Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 27
eloise spune:
Cami mie mi-a recomandat pediatra Humana1, asta le dadeau la bebei si in maternitate.
Dar oare de ce fac bebelusii figuri si refuza sa manance? ![]()
![]()
Si eu eram pe cale sa scriu acu' vreo ora un mesaj disperat... Vladut de vreo 5 zile mananca aiurea rau de tot. Nu refuza sanul, in schimb ia 2,3 guri si se opreste, astfel incat o "masa"dureaza o ora juumate, iar cand se termina masa aceea, numai bine a digerat intre timp si vrea din nou. Deci, nu apuca ca lumea sanul si nu suge constant, eu ma chinui si ii bag sfarcul in gura de sute de ori... Si tocmai acum cand am si eu lapte suficient... E o problema si cu laptele asta: la inceput cand vine f mult se ineaca, da drumul si atunci tasneste muuult ca o fantana arteziana pe fatzuca lui si el uuuurlaaaaa; daca incerc sa-i inchid gurita cu sanul tzipa iar ca nu ii place ca vine asa mult. Am incercat si sa scot cu pompa pana se regleaza fluxul, dar tot nu suge constant minute in sir, tot ia asa, 2 guritze,stop, 2 guritze, iar stop
. E exclus sa nu-i placa laptele pt ca daca incerc sa opresc alaptarea tzipa iar si cauta sanul, se linisteste cand i-l dau....
A, si adoarme la san
, asta e alta problema.
Mergem vineri la pediatra, o s-o intreb ce poate justifica un asemenea comportament, ca eu nu mai inteleg nimic si ma dispera 

E normal sa tzisneasca laptele din san (la inceput mai ales) ca o mica arteziana, daca il las curge vreo 10 secunde, folosesc prosopul ca sa opresc 'inundatia', ca bebe nu suporta sa pape atunci. Ma gandesc ca poate e ceva aiurea...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
microbu spune:
Buna seara!
De citit va citesc mereu, am ramas totusi in urma pt ca ieri nu am deschis calculatorul deloc si ati scris mult (eram la cap 10/pg 19).
Si am decis sa scriu azi pt sarbatoritele de ieri...
Mamilili si Alina Morostes imi cer scuze pt intarziere, LA MULTI ANI si toate dorintele sa vi se implineasca!!! 
Lexi, de ce crezi ca nu ne intereseaza de tine si de printesa ta? Uite un pupic
de la gargaritza mea pt Mariuca ta, sa se faca bine!
Ramomar,
!
Gripo,
ma bucur ca ti-a placut cum mi-am petrecut ziuade nastere
. E dulce foc Raducu, sper sa aiba si gargaritza mea ochii verzi ca ai mei.
Raluca, ai o craciunita superbaaaaaaaaaa 

.
Eliiiiiiiiii, noi 2 intram asa de rar dar tot mi-e dor de tine
.
Pufy, ai 2 prichindei asa dulci si frumosi de-mi vine sa-i mananc
.
Floricel79 si Usorlili, bine ati venit si sa va traiasca puiutzii!
Eloise, vreau sa-mi cer scuze ca nu ti-am raspuns la sms in ziua aceea. Pe moment mi-era imposibil pt ca eram la volan si dupa aceea atmosfera "placuta" de acasa m-a facut sa uit. Multumesc mult pt grija
.
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
_Ralu_ spune:
mai alessia, o sa te miri, dar nu m-ai speriat cu mesajul ala! eu recunosc ca am fost super stresata toata sarcina, dar asa un soc mai puternic n-am avut! panica s-a instalat asa....incet dar sigur! eu una, nu prea cred in aceasta teorie! doar sa fie un soc asa super puternic...doamne fereste!
in legatura cu greva foamei, sunt aproape sigura ca-i o faza prin care trec bebeii la o anume varsta! stiti ca mie alexia in ultimele doua sapt mi-a luat 100gr/sapt! eram disperata. nu manca, si pace. plangeam ca proasta cu biberonul in mana si ea nimic!
sapt asat a mancat f bine! ieri de ex m-a exasperat. mi-a mancat vreo 9 mese a 100ml fiecare. plus vreo 140 ml ceai!
azi am fost la cantareala. mi-a luat in 6 zile 250gr! va vine sa credeti? hai ca n-or fi fost 250, cu erorile de rigoare, dar 200 tot au fost sigur!
sunt sigura ca vor mai veni per din astea dar....le trecem, ce sa facem? sa-i multumim lui d-zeu ca nu-s probl mai grave!
lexi, e bine maria, de ce-ti faci griji? alex avea la 2 luni jumate 5400 si 60. si era super bine in grafic! fetitele sunt mai micute ca baieteii oricum asa ca nu mai fece comparatie cu baietii! hai ca avem fete mari, nu te mai supara!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by microbu
Raluca, ai o craciunita superbaaaaaaaaaa.
multumim mult si pupici multi si dulci la gargaritza frumoasaaaaaa si pufoasa!
am vazut pozici noi si frumoase!

