Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

LA MULTE LUNITE ALEXANDRU, PETRU, NATALIA, MARC-ADRIAN si SOFIA, SA CRESTETI MARI SI VOINICI, SA FITI SANATOSI VESELI SI BUCUROSI!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Lya, Camelia.t multumim pentru urari!

Mergi la inceput

Mamicilor de cirese dragute, poate deja stiti sau poate nu, dar daca v-ati plictisit de cutiuta muzicala...noi am descoperit un radio pentru copii bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbnb RADIO ITSY BITSY si se poate asculta si live de pe internet de la adresa www.itsybitsy.ro/" target="_blank">http://www.itsybitsy.ro/.

Have fun!

Ps. a intervenit si Ela in mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

multumim cocutica. ascultam si noi acum.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani de 6 lunisoare: Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia!

Mikiion, ia uite www.desprecopii.com/News.asp?id=84" target="_blank">aici, n-o fi acelasi fotograf la al doilea copilas din lista?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor unde pot sa pun si eu film cu Kailan. Pe Yahoo nu am gasit...
Stiti voi?

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Salut fetelor! Am racit si nu sunt chiar in forma, plus ca Timeea e maraita un pic pe motiv de muci si dintisori, Vladut e si el racit... Asta e...

Multa sanatate Diana atit tie cit si puiutilor tai!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:

Salut fetelor! Am racit si nu sunt chiar in forma, plus ca Timeea e maraita un pic pe motiv de muci si dintisori, Vladut e si el racit... Asta e...

Multa sanatate Diana atit tie cit si puiutilor tai!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

deja azi suntem mult mai bine! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor unde pot sa pun si eu film cu Kailan. Pe Yahoo nu am gasit...
Stiti voi?

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Ramona intra pe dropshots.com, fa-ti cont acolo si incarci filmuletzul, apoi ne dai link-ul sa-l vedem. Abia astept! Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:

Carmina, am auzit de bebelusi care au refuzat sanul, apoi au acceptat biberonul, dar tot asa cantitatea de lapte bauta scadea de la o zi la alta... Si la copilasii de varsta lui fiu-miu au fost care au refuzat laptele praf, o mamica din Germania a reusit in schimb sa-si convinga puiul sa bea lapte de capra, pe acolo am inteles ca exista si lapte praf de capra... Oricum cata vreme papa diversificat si bea lichide atunci nu-i asa mare bai.

Vavitzu, imi pare rau! Dar tu nu ai avut rubeola? Alaptatul ar fi trebuit sa-l protejeze... Urticaria seamana mult cu rubeola la debut, alergia la medicamente sau alimente, dar si cu roseola
infantum... Bebelusii au ei in mod natural ganglionii mariti, bubele sunt f asemanatoare si in alergie si in rubeola si in roseola, rosu in gat ii si la rubeola si la roseola si in raceala banala tratata aiurea cu antibiotic... Ce sa zic, pana la urma greseala nu e chiar atat de rara si oarecum scuzabila. Mai rau e ca daca e virus (roseola, rubeola, sunt boli virale) hemisuccinatul le-a cam permis sa-si faca de cap, poate vor avea o evolutie mai prelungita. Pana la urma singurul mod de a confirma diagnosticul e dozarea de anticorpi. Pupici Edutzului! Si mai lasa balta antibioticele alea, ti-am mai spus!

Fiica-mea asta ii de coma, o pun pe burtica, incearca sa ajunga la ceva (in cazul de fata la laptop) si o ia inapoi ca racul... Daca nu-s pe faza se scurge frumos de pe canapea...

Mai Diana ce sa zic...nu stiu nici eu ce sa mai cred ce e de fapt, cert este ca dupa ureche ganglionii sunt mai umflati, cat un bob de mazare...si cu dozarea de anticorpi cum este?...eu habar nu am daca am avut rubeola ptr ca pe mine m-au crescut cand parintzii, cand bunica, cand o matusa, asa a fost viatza...ai mei parintzi nu aveau cum sa ne creasca ptr ca munceau..stii tu vremurile ceausiste...stiu ca am avut varsat de vant la 18 ani(mititica de mine), oreion...si cam atat.
Lui EDUTZU pe corp i s-a mai dus roseatza..mai are pe fatza...si apar, apoi dispare roseatza asta...asa se manifesta rubeola?...sau la caldura erupe mai tare...
Multumesc pentru raspuns...te pupacim ...sper ca ai avut rubeola

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput