ANOOOOOOOO hai cu capitolul ca nu mai incapem aici 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Moni pana la batranete o invata una dintre noi sa faca site adevarat si sa faca forum acolo...![]()
Faza este alta ... daca dispare PC ce apare in loc?????????????? O sa fim ca parintii nostri acum o sa bajbaim ca babele pe acolo sa invatam!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursulik...cam ai dreptate..eu tot sper ca ma voi intelege cu ea, cum m-am inteles eu cu mama (faceam ce vroiam eu si mama...da, da, da) ![]()
Bombo...salata orientala? Nu da stare lacrimogena...ti-o spun din proprie experienta
!
Moni 

Ingrid S si
Diana
Intra-adevar de aici am cele mai frumoase amintiri din perioada sarcinii si am trait momente si emotzii extraordinare 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL