Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

wapi, este o idee chestia cu laptele care nu-i place, dar...am tot schimbat la formule, pe toate le-a incercat: humana milumil, nan fara lactoza si a cceptat nan 1. Acum de ce sa nu-i placa nan 2. Dar am sa-l intreb si pe medic marti si daca el zice sa incerc cu un alt lapte asa am sa fac.

Diana, multumesc poate ca o sa dorm un pic mai linistita in seara asta. cereale cu fructe inseamna cereale care contin lapte + fructe la borcan sau naturale. Ii dau branzica, mananca 3 zile branza care iese dintr-un litru de lapte iar apa bea cam 150 ml pe zi + cea din cereale si de la legume...ca el mananca 4 linguritze mancare 2 linguritze apa, altfel nu-i intra mancarea pe gat.
Si zici ca ai mai auzit de bebei care sa renunte la supt asa pur si simplu? DAr care ar fi cauza? Le e lene sa suga sau ce?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Valy, pe cuvant ca am ramas fara cuvinte la povestea ta...si macar de-ar fi doar poveste. Ma ingrozesc astfel de intamplari cu medici incompetenti si debili si prosti si dracu' sa-i ia. Na ca m-am enervat. Pai sa nu-ti vina sa le dai cu o piatra intre ochi si sa le spargi capul ca si asa sta degeaba pe umeri.
Bine ca s-a lamurit pana la urma si ii doresc lui Edy mic multa sanatate si sa nu-l manance pielea rau iar tie rabdare si putere. Eu as face totusi o vizita medicului care l-a diagnosticat cu urticarie doar asa de distractie sa se simta prost, exact cum este de fapt.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

gicutza ca tot pomenisi de filme tocmai am vazut si eu acum "Volver" de Almodovar...absolut superb filmul si penelope cruz si carmen Maura la inaltime...il recomand cu caldura iar eu acum o sa caut pieces of april pe Odc.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VALY
Chiar ca e de strigat la cer!!!! Ar trebui sa-i administrezi acum copilului tau ceva bacterii benefice pt refacerea intestinelor. Orice cura de antibiotic ataca bacteriile benefice din flora intestinala. Iar intestinele sunt raspunzatoare pt rezistenta generala a organismului. Daca acolo nu stau lucrurile bine, tot organismul slabeste. Eventual bea tu iaurt (daca alaptezi) si alte produse lactate care contin culturi de bacterii benefice. Asa ajung si la puisorul tau.

Succes!

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata ciresici

Valy - imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o asa experienta urata.

Eu in Galati am fost la doctorita Tuchel, nu stiu daca ai auzit de ea. Pot sa spun ca s-a purtat foarte bine cu noi, desi nu ne-a diagnostiscat corect, insa eu aici nu dau vina pe ea, ci pe faptul ca nu detinea in cabinet nici un aparat cu care sa poata sa se uite in urechiuse sau in gatutul bebelusilor. Nu mai spun de altele, fara de care nu-ti pot face treaba. Ea parea o femeie foarte bine pregatita si foarte deschisa, insa asa cu ochiul liber nu se poate diagnostica.
Eu am vazut cum face choy. Pana nu e sigur ca in gututul sau urechiusa micutului este intr-adevar infectie..nu-ti da nimic. Ba te trimite acasa si te cheama dupa 2 zile sa vada evolutia bolii. Dar nu pune niciodata diagnostric cu ochiul liber.

Eu cred ca asta e de condamant. Ca majoritatea medicilor isi deschid cabinete fara a fi dotate corespunzator. Eu nu zic ca apatarura de la el din birou este ieftina, dar fara ea nu au voie sa functioneze. Nu poti sa deschizi un cabinet de pediatrie cu un caiet si un termometru. Nu-i posibil asa ceva!!!

Off!!! ce cere papa

Mergi la inceput

Si ce-i mai trist si nu inteleg de ce?? Este tariful practicat in romania care este foarte mare din ce citesc la voi aici. Eu platesc pe o consulatie fie ca-i face echo, fie ca-i analizeaza gatutul, urechiusele, inima etc. nu mai mult de 15 usd, eu ca strain. Cred ca koreranul de rand nu plateste mai mult de 5 usd. Medicatia este intr-adevar scumputa, dar daca ai asigurare nici n-o simti. Insa pana sa-ti dea astia un tratament e cale lunga si trebuie sa fie ceva foarte grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Neata fete dragi si pupici la ciresici!!
Uff am facut eu ce am facut si iar am ramas in urma cu cititul ..dau fuguta sa recuperez.
Zilele astea am fost la cumparaturi de mos si nu numai, e o nebunie aici in magazine toata lumea cumpara decoratiuni de craciun si cadouri e mai mare dragul sa te uiti la ei cum se invart in cerc( ca la balci: mame cu copii care urla, tatici exasperati, cucoane jignite de pret sau mai stiu eu ce, bunici care cauta jucaria perfecta pentru nepotei..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi anisori cireselor care implinesc zilele acestea 6 luni: Matei, Mara, Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

La Multi Ani!!!! cireselor care implinesc astazi 6 lunite: Alexandru, Petru, Natalia, Mark-Adrian si Sofia

Ralucis - am vazut fotografiile. Are mama o dulceata de printesita. Super pulovarasul!!! Mi-a placut si de prietena ei.
BB2 - succes!! sa se intample repede si sa fie baietel daca asta va doriti.

Diana79
- wow...Nicole face progrese serioase. E tare frumoasa!!!

Cami
- hehei, heeeei ce frumos descrii tu atmosfera sarbatorilor acolo. Shopping-ul din preajma sarbatorilor de iarna e cel mai frumos....
Mi-au venit si mie jucariile comandate...dar n-am putut sa le tin pana la Craciun..m-am gandit eu, ca anul asta oricum nu intelege..insa pare tare incantata de ele, mai ales de masinuta. O plimb prin casa deocamdata si rade de nu mai poate.
Poate mai tarziu pun si niste poze.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Masinuta despre care va povesteam este jumbo go go go, vedeti www.kskids.com/" target="_blank"> AICI la "our products, playmats and big toys"

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Eu comand de pe site-ul asta jucarii de multa vreme si sunt intr-devar de buna calitate, iar pentru bebelusi o adevarat incatare. Mi-a placut si mie mult masinuta Jumbo Go Go Go, dar nu i-am comandat-o pana acum. Daca v-o aduce voua Mosul, astepteam sa ne spui cat de incantat este Razaciosul in ea..si apoi trimitem si noi o scrisorica la Mos..

Mergi la inceput