Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 22
katia spune:
Am avansat cu viteza melcului in constructia paginutei copilului (ca daca are toata lumea noi de ce sa nu avem
). Mai e de munca dar pana invat va invit sa o vedeti in stare rudimentara ![]()
Dati cick pe 'Katia'
adameasca spune:
Nu vreau, bre, mielul, ca nu-mi place ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Sephora spune:
Inni mai bine i-as da un purcel ca pana la miel mai e...
Spunet-mi si mie,va rog, de la ce e caca asta verde inchis la baiatul meu?Alaptat strict san.Vad ca face singur acuma,suntem la ora de scremete (amandoi normal)
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by katia
Raluca, se pare ca noi am ramas in copilarie inca…..o sa crestem odata cu copii nostri…..si eu abia astept sa pun pomul de craciun si sa fac frumos in casa!
mda...cred ca varsta e de vina! si tu tot in '83, nu?

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarem-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita

de craciun
Sephora spune:
Ai vazut ca am fost gand in gand cu tine Ileana
Mai am o intrebare:Noi de Craciun mergem in Italia cu avionul,stiti daca trebuie sa iau o masura de prevenire ptr bebe?sotul mi-a zis ca a auzit ca ar fii niste picaturi.
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
ramomar spune:
quote:
Originally posted by katia
Am avansat cu viteza melcului in constructia paginutei copilului (ca daca are toata lumea noi de ce sa nu avem). Mai e de munca dar pana invat va invit sa o vedeti in stare rudimentara
Dati cick pe 'Katia'
Silvia si puiul meu drag www.totsites.com/tot/katia" target="_blank">Katia (25 septembrie 2006)
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Katia vazut paginuta, e frumoasa, dar mie imi place cine e in poze. i-am lasat si un gand acolo, ca amintire
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) pozici cu minunea noastra mica
inni spune:
Katia...vai ce site rudimentar
..asa te prezinti tu in fatza noastra ?
Am intrat sa-ti spun ca poti continua in aceeasi zi cu scrierea (chiar daca tu mai scrii peste 1 saptamana). Dai "edit" mesajului respectiv si continui tot acolo.
Pana acum e foarte frumos ce-ai scris...vedem si de acum incolo. Te urmaresc ![]()
Lakioana...am asteptat sa te hotarasti odata cu pozele alea
..le pui nu le mai pui ...
. In sfarsit m-am hotarat sa du click...si am vazut o fetita taaaaaare frumoasa. Ce-s cu buzele alea superbe ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

_Ralu_ spune:
ce frumoasa e rebeca! cred ca n-o vazusem pana acum! dulce rau!
vazut si nicolas! subscriu si eu la parerea generala! pufy, arati f bine!
vazut pagian katia! chiar ca e roz, pufoasa si frumoasa!
vazut matei in prosopel portocaliu!
aaa, si vazut si deea ieri! ce grasunica si dulce si frumoasa fata!
ileana, ce pot sa zic? cred ca daca aas fi fost eu in locul tau....nici nu vreau sa ma gandesc! multa sanatate la luk mic, si la ilincutza dulce! si tie, in continuare, multa putere si optimism!
inni, ceva pozici noi cu ami?
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
scumpik_lui spune:
Buna fetelor!
Am intrat repejor sa va spun ca la noi sunt probleme de aceea nu am mai intrat de aproape 2 sapt. Am ramas in urma si cu cititul, vreo 2 cap + acesta.
Pe scurt: Luca plange mereu, vrea sa stau doar cu el, chiar cu tzatza in gura sa stea. Nu stiu ce sa mai fac, il mai las sa planga, dar mi se face mila si il iau din nou in brate. Cu mancatul la fel. Tzatza am destula, dar suge 5 min si adoarme. Il zgatai, misc fac orice cu el dar nu-l pot trezi nici cum. Cand il pun in patut se trezeste si vrea tzatza din nou. Stau asa toata ziua cu el si nu pot face nik in casa, nici mancare nici curat...
Ce sa fac sa pot sa-l fac sa manance tot odata si apoi sa stea linistit.
Astept sfaturi de la voi, poate a mai patit cineva asa si imi spune ce sa fac. Acum iar l-am lasat sa planga, sa va scriu si sa mananc (nici macar asta nu am timp).
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR CARE AU MAI IMPLIMIT O LUNA IN ACESTE 2 SAPT CARE NU AM MAI INTRAT.
LA MULTI ANI CELOR SARBATORITI ASTAZI.
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

noi facem bine.