Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
Pe mamica Ilincai o cheama Ileana ![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

eloise spune:
Sephora e in regula sa mancam noi miere, chiar daca alaptam, mierea e metabolizata de organismul nostru matur care nu are nici o probl cu sporii de toxina botulinica, daca sunt cumva in miere, si ei nu ajung la bb prin laptic. Nu trebuie insa dat miere la bb pana nu implineste 1 an, pt ca sistemul lor digestiv imatur nu ar face fata toxinei
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
putzuruca spune:
Lakioana, am vazut pozele cu Rebeca. E dulce rau si frumoasa tare. Are niste buziteeeeeeee...Dar cred ca pozele pe care le-ai pus nu le-ai facut publice caci nu se vad. Am vazut doar poze de cand era mica mica.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Ignatica spune:
La multi ani! puilor care au implinit 3 luni:Ami, Darius, Julia Maria si puiucului bolnavior Ilinca - da te faci bine bine.
La multi anisori! colegutzilor care au 2 luni
Maruca,Alexandru si Tudor
Multumim pentru urari: ramonar,gripo,beatrix,inni,cucuoancea,Camisol,putzuruka,eloise. Sper ca nu am uitat pe nimeni. 
[b]ramonar[b/]deocamdata nu stiu daca poti face ceva, rabdare si tutun, sa creasca mai mare bebe.
Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)
poze
ramomar spune:
eloise, katia si Igantica multumesc de raspunsuri
.
Mi-ar prinde bine un tutun acuma
, dar am renuntat de mult la el, dinainte sa o fac pe asta mica. sper sa am forta sa nu-l apuc din nou cand termin cu alaptatul.
eloise,stiu ca nu e foarte indicata suzeta, dar pitica mea nici ceai nu bea, motivul cred, tot biberonul, ca nu e tzitzi. A fost o pofticioasa dupa san din prima zi de viata si de atuncinumai san vrea, refuza orice, adica suzeta si biberonul.
o sa crestem mari si o sa vedem cum va fi ![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
inni spune:
Eloise, Osna, Beatrix, Cami, Acai, Ana, Ignatica 
Acelasi lucru doream si eu sa adaug cu privire la miere, dar mi-a luat-o Eloise inainte ![]()
Amalia si paginutza ei 

Sephora spune:
Asa e Inni,am corectat,v-am spus eu ca creerii mei sunt varza,vb cu prietena mea la tel care o cheama Iulia si asa am scris.
Eloise mercic,eu stiam ca nu e bine si chiar ami faceam procese de constiinta ca duminica la libanez am mancat un kataif si era facut cu miere si nuca.
Io mamica de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
inni spune:
Cu "creerii varza"
sau ne-varza..trebuie sa-i dai Ilenei un miel ![]()
![]()
![]()
Amarantina tu ce mai faci ? ![]()
Amalia si paginutza ei 

lakioana spune:
Fetelor...multumesc ca m-ati atentionat...cred ca aumblat sotul . Le-am facut publice
Draga noastra Riana Rebeca
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
lakioana spune:
ELOISE...lucrarile sunt ale mele...sunt, pe langa profesor de lb. franceza si romana ... si pictor. Multumesc frumos pt. apreciere 
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal