Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
microbu spune:
quote:
Originally posted by gripo
SANDRA, ce ma bucur ca mai apari si tu! si ce fetita pufoasa si frumoasa ai! sa-ti traiasca! nu te mai intreb ce mai faci, sa nu fac mai mult rau, dardulce fetita frumoasa.
Nu faci deloc rau daca intrebi dar m-am cam plictisit sa ma plang. Defapt niciodata in viata mea nu am suportat chestia asta si acum aici am ajuns
.Cat despre pufoasa mea si discutiile legate de greutate/inaltime vreau sa va spun ca mi se pare cam pufoasa gargaritza mea. Ieri a facut 7sapt si are 5200g si 56cm. Nu e cam mult? La nastere a avut 3500g si am scos-o din spital cu 3230g .
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
gripo spune:
SANDRA eu zic sa nu te plangi de greutate, ca, daca ai citit toate postarile, ai sa vezi, ca toti bebelanii trec la un moment dat printr-o perioada in care refuza sa mai manance asa mult si slabesc sau stagneaza, si o sa-i prinda bine gramele in plus. Si apoi, al meu creste in salturi am observat, poate si la voi e la fel.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
osna spune:
ileana am citit acum prin ce ai trecut cu fetita ta.va doresc tot binele din lume si sa nu mai aveti parte de asemenea intimplari.
multumesc fetelor care mi-au admirat puiul.
noi avem o problema cu degetul mare de la un picior.eu nu i-am taiat unghiuta ca se tot rupeau ele singure si nu l-am mai studiat de cateva zile.ieri cand m-am uitat se inrosise degetul si am incercat sa-i tai coltul ce a crescut acolo in speranta ca trece roseata dar parca azi e si mai si.nu-l doare ca nu a zis nimic cat m-am uitat eu cu tati pe acolo,isi cauta de treburile lui.acum sper sa nu se infecteze pina vineri cand mergem la medic.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
osna spune:
quote:
Originally posted by usorlili
Fetelor, hai sa va povestesc ceva...
V-am povestit in primele mele postari ca am avut ceva probleme cu greutatea lui Tudor, cand el avea 1-2 saptamani. Nu-mi lua in greutate.
Am vrut sa-mi cumpar un cantar electronic pt copii. Am cautat de mi-a venit rau si am aflat ca ... aici nu se gasesc cantare pentru copii. Intr-un final am luat un cantar de bucatarie care cantarea pana la 5 kg. Sa vezi chinul naibi sa-l cantaresc pe copil intr-un bol de plastic cat trei palme pus una langa alta. Ma rog, am improvizat eu (am luat o cutie de carton mai mare)...
Ce sa mai, eram de rasu'-plansu'.
Pana la urma am aflat ca se gasesc cantare pt copii intr-un singur loc, pe care-l luai pe semnatura. Nu stiu daca trebuia vreo scisoare de la medic sau in ce conditii se dadea cantarul.
Voi aveti idee de ce s-o proceda asa? Ati auzit ceva de chestia asta?
Mi-am propus sa intreb pediatrul la sf lui decembrie, cand om ajunge la el, ca mor de curiozitate ce naiba au gandit de nu au dat liber la cantarele pentru bebei pe piata.
Si sa va mai spun una. In primele sapatamani de viata vine o asistenta acasa (de vreo 3-4 ori in total) sa vada evolutia copilului.
La mine a venit o tanti si mi-l cantarea cu un cantar d-ala de piata. D-ala pe verticala, de agati traista in el sa cantaresti (ca la pepeni). Eu ii ziceam sotului: "Iar vine tanti sa-mi cantareasca (,) cartofelul". Va inchipuiti si voi, eu eram disperata, orice 10 grame contau foarte mult pentru mine si asistenta imi zicea: " are 3,280. Sau cred ca are 3.320" Am crezut ca inebunesc.
Noroc cu pediatrul care ne chema la 2-3 zile sa-i vada evolutia.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
in germania il poti inchiria de la farmacie pe 1-2 sapt la o suma de nimic cu un bilet de la medicul de copii.eu nu am luat ca precis stateam non-stop cu el pe cantar.asa il cantarim numai 1 data/luna cand mergem la control.asa l-a cantarit moasa si pe matei,intr-o carpa agatat pe cantar ca la piata,numai ca electronic
chiar m-a amuzat cum ai povestit fata cu cantaritul
poze matei
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by osna
ileana am citit acum prin ce ai trecut cu fetita ta.va doresc tot binele din lume si sa nu mai aveti parte de asemenea intimplari.
multumesc fetelor care mi-au admirat puiul.
noi avem o problema cu degetul mare de la un picior.eu nu i-am taiat unghiuta ca se tot rupeau ele singure si nu l-am mai studiat de cateva zile.ieri cand m-am uitat se inrosise degetul si am incercat sa-i tai coltul ce a crescut acolo in speranta ca trece roseata dar parca azi e si mai si.nu-l doare ca nu a zis nimic cat m-am uitat eu cu tati pe acolo,isi cauta de treburile lui.acum sper sa nu se infecteze pina vineri cand mergem la medic.
osna si noi am avut problema asta si pediatra ne-a zis sa-i badijonam degetelul cu rivanol. in 2, 3 zile i-a trecut roseata. poti incerca ca nu are ce rau sa-i faca putin rivanol.
pupici de la noi
poze matei
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
osna spune:
florina multumesc.merg maine si cumpar de la farmacie.sper sa ne dea fara reteta.
poze matei
osna spune:
florina eu nu vad nici o pozica in album.imi scrie ca nu ai pus inca nimic.
poze matei
mexxa spune:
da da asa e...si eu ma chinuiam sa vad pozele...la fel imi arata...
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
mexxa spune:
dupa cum se arata mamici si bb'ii dorm la ora asta...
am fugit si eu la somn ca am facut o baie...si acum observ ca seby cu tat'su au adormit...seby il tine de un deget...nu cumva sa fuga![]()
Noapte buna si linistita
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
_Ralu_ spune:
s-ar putea, cand ai pus pozele in album, sa nu fi selectat public!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!