Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by acina
Lexi imi place rau costumul de ingeras...e superba in el.Vreau si eu de unde l-ai cumparat?
Pupici multi pt toate fetele
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Off, imi pare rau ca si pe tine trebuie sa te dezamagesc. L-am luat de la Sala Dalles de la Expozitia de craciun, dar era ultimul, am "jumulit-o" pe vanzatoare de el, ca il avea pe ea. De fapt, coronite mai aveau, doar aripioare nu mai aveau.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
acina spune:
Lexi multumesc.
Macar coronita sau poate mai gasesc si altceva dragut.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
m_monique spune:
anangel_lexi inca nu am nascut, dar nici mult nu mai am.
in aceasta seara merg la control.
39 + cu
Nunta noastra
anangel_lexi spune:
Monique, bafta la control si nastere usoara. Sa ne dai de veste, ca noi ne gandim la voi
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
m_monique spune:
anangel_lexi inca tot in varianta 2 in 1 suntem. a ramas ca vineri dimineata sa ma prezint la spital cu bagajul.
39 + cu
Nunta noastra
nushulica spune:
quote:
Originally posted by m_monique
anangel_lexi inca tot in varianta 2 in 1 suntem. a ramas ca vineri dimineata sa ma prezint la spital cu bagajul.
39 + cu
Nunta noastra
monica multa bafta vineri noi iti tinem pumnii sa vina bb acum cadou de craciun
sa ai o nastere usoara si sa intri sa ne comunici cat mai curand posibil ca stam cu sufletul la gura
INGRID
anangel_lexi spune:
Monique, pai atunci eu incep galeria . Nastere usoara si bebe sanatos si asteptam cat mai repede vesti de la voi!
m_monique spune:
multumesc pt. incurajari. sa dea Dumnezeu sa scap usor.
eu sunt pregatita psihic pt. ce va urma. bagajul e facut. m-am facut si frumoasa.
39 + cu
Nunta noastra
bibyrox spune:
Monique bafta multa iubita!!! Te asteptam cu pozicile lui !
Pup fetele frumoase!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele