea de lapte consumata. Insa nu au fost zile sa scada sub 350 ml. Iar Catalin a renuntat dintr-o data la san. Explicatia mi-am gasit-o singura: debitul de lapte era f scazut, si cum eu incepusem completarea iar la bibe curge laptele nenica...normal ca nu i-a mai convenit. Cand il puneam la san tipa de parca il picam cu ceara.
Diana 79 - iti tin pumnii astazi pt test. Vazut poze cu Niole si nu-mi venea a crede ochilor ca merge de-a busilea, sta in poponeata. Printesa curajoasa!!
Valy - zau daca nu as cauta din nou pe nesimtita de doctora sa ii zic vreo 2...pai ce, asa se joaca de-a pus diagnosticul?
Si tu ce ii dai lui Edutzu acum? Sau doar izolare?
Lacramioara asa-i : nu degeaba Catalin e Papacescu! Normal ca va sta mai tarziu in poponeata, va merge mai tarziu de-a busilea, si seva ridica ultimul dintre ciresari, ca e un papacios si fundul il trage inapoi![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
camelia.t spune:
'Neata la toata lumea.
Mai da scrieti, nu va-ncurcati!
Incerc sa ajung la zi cu cetitul (ca zilele astea nu am prea intrat pe net) si revin.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
DianaR spune:
Carmina, am auzit de bebelusi care au refuzat sanul, apoi au acceptat biberonul, dar tot asa cantitatea de lapte bauta scadea de la o zi la alta... Si la copilasii de varsta lui fiu-miu au fost care au refuzat laptele praf, o mamica din Germania a reusit in schimb sa-si convinga puiul sa bea lapte de capra, pe acolo am inteles ca exista si lapte praf de capra... Oricum cata vreme papa diversificat si bea lichide atunci nu-i asa mare bai.
Vavitzu, imi pare rau! Dar tu nu ai avut rubeola? Alaptatul ar fi trebuit sa-l protejeze... Urticaria seamana mult cu rubeola la debut, alergia la medicamente sau alimente, dar si cu roseola infantum... Bebelusii au ei in mod natural ganglionii mariti, bubele sunt f asemanatoare si in alergie si in rubeola si in roseola, rosu in gat ii si la rubeola si la roseola si in raceala banala tratata aiurea cu antibiotic... Ce sa zic, pana la urma greseala nu e chiar atat de rara si oarecum scuzabila. Mai rau e ca daca e virus (roseola, rubeola, sunt boli virale) hemisuccinatul le-a cam permis sa-si faca de cap, poate vor avea o evolutie mai prelungita. Pana la urma singurul mod de a confirma diagnosticul e dozarea de anticorpi. Pupici Edutzului! Si mai lasa balta antibioticele alea, ti-am mai spus! 
Fiica-mea asta ii de coma, o pun pe burtica, incearca sa ajunga la ceva (in cazul de fata la laptop) si o ia inapoi ca racul... Daca nu-s pe faza se scurge frumos de pe canapea...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Lya spune:
Ama,Virgi,Steluta,Ildi,multumim de felicitari!
Valy,ce spui tu acolo seamana f bine cu ce-am patit io cu Rut cand avea 3 luni jumate.Febra,raceala,antibiotic.......eruptie ....ne-au trimis de la spitalul de copii la infectioase ca are rubeola,dupa cateva luni i-am dat iar ospamox si .......surpriza,rubeola era defapt urticarie,a facut alergie la antibiotic.Unii doctori nu vroiau sa creada ca e rubeola din start avand doar 3,5 luni si fiind alaptata.Asa ca mare atentie la antibioticul care i l-ai dat acum in caz ca totusi nu e rubeola.Multa sanatate Edutzului.
Roxana,chiar eram curioasa cum sunteti cu renuntarea la laptic noaptea.Am incercat si io o noapte si a mers cu ceai de anason si chimen putin indulcit(desi nu-mi convenea ,dar am zis ca pt prima noapte merge si asa)apoi am incercat si cu acelasi ceai si cu altele speciale de copii neindulcite si nu le ia nicicum,chiar si apa e cah asa ca nu stiu cum sa-l fac sa bea ceai(noaptea ca sa renuntze la tzitzi).Voi ce ceaiuri le dati piticilor???
Arleena,mersi de pontul cu scutecele Huggis Superflex,sunt f bune.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Roxana Claudia spune:
Lya - eu i-am dat de toate: Babycalm, Babytea, BabyDrink....aiurea, el de lapte nu se lasa.
Lacramioara - tu cum ii dai avocado in piure? Il pui la robot asa crud dau cum???
DianaR - chiar ca m-ar termina sa vad cum merge asa inapoi
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI EVELYN SI BIANCA PT CELE 7 LUNITZE,MARA,ELENA,ALEXANDRU,PETRU,MATALIA,MARC SI SOFIA PT CELE 6 LUNITZE!!!
Am vazut poze cu cireshele tare frumoase si mari!Felicitari pt statul in fundulet si in patru labutze!
Diana79 tinem pumnii!bafta la examenul pt cetatenie!!
Vali,sanatate multa lui Edutzu!!!!Medici tembeli!
Mai scriu,dar sa mai citesc o data sa imi aduc aminte!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
cocutica spune:
CamiM
multumim pentru urare!
Iata ca dupa o saptamana de la aparitia primului dintisor avem si noi de anuntat PROGRESE: la fix 6 luni Elena sta singura in fundulet si are 2 dinti. Doroti iti multumim anticipat.
DianaR intr-adevar am observat si eu ca maimutica mea merge ca racul
, dar am crezut ca mi se pare. Dar cand ajunge la tablia patului cu picioarele reuseste sa se propulseze inainte :-))).
Lacri am si eu o mare nelamurire...cum se pregateste avocado? In supemarket fructele sunt coapte?... ca mi se pare ca nu? Eu stiam miezul trebuie sa fie ca untul...poate ca am incurcat eu fructele![]()
Multi pupici
tutturor!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
ralucis spune:
diana79, diana R, virgi, lyly, ildi, multumim pentru aprecieri
!
vavitzu, mai ce nasol, aveti grija, eu nu stiu ce sa mai zic de unii dr, de ce se pripesc asa, mai ales cand e vorba de copii
. sanatate multa!
diana79, pai in cateva saptamani patrulati prin casa serios, nu gluma! iti tin pumnii la testul de cetateni ( pe care l-ai dat, oare? cu diferenta sata de fus
)
roxana, tariful asta e cerut de ea? sau ii dati voi pt deplasare, consultatie si tot tacamul? ca daca e cerut de ea mi se pare cam mult... eu de fiecare data cand a venit acasa i-am dat maxim 500, iar la cabinet 2-300.nici nu a vrut sa ia banii, trebuie sa ma lupt cu ea sa-i primeasca, e draguta, ce sa zic.
cocutica, da, e untos avocado, da' mie une mi se pare ca n-are nici un gust, stiu ca e bogat in multe, de aia i-am dat si eu, combinat cu para.

Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)