Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

A, da! Si voiam sa va mai spun ca aici premergatoarele sunt interzise...Sunt considerate extrem de periculoase...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Usorlili nu te supara pe mine dar m-am distrat la culme citind cum iti cantareai tu "cartofelul" in cutia de carton si cu cantar de piata!

MamiFlori bine ai venit!Tu ziceai ca ai probleme cu bb ca are reflux gastro-esofagian? Nasol....sanatate multa!

Lexi nu te mai stresa atat!Eu ce sa mai zic ca am baiat si are la 2 luni 5400 si 56 cm?E mititel....dar sanatos sa fie ca asta conteaza.....de crescut cresc ei fiecare in ritmul lui!
Si-apoi fetitele sunt mai micute decat baietii.... si nu te mai ingrijora!(PS. e in grafic Maria ta, asa ca nu ai motive sa te ingrijorezi!)

Floricel79 nu ai pus inca poze?

Oanacn e superba Lisa....si ce dulce e cu coronita aceea de floricele!

Am terminat si eu tortul pentru maine....si Alesio a lins la crema de s-a facut ca un purcel.....asa ca i-am facut si dusul de rigoare....mai repede decat era programat...
Mormolocul doarme dus.....a dormit azi f bine...norocul meu

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Merci mult Alessia! La nan ma gandeam si eu , dar care e diferenta intre nan1 si prenan??

Maria, ca de altfel toate bebelusele noastre or` sa fie manechine . Bebeloii or` sa aiba de unde alege...

Merci Lexi! Am auzit de milumil ca, (uitasem virgula) cica ar face copiii pufosi.Acum nu stiu sigur...
_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Sa iti raspund...ca eu am inceput prima oara cu pre Nan
Deci..pre Nan este pentru copii prematuri sau cei cu greutate mica la nastere...Eu am folosit cu Seby de la nastere 2200 pana a facut 3500...apoi am trecut la Nan1.
Pre Nan este mult mai gras in continut...dar nu se da decat pana la o greutate anume...sau pana cand crede pediatru ca e necesar.Asta depinde foarte mult de evolutia copilului.
Acum folosim Nan1 si sincer suntem incantati de el..este foarte bun...cel putin copilul meu merge bine cu el insa asa cum ti-a zis si Lexi de la fiecare mamica vei auzi cate o parere...eu inca nu am auzit nimic rau despre Nan.

Mergi la inceput

MamiFlori si Sebastian a suferit de reflux gastro-esofagian insa am trecut cu bine peste aceasta problema...Noi i-am dat Debridat cate 2.5ml de 2ori/zi si in 2 saptamani am scapat...Pupici si multa sanatate.

Mergi la inceput

Pufy si o poza cu tortul??Nu pui sa vedem cum a iesit?Ca si asa am o pofta de dulceeee....yam yam

Mergi la inceput

Alessia eu cred ca toate aceste lucruri se pot intampla daca faci un soc ceva...nu de la o sperietura normala...si eu de cate ori m-am speriat....dar important este in timpul sarcinii sa nu intri in stare de soc.Abia atunci copilul poate fi afectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cami, eu ii dau Deei Humana. Ii merge f bine.

Alessia, eram sigura ca vei produce victime cu subiectul despre autism. Fetelor, credeam ca terminam cu paranoia o data cu nasterea. Pai....gata!!! Am nascut, avem bebei sanatosi, frumosi, veseli...ce Dumnezeu v-a apucat!!!!????
La un curs de Ginecologie, se discuta despre pierderea sarcinii si una din colegele mele a intrebat daca este adevarat ca se poate pierde sarcina din cauza unei sperieturi. Profesoara i-a raspuns ca daca ar fi asa nu ar mai fi necesar chiuretajul pt cele care nu doresc sarcina, ci ar pune cainii sa le alerge si sigur s-ar speria f tare si ar pierde sarcinile. Cam asa este si cu deficientele cauzate de sperieturi.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Si vorbindu'se de brad...Craciun...abia astept sa vina aceste zile frumoase...Anul trecut de Mos Nicolae i-am scris ca vreau un bb...de Mos Craciun la fel...si in ianuarie am aflat vestea mare...
Anul acesta ma simt o femeie implinita...cu un sotz iubaret si un ingeras de bebelush care ne lumineaza fiecare dimineata cu zambetul sau.
Nu cred ca trebuie sa fii copil sa astepti aceste sarbatori...sa visezi la brad..si altele....pentru mine sincer daca nu ar fi bradul in casa nu a'si simti sarbatorile...ce frumos... impodibirea bradului..colinde...deja ma cuprinde nostalgia...
Merg sa beau un pahar de apa..

Mergi la inceput

E acusi ora 21...si bb meu doarme...astept sa se trezeasca sa'i fac baie..ca deja ma ia o leneee......si a'si manca ceva dulce..o feliutza mica sau putin mai mare de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by alessia80

quote:
Originally posted by CamiSol
Fetelor, si copilul meu e in greva foamei. Nici nu vrea sa vada sanul. Nu stiu ce are, poate am mancat eu ceva si nu ii prieste. Totusi in cazuri din astea ce lapte praf imi recomndati? As lua o cutie sa am in casa pentru orice eventualitate. Culmea e ca nici nu plange de foame.Daca nici la masa de seara nu mananca cum trebuie ma duc dupa lapte praf. Dar sa-mi spuneti de care sa iau. merci!

Pupici!

Eu zic sa iei NAN1, cica e za best!

_

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...

aha, asa zic si eu! noi d-asta papam!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput