Miresele anului 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Lexi sa-ti traiasca iubita sa fie sanatoasa , multi ani inainte.
Pupici.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele...

m-monique si leyla, felicitari si sa dea DD sa fiti sanatosi cu totii sa va puteti bucura unii de altii...

lexi, sa-ti traiasca ingerasul...la multi ani si distractie placuta... arunca o felie de pizza si la galati, la mine.

pupici!

Ne straduim pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

multumesc pt incurajari si pt felicitari.

eu am nascut pe 16 dec ora 9:40. pe puiut il cheama Andrei. la nastere a avut 4200 g, 56 cm apgar 9.
am avut nastere naturala cu epidurala.
am avut un travaliu lung de aproape 14 ore. dar am avut noroc si de un anestezist de nota 20, ca altfel nu stiu cum as fi rezistat.

Andrei
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Monique refacere cat mai rapida .
Papa Andrei dragutul bine?
Ai pus poze cu gargaritul?
Astept
Pupici.
Ai grija de tine.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Maria La multe luni!
Si noi facem 5 duminica!
Monica refacere rapida, mult laptic si bebe Andrei (tizu lui Osama) sanatos si cu noroc!
Vladimir=killer de masa, Ioana= innebunita, disperata. Cam asta facem noi .
Ioana (Olgutza) ce dor imi e de ce descrii tu pe acolo fata si las' ca trec greturilii!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

monica felicitari pentru bb andrei sa va traiasca si sa fie sanatos !!! aaaa si mult laptic

mariuca sa fii sanatoasa ingerash scump

eu is pe fuga ca m-am apucat deja de bucatarit fursecuri pentru craciun...daca alta ocupatie n-am

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Monique, Leyla FELICITARI mamicilor!!!! Sa nu ne uitati cu pozele ingerasilor!!!

Lexi sa-ti traiasca Ingerasul scump!!!!
Nusha ce i-ai cumparat Ingridutzei de Mos?
Olgutza sarcina usoara si sa-ti dea Dzeu un sanatos si frumos ca tine!
Ioana imi imaginez ce fericita esti pentru primul cuvant al nazdravanului!!! Sa-ti traiasca! E dulce foc!

Offf ce m-ati impresionat!! Imi vine sa ... La mine nu vrea bb sa vina mai repede!

Va pup pe toate, miresicile mele scumpe!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim tuturor pentru urari
Noi raportam o bebita cuminte si papacioasa ieri, ceea ce m-a linistit pentru ca de 3 zile nu mai vroia sa pape mai mult de 70 ml la o masa. Ei, si ieri a papat la fiecare masa cel putin 100 ml. oricum cand am venit acasa am gasit-o dormind, asa ca nu i-am mai facut poze de ziua ei. Am facut poze doar la prajitura la care am muncit pana pe la 11 noaptea

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Fetitza draga acu vazui si eu mesajul tau.....sa iti dea D-zeu multa multa multa sanatate si iti tin pumnii!!!

iubita, saru'mana din suflet de urari si ganduri frumoase!
mai prin sectemvrie ashea sa-mi pui si mie d-o parte una-alta si flori mumoase (de camp ) pentru lumanarica . doamne, vedea-m-ash ajunsa acolo!

restu de gagici, va si nu ma invidiati prea tare, ca ce eram io pana acu cu nervii prashtie, da ce-s acu!!! vai de barbatu'meu, chiar nu'sh cum ma mai suporta! bashka ca tzine si postu, vrand-nevrand, de la bun inceput (cre'ca o sa-l tina pan' la anu pe vremea asta! ).

va dorim din suflet la toti si toate Sarbatori Fericite, implinite, un an bun si care sa va aduca tot ce va doriti!

io-s libera de maine pana pe 3 ianuarie, maine plecam la mama. o sa ma viu o fuga-n bucuresti pe 27, caci pe 28 mergem sa ne vedem odrasla la eco, si p-orma ne-ntoarcem en provence....

Edit ca sa ma-mi expun burtica!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

10+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

biby ingrid primeste de la mos craciun o pisica si un soricel de plus care miauna si chitcaiesc si o bratarica de aur cu numele ei

alex te inteleg cu bebitza eu cand nu manca ingrid cate o zi albeam si eu pe langa sor-mea

olgutza multi si ai grija de bb...si nu-ti mai stresa sotul

INGRID

Mergi la inceput