Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

baietii mei se uita la meciulcu dinamo si am si eu timp de calculator

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

raluca ce dulceee este alexia craciunitza.o pupacim dulce!!!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Searrrrra!

Hop si eu iar numa seara si iar cu intarziere urez :LA MULTI ANI !tuturor sarbatoritilor de astazi! Se mai anunta ceva tortulet!Sigur:Pufy ce tort ai pregatit pentru Alesio?Io am ce am cu dulciurile in perioada asta, dar nu-i de mirare la ce intunecela ii pe aici!Nu este zapada si avem tot temperaturi de 5, 6 grade. Ii ca in filmele de groaza cu intunericul asta fara zapada.

Svetlana puiu tau e scump rau de tot!Imi plac tare mult obrajorii lui! Si eu stiu tot de rivanol ca e bun, dar pe aici nu am vazut oare la tine gasesti?. dar eu cred ca daca ii explici la farmacista ce problemuta aveti sigur iti recomanda ea ceva bun.

Lakioana superba si Rebecca si picturile tale!

Floricel nu ti se vad pozele. Si eu sunt clujeanca. In ce cartier locuiesti? Eu locuiam pe Pasteur.

Eu de maine ma duc la sala ca vreau sa slabesc!am zis ca stau pana dupa sarbatori da nu se mai poate ca stagnez cu kilele astea si nu mai imi sunt bune hainele de anul trecut, adica blugii. N-am mai dat nimic jos.Si oricum am si niste dureri de spate groaznice.mi-am facut abonament pe tot anul viitor ca am avut niste reduceri , o sa am acces la solar pe gratis (la care nu stiu daca o sa ma duc)+ antrenor+program de lucrat la aparate. Si in weekend ma duc la inot. Sper sa ma tina.O sa vad cum ma inteleg cu sotu ca si el merge de 3 ori pe saptamana la sala.

ma duc si eu la culcare....

Noapte buna mamici si bebici!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

multumim de aprecierile la adresa craciunitzei!

am uitat sa va zic! eu is tare suparata, ca, dupa ce voi v-ati tot plans de candida in timpul sarcinii si eu n-am avut probleme, m-am pricopsit acum cu ea! sunt asa suparata....e asa de suparatoare. n-am facut analize, dar sunt 99% sigura ca asta e! pana ajung la dr m-am dat cu lomexin crema si cu iaurt! mai ziceti-mi si mie remedii va rogggggg! asta cu iaurtu' merge de minune, cel putin ma mai "linisteste". offfffff....

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca..vrei remedii naturiste sau medicamentoase ?
Daca alegi medicamentoase si esti sigura ca e candida iti spun eu ce ovule sa pui : PIMAFUCIN. Sunt doar pe spectru de candida, sunt de electie (adica de prima alegere la candidoza).
Polyginaxul..iarasi functioneaza bine..dar are un spectru mai larg, include si alte tipuri de ciuperci.

Imi place noua ta semnatura .

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna seara mamici!!

In primul rand va multumesc pt felcitarile de ieri pt Bubulina noastra si urez si eu Alinei, Mamilili, Thea si bebelusilor nascuti azi numai bine, sa fiti sanatosi si fericiti .

Azi a venit dr pediatra la noi ni ne -am facut si noi vaccinul. Papusica a plans un pic la intepatura ...insa eu ca si la botez am plans mai mult si am fugit in alt dormitor....a venit soacra-mea si tinut-o de picior si apoi a luat-o repede in brate si gata. Febra nu a facut inca...si pana acum a fost la fel de vesela si pedala parca era pe bicicleta.

Ramomar a fost ok cu patania cu uleiul de masaj...

Eloise fii atenta. Eu am scapat acum o saptamana de aceeasi problema. Tind sa cred totusi ca e de natura hormonala...dar eu nici nu mai beam multa apa...Acum beau iar si mi-am revenit spectaculos...adik in fiecare zi...+ iaurt danone de baut Nutriday ...cel la sticluta de 450gr...uneori chiar 2/ zi. de asemenea mananc 2-3 mere fara coaja..
Deci apa muulta, iaurt si mere decojite. Succes!!

Lilina eu am patit la fel in a 2-a saptamana...ma ustura de muream...Mi-a spus medicul meu ginecolog sa iau URICOL. 3 pliculete pe zi dizolvate in apa, timp de 7 zile. Poti alapta fara pb.

katia si noi tot in IOR si Titanii ne plimbam. Cand se face mai frumos ne vedem ...ca era si Adriana mica si Puturuca pe aici...

Gripo si Crisnemes sa va traiasca micii crestini si sa fie sanatosi.

Ileana bine ati revenit de la spital, muulta sanatate Ilincai si tie putere si rabdare...

Inni ce-i cu tine de iti faci aparitia asa putin?

Floricel si Usorlili bine ati venit printre noi.

Ma duc sa ma uit la poze si sa va mai citesc

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy..ce tort ai facut mami ?...ca m-ai lasat cu apa in gura . Toata sarcina am salivat la bunatatile tale. Acum iar incepi ? Te potolisei...

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Eloise ma inscriu si eu in clubul mamicilor disperate.

Rebecca imi mananca foarte bine la san pana la masa de la ora 16,dar seara o apuca plansul , se agita si plange de ma dispera.De fapt nu plange urlaaaa...
Care este cauza ca pe mine ma deprima rau plansul asta enervant.Daca ma mulg sau ii dau lapte praf mananca tot cu foame.La san il apuca - il lasa intre urlete si agitatie.
Daca stie cineva cauza sa imi spuna si mie ca nu mai pooot...

De ce mananca dimineata iar seara o apuca bazdici? Nu este aceeasi sursa si acelasi lapte?

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by roxanae
Rebecca imi mananca foarte bine la san pana la masa de la ora 16,dar seara o apuca plansul , se agita si plange de ma dispera.De fapt nu plange urlaaaa...

Si la noi e la fel...seara o apuca cateodata...ii trece in 10 minute cu Gripe water baby. este din cauza ca mananca precum Haplea, trage mult aer...laptele ii curge mult...ca la arteziana si tipa ca nu are ea controlul...

Si apoi stii bine ca durerile de burtik sunt noaptea de regula nu ziua...

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

inni, merci! eu cred ca am candida pt ca am exact simptomele, si am mai facut acu' vreo 3 ani si exact la fel era. (cu dif ca atunci am facut-o exact cu o zi inainte sa plecam la mare si am avut cea mai de kk vacanta din viata mea. mi-a trecut in ziua cand ne-am intors acasa). o sa incerc. dar daca, sa zicem, ca n-ar fi candida, imi face rau tratamentul respectiv?

a, si merci de complimente! adevarul e ca daca nici eu nu ma suportam tiganeala aia, de voi ce sa mai zic?dar mi-era mila s-o sterg ca muncisem muuuuuult la ea! inca mai lucrez, dar nu-mi vine sa renunt nici la poze, nici la pag ei, nici la ticker....la poveste deja am renuntat ca nu pot s-o pun pe site-ul ei ca intra prea multi cunoscuti si e cam....intima povestea!

roxana, sa stii ca alexia tot cam asa se manifesta pana acum cateva zile. numai ca ea nu manca si urla dimineata, iar seara papa f bine! si ea papa numai lapte praf! nu stiu ce-o fi cu copiii astia. eu imi mentin parerea ca e doar o faza....ca prea toti fac la fel!

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput