Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 29
Bombonicaaaa spune:
Vai ce m-am emotionat 
ADIO BEBELUSI DE IANUARIE -FEBRUARIE 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
anasebe spune:
Moni 1
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Ursoaica spune:
Mai fetelor dar de ce asa repede schimbarea?
Nu trebuia in februarie la sfarsit cand predam stafeta noilor mamici?
Eu intre timp ma gandisem la BOBOCEI...oricum la cat frecventez eu forumul nu conteaza cum se numeste subiectul ... sa imi ziceti si mie unde il gasesc data viitoare cand mai intru.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
mAI FETELOR IAR MI-A APASAT Iarina pe nu stiu ce si imi apare scrisul cat un purice...ca nici nu vad ce scriu
...pe ce tre sa apas ca sa revina la normal?
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
Bombonicaaaa spune:
Pai Ursu acum ai iesit si tu din barlog? Si ce stafeta sa predam ca aici stam pana la 4 ani , nu plecam nicaieri![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
VA VINE SA CREDETI CA AM AJUNS AICI ?
A TRECUT APROAPE UN AN DE LA PRIMA MARE EMOTIE A SECTEI ...
Iar eu ... aniversez azi spiridusii cu o cifra rotunda! 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
maraki spune:
Sant la pagina 15
Moni ca sa fiu sincera,eu nu as accepta sa se insoare Robert cu o femeie divortata cu copii
Nu am de ce sa ma supar, dar socrosenia trebuie sa isi tina gura ca nu m-a facut Giorgos DOAMNA, eram atunci cand am venit aici si culmea ca imi este mai greu in Germania decat inainte in Ro 
Nu ma intereseaza ca vin sarbatorile, o i-a mama dr..u daca isi mai baga nasul
unde nu-i fierbe oala 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Ingrid S spune:
Bombo, de ce plangi? Mi se pare mai frumos asa...eu una sunt fericita cand ma gandesc ca in curand ma voi putea intelege cu ea, ca va merge, asa...bebelush mic doar la papa si nani, era cam plictisitor. Eu zic ca de acum incep fazele faine, mie una perioada ce vine imi place mai mult. ![]()
Ingrid S si
Diana
anasebe spune:
Maraki Sunt de acord cu tine. NU are nici un drept sa se bage asa.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
MARAKI as fi jurat ca asa e
tu nu l-ai lasa din start 

BOMBO capul sus ,lasa 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4