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarem-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita

de craciun
microbu spune:
Lexi, inteleg perfect situatia in care esti. Eu am patit ceva asemanator cu soacra si sotul care fie nu se baga in discutie fie era de partea masii...macar soacra mea sta la scara cealalta nu in aceeasi casa cu noi dar in primele 3sapt era ZILNIC prezenta la baita. Ba chiar in primele zile pana sa cumpar termometru de baie imi venea sa o strang de gat pt ca ii facea baie cu apa la 40-41 grade...nici macar cu cotul nu o incerca, metoda babeasca ci doar isi rasfira degetele prin apa si spunea ca si asa mai trebuie adaugata apa calda 

. Si punea asa putina apa in cadita cat sa-i acopere doar gleznele
. Apoi cand nu avea chef sa vina sa-i faca EA baita (eu nu am avut voie mult timp ca ma oboseam...zicea ea) spunea ca nu trebuie facuta zilnic baita, ba chiar duminica este interzis (e plina de superstitii de 2lei). Iar sotul meu fie pleca din camera la baita fie se uita urat la mine sa nu-i zic nimic lu' masa
.
Pe scurt, te inteleg perfect.
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
floricel79 spune:
[quote]Originally posted by pufymic
Floricel79 nu ai pus inca poze?
am pus poze, nu stiu daca le vedeti.
tu ai fost clujeanca?
ai doi copii superbi, sa-ti traiasca!
cand iti vad pozele de-abia astept si eu sa vina bebe2 
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
amarantina spune:
Usorlili stiam ca premergatorul este interzis in mai multe tari printre care si Canada. Au fost multe incidente cu luxatii de sold ale bebelusilor. Dar faza cu cantarele chiar ma depaseste. Oricum puteai sa-l masori pe bebe in alt mod: cumparai un cantar electronic performant pentru adulti, te urcai singura pe el si apoi cu bebe in brate. Diferenta era greutatea lui. Iar erorile nu erau de sute de grame ci de max.50gr. Ai spus ca situatia era de asa natura incat contau si 10gr, deci nu era o solutie viabila, dar macar iti faceai o idee.
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by katia
Scumpik, ai incercat sa-i dai suzeta?
Silvia si puiul meu drag www.totsites.com/tot/katia" target="_blank">Katia (25 septembrie 2006)
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Katia i-am dat suzeta din a 5-a zi de viata. La inceput o tinea in gura, dar cu timpul a inceput sa o scoata afara cu limba, iar acum nu prea o mai primeste de loc. Iam luat alta noua ca am spus ca poate nu-i mai place aia, dar degeaba. Nu stiu ce sa mai fac cu Luca.
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
gripo spune:
SANDRA, ce ma bucur ca mai apari si tu! si ce fetita pufoasa si frumoasa ai! sa-ti traiasca! nu te mai intreb ce mai faci, sa nu fac mai mult rau, dar
dulce fetita frumoasa.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Usorlili nu te supara pe mine dar m-am distrat la culme citind cum iti cantareai tu "cartofelul" in cutia de carton si cu cantar de piata!
[b][orange]Ioanade
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
Pufy sa-ti spun si eu cum il cantaresc pe Luca? Am cantar electonic de baie dar pt bebei nu am.Asa ca, ma cantaresc eu apoi il iau pe Luca in brate si ma cantaresc din nou. Si vad diferenta de kg fara el si cu el. Asa l-am cantarit de cand am venit de la spital

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)