Miresele anului 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce mai fac fostele miresuci????Ce va fac bebeii????
Pupici la toate

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata foste miresici!
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti. Eu sunt bine, pot spune chiar foarte bine. Mi-au trecut greturile si in afara de sani durerosi nu prea am alte simtome de sarcina. De fapt ar fi o problemuta...cred ca voi face hemoroizi. Stau foarte mult pe scaun la serviciu si din cand in cand am niste dureri prin zona...Voi ati patit asa ceva in timpul sarcinii?

Pupici

Andreea 10+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna la miiresici!
Am intrat sa vad ce face Monica. Deci se pare ca a nascut??? Sa inteleg ca nu mai fac galerie, dar tin sa ii urez muuulta sanatate ei si bebelusului, mult lapte si numai bine!!!!
Noi suntem bine, joi la masa de fructe a zis MA! Si-s asa de fericita. De atunci ma tine numai in MA. E un scump. A renuntat si la masa de noapte. Acum doarme ceva mai bine. Sa speram ca trecem si peste noptile nedormite.
Va pup pe toate si cand mai am timp intru

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ioana, cred ca Monique a nascut. Sa-ti traiasca micul vorbaret!
Dar de leyla stie cineva ceva? Ca parca si ea trebuia sa nasca in perioada asta!
Andreea, eu in timpul sarcinii n-am avut probleme (de fapt am avut hemoroizi dar n-am stiut de ei). La mine s-au facut simtiti dupa nastere si inca ma mai chinui si acum cu unul. Te sfatuiesc sa faci multe bai de sezut cu ceai de musetel (mai ales acum cat nu ai burtica si inca te misti usor) si mai intreaba la farmacie ce iti recomanda pentru ca nu stiu ce poti folosi in timpul sarcinii.
Hai sa ma laud si eu: ieri am fost la Brasov la bunicii mei ca sa-si vada si ei stranepoata. Pe drum fii-mea a descoperit ca are manute si ca le poate studia In plus ieri seara si-a tinut pentru prima oara singurica biberonul cu ceai. Era asa de dulce cum tinea strans de el, sa nu cumva sa i-l ia cineva

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Helau, gagici!
Noi facem bine, cu greturi, somn si dureri de burta si de mijloc (deja, niciuna nu mai e o noutate). Maine reincep serviciul, dupa 2 saptamani si ceva de medical. Mi-e groaza! Ma linisteste doar faptu' ca joi e ultima zi lucratoare la noi, deci n-o sa ma chinui decat 3 zile.
Noi ne-am preocupat de porc in weekendu asta, si-am bagat in mine ca o sparta (mai ales sorici ).

De Monica stiu doar ca a nascut natural cu epidurala un bb de 4200, pe 16 dec. (asa vorbesc mamicile de nov.-dec.). Leyla avea DPN-ul azi, din cate stiu tot de-acolo...

Va pupez!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

9+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
am vazut acum ca m_monique a nascut pe 16!
Felicitari m_monique!! Sa fie sanatos si mancacios si refacere usoara!

Leyla a nascut mai inainte de termen, am citit pe undeva, pe 30 nov, un baietel. Am trecut-o deja, Olguttza!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

www.tickercentral.com/view/72z4/3.png" target="_blank">Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna iubitele,
Felicitari monique pentru nastere, sa fie sanatos si mancacios.
Lexi nu am mai gasit costum dragut...asta e mai caut .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

m-monique si leyla, felicitari si sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si norocosi iar voua refacere rapida!
Olguttza, sarcina usoara in continuare. Sa ne mai spui cum te simti si ce mai faci!

Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Fetitza draga acu vazui si eu mesajul tau.....sa iti dea D-zeu multa multa multa sanatate si iti tin pumnii!!!

quote:
Originally posted by olguttza

Helau, gagici!
Noi facem bine, cu greturi, somn si dureri de burta si de mijloc (deja, niciuna nu mai e o noutate). Maine reincep serviciul, dupa 2 saptamani si ceva de medical. Mi-e groaza! Ma linisteste doar faptu' ca joi e ultima zi lucratoare la noi, deci n-o sa ma chinui decat 3 zile.
Noi ne-am preocupat de porc in weekendu asta, si-am bagat in mine ca o sparta (mai ales sorici ).

De Monica stiu doar ca a nascut natural cu epidurala un bb de 4200, pe 16 dec. (asa vorbesc mamicile de nov.-dec.). Leyla avea DPN-ul azi, din cate stiu tot de-acolo...

Va pupez!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

9+

De la nunta...

Mergi la inceput

Buna tuturor!
Fetelor, va invit la o portie de si la un de sampanie in cinstea Mariei care azi implineste venerabila varsta de 3 luni

Mergi la inceput