Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

pe pagina a 2-a? ma dezamagiti fetelor, sau au inceput toti bebeii in acelasi timp sa urle si sa ceara de mancare?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

[quote]Originally posted by gripo

CUCUOANCEA, si eu am patit asta cu gura, plus ca-mi sangereaza cumplit gingiile, eu cred ca e de la hormoni. Am observat o multitudine de schimbari de la nastere, in rau, bineinteles, de bine ce in timpul sarcinii mi-a mers asa bine! Nu mai vorbesc ce ten execrabil am, eu, care nu am avut nicodata probleme! Asta e! ne revenim noi!

gripo chiar vroiam sa va-ntreb si eu daca a mai patit careva sa aiba probleme cu tenul dupa nastere! ca eu, de fiecare data dupa ce fac dus/baie mi se inroseste tenul foarte tare din cauza probabil ca e mult mai uscat, nu stiu.
si inca o intrebare pt toate mamicile - voi cum imbracati puiutii cand iesiti afara? la noi la cluj sunt cateva grade peste 0 si ceata!

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am pus pozici noi

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

[quote]Originally posted by katia

Am avansat cu viteza melcului in constructia paginutei copilului (ca daca are toata lumea noi de ce sa nu avem ). Mai e de munca dar pana invat va invit sa o vedeti in stare rudimentara
Dati cick pe 'Katia'

Silvia si puiul meu drag www.totsites.com/tot/katia" target="_blank">Katia (25 septembrie 2006)

Pozici
cu noi

katia puiutele noastra seamana bine de tot, cel putin asa mi se pare mie; si sunt si nascute la doar 2 zile diferenta (23 septembrie); ai scris foarte frumos in jurnal, foarte frumos.
toti bebicii vostri (si al meu, normal) sunt niste ingerasi.
sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!

papusica mea doarme, a dormit si afara unde am stat o ora jumate si n-a papat de 3 ore jumate!!!! nu-mi vine sa cred, ea care papa la 2 ore, 2 ore jumate... sa n-o deochi.

adameascasuntem si noi alaturi de voi si va dorim sanatate si sa nu mai fiti bolnavioare niciodata; eu m-am stresat de nu puteam dormi numai pt niste bubite amarate de pe fata, nu stiu cum as suporta o asemenea experienta; pupici de la noi

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia super paginutza voastra "rudimentara".....iar cuvintele din jurnal sunt minunate!De minunea mica nu mai zic.....e o frumoasa!

Sephora e mortal Matteo cu caciulita stea!

Lakioana ti-am mai zis: e adorabila Rebeca!Si are o gurita.....o sa lesine baietii dupa buzele ei!

Multumim de aprecierile la adresa burticoasei de mine...burta nu se vede....ca doar statea printul mic pe ea ca Pasha pe perna....de aia vi s-a parut ca nu arat rau....Va multumesc oricum...sunteti toate niste dragute!
Ma duc sa-mi termin tortul ca maine ne sarbatorim si noi un Andreiutz

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Katia, minunata paginuta si mai ales cuvintele din jurnal. Stii sa scrii atat de frumos, cuvinte atat de pline de suflet... Mai scrie, mai scrie, sa se bucure fata cand va fi mare, ca are asa o mamica iubitoare, si sa ne delectam noi acum
Sephora tare-i dragalas feciorasul tau, si chiar ca seamana ca 2 picaturi de apa cu taticul lui!
Carmen multumesc pt PM, o sa-i dau cum mi-ai spus.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumiri si plecaciuni fetelor...sa stiti ca si mie si la tati ne vine tot timpul sa-i papam guritza. Nu cred ca exista zi in care sa nu am pofta sa o tzuc direct pe botic. Deci nu fac parte din categoria "cioara" din proverb care isi vede puiul minunat...
Sa stiti ca si eu am vizionat pozele bebeilor vostri si tin sa va spun ca sunt minunati... Ce mai...parca s-au adunat aici toate fotomodelele bb de pe site

Dupa cate ati vazut probabil, eu intru mai rar...si mai mult doar sa ma plang. Lucrul acesta se intampla pt. ca nu prea am timp...mai precis, Rebeca nu-mi da voie , dar in general va citesc.

Oricumva pup si va multumesc tuturor pt. aprecieri. Sunteti niste dragute

Era sa uit. Voi cum luati Eluxtonul?

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

quote:
Originally posted by katia
Raluca, se pare ca noi am ramas in copilarie inca…..o sa crestem odata cu copii nostri…..si eu abia astept sa pun pomul de craciun si sa fac frumos in casa!

mda...cred ca varsta e de vina! si tu tot in '83, nu?

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

aha...tot 83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise

quote:
Originally posted by MamiLili
He, he, azi e si ziua lui Corneliu Vadim Tudor...dar nu semenam deloc ca si caracter.

Cum Lili esti nascuta in aceeasi zi cu "Tribunul"?Wow ce onoare... pt el, desigur

Hai ca m-ai facut sa rad tare!

Vauva, Susa, v-am pastrat si voua tort, il trimit chiar acum!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Salutare!

LILI & ALINA- -pt ieri ca am absentat!

Vazut poze bebici-delectat-placut mult

Deea

ILEANA& ILINCA-2 fetite curajoase, luptatoare & frumoase!

KATIA_ incerc sa te ascult, sunt cuminte,vezi?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput