Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 30
Bombonicaaaa spune:
Mai mie i-mi vine sa plang sa mor nu alta
ce emotzii am , nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si de cand suntem impreuna cu bune si rele , ne plangeam de burtici , echografii, au fost colicii si alaptatul ,acum e papa si mersul si in curand vom discuta de gradinitze 

Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Ursoaica spune:
Maraki ... bravo in sfarsit i-ai spus ce aveai pe inima!
Ingrid da, da si ce o sa ne mai inteleg cu ei
... mai ales cand s-or da cu fundul de pamant si tot ca ei o sa facem pana la urma pana s-or casatori si or face la randul lor copii... si noi am facut la fel ... este un lant neintrerupt ...![]()

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
VAAAI si ce ne mai dureau toate cele pe toate 

....acu un an pe vremea asta
Intram zilnic numai sa ne mai plangem unde ne doare ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
Ma eu plang de emotzii nu de suparare ca au crescut bebeii nostri , bine asta daca nu am starea lacrimogena de la salata aia orientala ca numai eu bocesc dintre voi 
Oana
de
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Ursoaica spune:
Bombo si de prima dragoste ... tot aici...!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
Ingrid S spune:
Maraki, daca te enerveaza, ignora-i...doare mai tare decat daca te certi si ii bagi in seama si crede-ma...nu MERITA EI sa te necajesti tu. 
Moni, gata AI AJUNS LA 5000....

Ce sa va mai zic: am primit azi cadouri...se dau cadouri la ziua de nume?? eu nu stiam asta. Diana a zis de 3 ori AIDA (adika haida), deci exerseaza la greu...si cand face asta ma loveste cu picioarele in stomac, sa-mi dau seama ca trebuie sa ne plimbam..![]()
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Mai, sper sa nu se desfiintzeze Dc asta pana om fi toate bunici de ian feb 2006 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Ursoaica spune:
Vaaaaaaaaaaai ce activa sunt! Sa nu-mi fie de deochi!
Mai fetelor eu ascult radio student fm ESTE SUPER NU MA MAI SATUR! Cine vrea adresa pt winamp sa ma contacteze pe mess!

Poze Raisa Ioana
Bombonicaaaa spune:

BUNICI SI SOACRE DE IANUARIE FEBRUARIE 2006 
Oana
de
JASMINE
monica70 spune:
... pentru ca nu m-am distrat in viatza mea ca aici,si totusi sunt destul de vesela de felul meu.
URSULINOOOOO ce mai zici de cisterna centrala
? 
MONI
de