Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 25
alessia80 spune:
Voi ati auzit de ipoteza ca daca te-ai speriat mai puternic pe parcursul sarcinii, copilul poate avea anumite deficiente cand creste? Am auzit de un asemenea caz cand, datorita unei sperieturi puternice pe timpul sarcinii, copilul a fost diagnosticat cu autism la 3 ani! Si copilului Manuelei Harabor ar fi autist tot in cauza unei sperieturi! Sa nu dati, doar intrebam
floricel79 spune:
http://community.webshots.com/user/jidveianfamilypoze cu noi
incerc sa pun poze 
mamica de Roxana Maria
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Voi ati auzit de ipoteza ca daca te-ai speriat mai puternic pe parcursul sarcinii, copilul poate avea anumite deficiente cand creste? Am auzit de un asemenea caz cand, datorita unei sperieturi puternice pe timpul sarcinii, copilul a fost diagnosticat cu autism la 3 ani! Si copilului Manuelei Harabor ar fi autist tot in cauza unei sperieturi! Sa nu dati, doar intrebam
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
![]()
uite cum cresc...
Aoleu, hai ca ma sperii!!! Pai eu m-am speriat de mai multe ori rau de tot in timpul sarcinii, nu doar o data! Oare de-aia creste Maria mea asa de putin si greu??? Sper ca nu!

Hai ca mi-ai bagat cuiul!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
gripo spune:
LEXI, stai linistita ca a crescut fff bine, trebuie sa creasca 3-4 cm in prima luna si 3 cm in a 2-a, dar, fiecare copil are ritmul lui de crestere, nu te mai panica din orice.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
alessia80 spune:
LEXI- am pus pariu cu mine
ca tu sau RALU- o sa-mi raspundeti primele!
Da' io ce sa mai zic, cand si-a spart capul sotul in fata mea, va amintiti nu?
LEXI- nu te speria de greutate, cu siguranta esti in graficul prezentat de RALU! Si eu m-am panicat cand am vazut de bbi de 6kg la 2 luni, dar mi-am sunat pediatra si mi-a spus ca ARMAND e in grafic pt 4luni jumate' asa ca am decis ca fiecare bb cu ritmul lui! Stai linistita, asta sa fie problema ca nu e grasunica...doar e domnisoara nu?
CamiSol spune:
Lexi linisteste-te mama ca nu are nimic copilul. Fiecare copil creste in ritmul lui. Maria isi pastreaza silueta!
Fetelor, si copilul meu e in greva foamei. Nici nu vrea sa vada sanul. Nu stiu ce are, poate am mancat eu ceva si nu ii prieste. Totusi in cazuri din astea ce lapte praf imi recomndati? As lua o cutie sa am in casa pentru orice eventualitate. Culmea e ca nici nu plange de foame.Daca nici la masa de seara nu mananca cum trebuie ma duc dupa lapte praf. Dar sa-mi spuneti de care sa iau. merci!
Pupici!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Lexi linisteste-te mama ca nu are nimic copilul. Fiecare copil creste in ritmul lui. Maria isi pastreaza silueta!
ce grija avem noi de silueta Mariei
Fetelor, si copilul meu e in greva foamei. Nici nu vrea sa vada sanul. Nu stiu ce are, poate am mancat eu ceva si nu ii prieste. Totusi in cazuri din astea ce lapte praf imi recomndati? As lua o cutie sa am in casa pentru orice eventualitate. Culmea e ca nici nu plange de foame.Daca nici la masa de seara nu mananca cum trebuie ma duc dupa lapte praf. Dar sa-mi spuneti de care sa iau. merci!
Pupici!
Eu zic sa iei NAN1, cica e za best!
_
Camide Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionutwww.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
anangel_lexi spune:
CamiSol, eu pentru Maria as lua Humana sau Milumil. Dar cred ca de la fiecare mamica vei auzi o alta parere...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
usorlili spune:
Fetelor, hai sa va povestesc ceva...
V-am povestit in primele mele postari ca am avut ceva probleme cu greutatea lui Tudor, cand el avea 1-2 saptamani. Nu-mi lua in greutate.
Am vrut sa-mi cumpar un cantar electronic pt copii. Am cautat de mi-a venit rau si am aflat ca ... aici nu se gasesc cantare pentru copii
. Intr-un final am luat un cantar de bucatarie care cantarea pana la 5 kg. Sa vezi chinul naibi sa-l cantaresc pe copil intr-un bol de plastic cat trei palme pus una langa alta. Ma rog, am improvizat eu (am luat o cutie de carton mai mare)...
Ce sa mai, eram de rasu'-plansu'.
Pana la urma am aflat ca se gasesc cantare pt copii intr-un singur loc, pe care-l luai pe semnatura 

. Nu stiu daca trebuia vreo scisoare de la medic sau in ce conditii se dadea cantarul.
Voi aveti idee de ce s-o proceda asa? Ati auzit ceva de chestia asta?
Mi-am propus sa intreb pediatrul la sf lui decembrie, cand om ajunge la el, ca mor de curiozitate ce naiba au gandit de nu au dat liber la cantarele pentru bebei pe piata.
Si sa va mai spun una. In primele sapatamani de viata vine o asistenta acasa (de vreo 3-4 ori in total) sa vada evolutia copilului.
La mine a venit o tanti si mi-l cantarea cu un cantar d-ala de piata. D-ala pe verticala, de agati traista in el sa cantaresti (ca la pepeni). Eu ii ziceam sotului: "Iar vine tanti sa-mi cantareasca (,) cartofelul". Va inchipuiti si voi, eu eram disperata, orice 10 grame contau foarte mult pentru mine si asistenta imi zicea: " are 3,280. Sau cred ca are 3.320" Am crezut ca inebunesc.
Noroc cu pediatrul care ne chema la 2-3 zile sa-i vada evolutia.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
CamiSol spune:
Merci mult Alessia! La nan ma gandeam si eu , dar care e diferenta intre nan1 si prenan??
Maria, ca de altfel toate bebelusele noastre or` sa fie manechine . Bebeloii or` sa aiba de unde alege... ![]()
Merci Lexi! Am auzit de milumil ca, (uitasem virgula)
cica ar face copiii pufosi.Acum nu stiu sigur...
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 

saitu' lu' ARMAND