Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 24
alessia80 spune:
SARBATORILOR DE ASTAZI SI IERI!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
katia spune:
Inni, multumesc pentru sfat, dar deja am cam terminat cu introducerea si urmeaza jurnal efectiv.....Da mey asa ma prezint.....rudimentar
, de fapt ma gandeam ca in ritmul asta il termina fii-mea si voi tot nu-l vedeti!
Scumpik, ai incercat sa-i dai suzeta?
Lexi, Ramo, Gripo, Putzuruca, Alessia, Inni, Pufy, Eloise,Ralu multumim tare mult pentru mesajele frumoase de la paginuta sau postari
Floricel, baga poze ca sa ma convingi !
Bravo Alessia, asa te vreau!!!
MamiLili spune:
La multi ani bebelusilor nascuti pe 29: David, Amalia Ioana, Ilinca Ioana, Darius Teodor, Julia Maria, Maruca Ioana, Alexandru, Tudor Alexandru!

Ileana, bine-ai revenit! Esti o femeie foarte puternica, pentru mine esti un exemplu! Multa sanatate Ilincai si multa odihna tie!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
katia spune:
Am uitat sa zic - am vazut poze cu Matteo! Daca spun ca e dragut, frumos, dulcel cred ca ma repet nu? Fetelor noua o sa ne treaca vreodata chestia asta cu laudatul copiilor? Eu am zis ca n-o sa mai scriu nimic pe tema asta dar nu ma pot abtine pt ca acesti copii sunt fenomenali. Daca la inceput aveau trasaturi nu prea definite sau neclare acum sunt bestiali toti....da' toti ca unu!!!!!
Sephora, in concluzie, sa-ti traiasca odorul !
Oanacn spune:
Ileana multa sanatate lui Ilincai si lui Luk si tie multa putere sa treci peste perioada asta.
MamiLili si Alina_Mortes La multi ani, cu intarziere !
Nu am citit tot din urma, am lipsit motivat
o perioada, am avut si noi botezul. A fost minunat, am pus poze in ultimul album de la semnatura.
Lexi multa putere, te inteleg perfect, aceeasi situatie e si la noi in casa, doar ca sotul e de partea mea si o tempereaza pe maica-sa. Incearca sa-l faci sa te sustina in deciziile tale. Multa bafta iti doresc.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Am uitat sa urez multe, multe luni sarbatoritilor de astazi, sanatate, colici cat mai putine si nopti linistite parintilor!
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am facut si noi azi vaccinul de 2 luni si pana acum vad ca n-a facut febra. Sa vedem cum va fi peste noapte.
Ileana, Doamne, prin ce-ati mai trecut! Am incercat sa ma pun in locul tau si m-a bufnit plansul instantaneu. Felicitari pentru tarie, eu cred ca as fi fost terminata.
La multi ani puiutilor care azi aniverseaza 4, 3 si 2 luni: David,Amalia Ioana,Darius Teodor,Julia Maria,Ilinca Ioana,Maruca Ioana ,Alexandru,Tudor-Alexandru

Katia, stiu ca ai intrebat daca i-am schimbat laptele Mariei. Inca nu i l-am schimbat, dar vrem s-o facem. Am zis ca mai asteptam un pic si dupa aia o s-o incercam cu Milumil. As fi vrut s-o incerc cu Humana ca mi s-a fixat mie Humana pe creier dar sotul meu, bebelus fiind, a facut alergie la Humana si ma gandesc ca s-ar putea ca Maria sa-l mosteneasca.
Fetelor, eu sunt un pic ingrijorata/suparata. Astazi, inainte sa-i faca Mariei vaccinul, a cantarit-o si a masurat-o. Avea 5 kg fix si 56,5 cm, plecata de la 3100 gr si 51 cm. Mie mi se pare ca a crescut tare putin. Cand va aud pe voi cu aproape 6 kg si 60 cm, ma intreb daca nu cumva copilul meu nu creste prea putin!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
alinamoro spune:
Alessia, Sephora, Oanacn, va multumesc si voua pentru urari. 
Daca am uitat pe cineva nu e cu intentie, va pup.
Gripo, nu-s zgarcita mey
, dar n-am trimis tort ca numai duminica sarbatorim cu tort. Tie iti trimit ce mai mare felie.![]()
La multi ani sarbatoritilor de azi:Amalia-Ioana, Darius-Teodor, Iulia-Maria, Ilinca-Ioana(si multa sanatate
), Maruca-Ioana, Alexandru si Tudor-Alexandru!
Am vazut pozele, fetelor aveti copii superbi, nu am timp acum sa va iau pe rand, toti sunt scumpi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei. 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
usorlili spune:
Bebe Tudor Alexandru va multumeste din suflet pentru urari.
Si ureaza si el mai departe 

bucuriilor David,Amalia Ioana,Darius Teodor,Julia Maria,Ilinca Ioana,Maruca Ioana ,Alexandru
Apropo de gastroenterita, aici a aparut un vaccin (oral), care se da bebeilor la 2,4 si 6 luni. Inca nu este distribuit gratuit (ca celelalte) dar poti sa le cumperi la liber. Statul cica nu este sigur ca vaccinul asta are efect 100%. Noi oricum l-am facut.
MA gandeam ca poate a aparut si in Romania ceva asemanator, desi nu v-am auzit pe niciuna zicand de el. Se numeste vaccin oral contra virusului rotavirus- de la RotaTeq.
Am vazut ca discutati de iesit afara (din casa
). Noua ne-a recomandat pediatrul sa iesim pana la -12 grade si sa evitam ploia, ceata si vantul puternic.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
usorlili spune:
Lakioana,lucrarile tale sunt superbe.
De curiozitate, ti-ai expus din lucrari vreodata?
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)